+1 yılBakışma gibi bir şey mi ben de de oldu bu ilk başlarda o dalga geçti üzüldüm sonra yanındaki insanlara düğünde gülerek anlattığını gördüm dudak okuyabilme yeteneğim vardır onlara doğru bakmıyor gibj başka yöne bakıyordum konusanlari gördüm anladım sonra onun anlattığı arkadaşı araca bindi gerisin geri çıktı o yanında yokken bana gülerek uzun uzun baktı yani anlayacagin kötü gözle baktı ben bunu fark ettim sonra huzursuz oldum korkmaya ve guvencim olmadı uzak durdum onu gormezden geldim o son zaman benimle ilgilendi sevmeye başladı aşik oldu anladım aslında ben kendimi kötü hissettiğimde üzüldüğüm de beddua ettim ona Allahım dedim onu bana aşik et onun aklın da fikrinde ben kalayım ama benimle değil başkasıyla evlensin ben ona bakmayayim aklı ben de kalsın diye dua ettim çünkü çok canım yandı ne hissettiğini kimse bilemez onu önceki gibi sevmiyorum ona karşı hayal kırıklığı var son zaman beni sevmeye başladı bana başta öyle davranmayacakti ki fırsat verirdim belki beni hak etmediğini anladım ve beni üzen mutsuz eden birisi beni hak edemez bana ilk zamanlar zarar vermeye çalıştı sanki ergen çocuk gibi havalara girdi baktığıma pişman oldum sevdigimede şuanda evli evleniyorken babamı aradi babamı düğününe davet etti amacı bana duyurmakti düğününü şimdi tiktok paylaşımlarına bakıyorum da beni hala seviyor çünkü benim anlayacağım şekilde paylaşım yapıyor kız arkadaşıma anlattım sonra onun beddualı resim koymuş o resmi kız arkadaşıma attım bana resminde kimsenin kimsede ahi kalmaz bu ömrüm biter giderde seni hiç bir zaman unutmaz diye yazmış ben de arladaşıma önceden ettiğim bedduayi söyledim o da senin bedduan tutmuş onu gercekten dedi böyle olmasını ben istemezdim ama can yakanın canı yanar bana güvenç verseydi ona yakın dururdum uzak durmazdım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık mıseni üzüyor? Neden kavuşamıyorsunuz? Bence saçma değil, ben de hoşlandığım kişiye fazla dokunmamış olmama rağmen ona temas etmeyi özlüyorum. İnsan garip bir varlık..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu aşk değil tutkulu bir saplantı psikolojine hiç iyi de gelmez, bende yaşadım platonik ama unutman hayatına bakman lazım. Yoksa hayatı bomboş geçirirsin böyle havagazı hayallerle.
017 Yorumla
Soran+1 yılPlatonik değil karşılıklı
Soran+1 yılAma bişey yaşayamadan uzaklaştık işte bunun için üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha kötü karşılıklı platonik vehamet yani
Soran+1 yılPlatonik olsa afedersinde s.. me takmam
Soran+1 yılAma onun da duygusu var biliyorum bu üzüyor işte
Cevap sahibi+1 yılBoş yere dram yapma bence önüne bak. Çok mu gerildin aç arabesk dinle kafanı rahatlat unut gitsin. Olayları dramatize ettiğinde hayat sana pembe kanatlarını açmaz.
Soran+1 yılAynen kanka arabesk dinleyince rahatlıyosun zaten
Cevap sahibi+1 yılKS de sana yapılan yorumlar rahatlatıyor mu peki güzelim sen onu söyle
Soran+1 yılEvet insanlar saçma mantıksız deyip alay ettikçe vazgeç diyorum kendime 😒
Cevap sahibi+1 yılKnk sende istemiyorsan sal gitsin ya yaşın kaç ki daha
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılOo çok gençsin ya, üni okuyorsundur yüksek ihtimal
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılBölüm ne
Soran+1 yılFilm tasarımı ve yönetimi
Cevap sahibi+1 yılBölümün çok farklı ve güzel olduğunı tahmin ediyorum. Başarılar kardo okuluna bak. Daha seni yönetmen koltuklarında görücez. 🙂
Soran+1 yılSağ ol knkk inş 😌
Konuyu açarsanız fikir ve düşünce sunabiliriz. Hiç konuşmadan derseniz seviyorsunuz ama o kişinin haberi yok anlarız. Bu yüzden açarsanız fikir sunarız
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bazen seviyor elinde değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMantıklı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlasamayinca daha çok acıtır. Çünkü içinde ukte kalır. Benim de öyle hayatımda öyle biri olmuştu. Hiç konuşmadık. Ama içimde ukte kaldı. Arada sosyal medya hesaplarını stalklarim mesela. Acaba konussaydik ne olurdu diye düşünüyorum. Yani bir acı çekme durumu yok Sadece takılmış olma durumu var. Konuşmuş olsak ve sonra ayrılsak bu kadar umrumda olmazdı. Olmadi der geçerdim. Psikolojide de zaten öyle bir şey var. Zeigarnik etkisi deniyor. Yarım kalmış şeyleri insan beyni tamamlamak istiyor. Yoksa hep akli orada kalıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa iyi ki söyledin bunu ❤️
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ki?
Soran+1 yılEvet üzülmemin tek sebebi içimde ukde kalması
Saçma. Duygularından haberi yok, belki varlığından da. sen ölsen ruhu duymayacak.. sence mantıklı mı bu?
Kimde için acı çekmeye değmez. En değerlisi ailen olmalı21 Yorumla
Soran+1 yılYok o tarz bi şey değil, başlamadan bitti maalesef 🤦♀️
+1 yılSaçma değil seni en iyi ben anlıyorum şu an 😂😂😂 bazen konusacagimiz o kadar şey var ki susmak en iyisi olcak bence 😅...
214 Yorumla
Soran+1 yıl😄😍
- +1 yıl
Benim de tanıdığım biri var , konuşmuyoruz ama birbirimizi tanıyoruz , onun için acı çekiyorum işte 😅😅
Soran+1 yılAma konuşabilme fırsatın var dimi yani onu görüyosun ve konuşmuyorsunuz
- +1 yıl
Evt konuşma fırsatım var da şartlar engel oluyor boş ver😅😅
Soran+1 yılO zaman üzülme çünkü benim konuşma fırsatım yokk bu yüzden üzülüyorum ztn😕
- +1 yıl
Neden ayrıldınız ki , belli ki iyi bir ilişkiniz var , ayrıldıktan sora da üzülüyorsan
- +1 yıl
Pardon araya giriyorum soran aile çevre yüzünden mi aşk iliskilerine sevgili ilişkilerine hala bu devirde doğru bakmayanlar var baskıcı siddetci İken varsa belki o yüzden olmuştur büyük ihtimal
Soran+1 yılYok knk o tarz bişey değil
- +1 yıl
Peki neden yani neden ayrıldınız tabi anlatmak istersen dinlerim
- +1 yıl
Kavuşamadıysanız unutmayı deneyeceksin sevmeyi bırakacaksın gelmeyen sevilmez çünkü senin değil bazen insan yüreğine söz geciremez unutmadigin sürece kendine zarar verirsin sevmeyi birakmalisin senin olmayanı sevme zamanla insan vazgeçer
Soran+1 yılYa ayrıldık derken artık göremiyoruz ve dolayısıyla bişeyler olmaz ihtimali yok
- +1 yıl
Hmm knk üzülme o zmn yani Allah kavuştursun , böyle insanlar ayrılmamali sen ayrıma Allah'ım,
Soran+1 yılAminn platoniklikten daha zor 😞
- +1 yıl
Tabi ki daha zor 😓 üzülme sen unutmak biraz zmn alır ama bı unutmayı dene zor tabi ama dene çünkü senin için daha iyi olcak
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuygular, mantığa bağımlı olarak hareket etmez.
cut.
11 Yorumla
Soran+1 yılAdamss
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde o durumdayiz. Tam acilmak icin adim atti kendini belli etti ben siguk yapinca istemiyorum sandi uzaklasti. Birkac aydir gostermedi kendini. Yeni yeni ortalikta görünüyor. Bende hic bakmıyorum yüzüne. Oda hic morali yok. Gördüğü yerde bakiyor o ama ben uzaklaşıyorum oradan. Okadar cok seviyorumki. Oda seviyor biliyorum. Çünkü eski neşesi hic yok zrtik. Ama kirgin banada yuz vermiyorum diye adimda atamiyor. Aşığım yya aci çekiyorum bende. Hic doğru düzgün konusmadik, ama bakismalar davranissal olarak belli ediyorduk en cok o tabiki. Yarim kaldik. Surekli aklimda oda benden bir yeşil isik bekliyor biliyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılBenzer bi durum bendeki
Cevap sahibi+1 yılNeler olacak bilmiyorum. Okadar ozledimki onu. Merhaba demeyi bakismayi gulumsemelerimizi. Gozlerine bakmiyorum artik. Bakarsam askili anlar kilitlerim ona diye.
Soran+1 yılBen onu artık göremiyorum belki de unuttu beni
Cevap sahibi+1 yılBakarsam aşkımı anlar. Kilitli kalırım gozlerine diye. Olcakti
Cevap sahibi+1 yılBenim bes ay sonra cikti ortaya. Gururu icin uzaklasti ben umursamaz davrandigim icin. Sonra bendende hic bir adim goremeyince karsima yine o cikti. Merhaba dedi. Yuzume bakamadi. Bende ikinci gördüğümde onu merhaba bile demedim. Gozlerine hic bakmadim
- +1 yıl
Görüş sahibi arkadaş madem seviyorsun sen adım at ozaman bu durumu zorlaştıran sensin çünkü. Yani hem seviyorum diyorsun hem de yüz vermiyorum diyorsun alemsin
Cevap sahibi+1 yıl@_MelisYıldız_ iste ben cok gururluyum adim atamamki hep ondan bekliyorum herseyi. Bugüne kadar da hep o yaklaşmaya konuşmaya calisti. Artik yüzüde kalmadi gelmeye. Hislerini bildigimide biliyor. Bu yuzden hiçbir sekilde oda merhabadan öteye gidemiyor. Be'den ışık bekliyor biliyorum ama icten ice kırgınım bende ona'. Bana kendince kizim. Beni dört bes ay onsuz bıraktı. O süre zarfında onu cok ozledim aniden karşıma cikipda beni yok sayip kaçtığı için ona adim atmak gelmiyor icimden.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten sevmek için illa konuşmak gerekmez ki bundan dolayı acı çekmen de gayet doğal
13 Yorumla
Soran+1 yılCanımsıınn 😅
Cevap sahibi+1 yılUmarım bundan sonra hep mutlu olursuuunn❤️
Soran+1 yılUmarımm ama nerdeee 😏
+1 yılYorumlarına baktim da. Açıklayıcı yazmamissin sorunu. Onceden seviyormussun. Bu da kavusamadigin için icinde yara olarak kalmış. Ve o kişide kalmışsın. Bir şeyler yaşasaydı emin ol. Aklında kalmazdı...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhoşlantı ve sevgi varsa normal. Hatta dünyanın en normal şeyi bence.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabikide mantıksız bu onun için acı çekmek değil kafamızda kurduğumuz hayallerin gercekleşmedigi için acı çekmektir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle işte 🙁
+1 yılHiç konuşmadığın biriyle nasıl kavusamadiniz hatta kavusamadan ayrılmak nasıl oluyor:) baştan sona mantık hatası mevcut
04 Yorumla
Soran+1 yılDemekki yüzüme söylemedi ama ben öğrendim olamaz mı
- +1 yıl
Hala mantıklı değil
Soran+1 yılAşkta mantık olmaz zaten o yüzden boş ver
Soran+1 yılTanımadığım biri de değil ayrıca sadece sohbet etmedim
+1 yılİnsana kendi kıymetini bilmeyi öğretir. hayatta en çok kendine acıyacaksın. o zaman hiç canın acımaz işte. ha bir de bana bir şey olmaz, beni kimse üzemez dememek, gereksiz duygusal racon kesmemek... azıcık korku iyidir, insanı acı çekmekten korur.
10 Yorumla
+1 yılSen ona değil, kafanda yarattığın bir silüete aşık olmuşsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığım biri değil
Kafanda kurduklarına aslında üzülüyorsun bana kalırsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılKavuşamadan ayrılmak zorunda kaldık çünkü 😑
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mantıksız , büyük ihtimalle kendi kendine hayal kurup kendini inandırdın bu hayallere
03 Yorumla
Soran+1 yılHayal kurmaya ihtyacım yok ihtiyacım olsa gider açılır gerçeğini yaşarım
- +1 yıl
Hiç konuşmadığın halde aşık mı oldun tam anlayamadım
Soran+1 yılHiç konuşmadığım halde 6 aydır aklımdan bir gün bile çıkmadı son 2 aydır da göremiyorum ama hep aklımda 😞 aşk denir mi buna emin değilim çünkü daha önce aşık olmuştum ondan emindim ama şimdi şüphe duyuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen acı çekmemişsinki acının icinden geçmişsin güzel bayan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan tanımadığı insan için acı çeker bilmiyor musun. d
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal okulda sadece gördüğüm bir kızı hala unutamadım ve acı veriyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben gerçek olmayan bir kitap karakteri için her gün ağlıyorsam normaldir.
00 Yorumla
+1 yılAcı çekmek iyidir. Tecrübe edersin ve bundan sonra ki hayatında ona göre kişilik sahibi olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma sapan şeyler sizofreniye kadar götürür bir penis.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe penisi mk ya🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEnteresan bir hissiyat olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlaylar sıcakken yazacaktın ama iki ay olmuş ohooo yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok mantıksız ama duygularını kısıtlama gönlünce yaşa birgün geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma ama duygularımıza laf geçirebiliyor muyduk
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağ ol
+1 yılEvet saçma , bir an önce kurtul bu düşünceden
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek acı çekmez mi konuşmasa mesela
- +1 yıl
Bu olay kişiye ve acı cekilecek konuya göre değişir , olay ne ki tam olarak
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Bu nasıl bir acı
Kendimi tokatlamak istiyorum111 Yorumla
Soran+1 yılVerecek bi cevap bulamıyorum açıklamaya yazmışım ya gözün görmediği için tokatlican heralde
Soran+1 yılAyrılmak demek uzaklaşmak artık görememek yani kavuşamadan demekkk?
Soran+1 yılZaten konuşsam kavuşmuş olucaktım
Soran+1 yılHayır işte onun için acı çekiyorum ya 😏
Soran+1 yılO da soğumuştur o zaman 😀
Soran+1 yılO da mı üzülüyodur yani jdkcjjd
- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılMantikli degil de yapilir ben de yaptim
10 Yorumla
+1 yılBilemem duygu yoğunluğuna göre değişir
10 Yorumla
+1 yılSeninki ask degil tutku elde etseydin ask mask kalmazdi bu sahip olma hissiyati
00 YorumlaNiye acı çekiyorsun ya baş tekmeyi yalnızlık kral kraliçeliktir...
00 YorumlaŞu His Somut Bişey Olsa Karşıma alıp Kafa Göz Dalarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de böyleyim, bir süredir hoşlandığım biri var ve ben hâlâ sohbet başlatacak cesareti bulamadım. Yetersiz hissetmek beni hiç konuşmamamıza rağmen arkasından acı çekmeye itiyor, gerçekten zor.
00 YorumlaHayır mantıklı dil bence insan kimseyi kendinden çok sevmemeli
00 YorumlaAcayip sacma ultra saçma çok saçma ben hayatimda bu kadar sacma bişey okumadım o kadar sacma 😀😀😀
00 Yorumlaolabilir ama çok etkisinde kalmamalısın diye düşünüyorum
00 YorumlaEnerjileriniz çarpışıyordur belki
11 Yorumla
Soran+1 yılO da beni düşünüyor falan 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri benim yüzümden aynı şeyi yaşadı ismin elif mi merak ettim o musun acaba :)))
041 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi ama ismini soyle sadece merak ettim
Soran+1 yılHayır elif değill
Cevap sahibi+1 yılPeki fikir verirmisin bir kız arkadaşımda bu durumu yaşadı aylarca peşimden koştu benimde sevdiğimi başkasından öğrendi ben ilişki istemediğim için adım atmadım görmezden geldim ama üzüldüm çünkü onu kırdım aradan birkaç ay geçti uzun zamandır konuşmak istiyordum ama çekiniyorum nasıl konuşabilirim eski defterleri nasıl açabilirim fikir verebilirmisin lütfen
Soran+1 yılYüz yüze görebiliyo musun
Cevap sahibi+1 yılHayır geçen sene aynı dershanedeydik instgram da ekli bende ya yanlis anlama cidden danismqk için rica edeceğim istersen özelden çıkayım takip istegi at bende yazayım olur mu lütfen
Cevap sahibi+1 yılÇünkü hem kızsın hemde aynı olayı yasamassin beni çok iyi anlayıp fikir verirsin
Soran+1 yılKız yazmalısınn
Cevap sahibi+1 yılPeki danissam sana rica etsem
Cevap sahibi+1 yılDaha bugün bu kızla ilgili soru paylaştım bir saat önce kimse cevap vermedi
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan burdan sorarım istersen küçük bir soru daha bir hafta önce yaşandı aramızda
Soran+1 yılSorabilirsim burdan
Soran+1 yılŞu halilll sen misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet benim
Soran+1 yılKıza ne olursa olsun yaz tamam mı 🙂
Cevap sahibi+1 yılYa rica ediyorum takip istegi at bana özelden danışayım olmazmi borkac bişe sormak istiyorum olmazsa burdan sorayım hangisi ne sakıncası olabilir ki ben çekiniyorum burdan görürler diye ondan istedim
Soran+1 yılSilerim okuduktan sonra
Soran+1 yılHemen
Soran+1 yılBence kesinlikle senin için senden bi adım bekliyor kaçırma bekleme derim
Soran+1 yılTabii ki gönlünü almak ve hislerinin karışılıksız olmadığını söylemek için
Soran+1 yılHala bana karşı hislerin var mı diye sorabilirsin
Soran+1 yılPeki o adımlar neydi kanka instagramdaki yazılr mı
Soran+1 yılAma kız adımı atmamış mı zaten sen uzak durmuşsun
Soran+1 yılOff benim olaya çok benziyor
Soran+1 yılYüz yüze konuşmaya gittin mi peki öğrenince
Soran+1 yılO yazma işi de bana düşüyor biliyo musun o da benden bekliyor
Soran+1 yılBen yazıcak olsaydım ama pat diye yazıcaktım, ben şu an o seni seven kızın yerindeyim
Soran+1 yılYani o benim hoşlandığımı öğrendi ama gelip konuşmadı utanmış mesajlaşmak istiyor
Soran+1 yılHe bi dakka senin hoşlandığını o öğrendi dimi onun hoşlandığını sen değil
Soran+1 yılBen çocuğun yazmasını bekliyorum ama bari o kız beklemesin
Soran+1 yılİnan bu durumda ne yazılır bilsem ben de yazıcam ama yokk
Soran+1 yılKız da seninle aynı şekilde düşünüyor
Soran+1 yılPeki sana şunu sorsam ben. Ben işte işk hoşlandığımı dedim ya daha sonra hoşlanmıyorum dedim ama bakmaya da devam ediyorun çocuğa ama bana yazmıyor nedendir
Soran+1 yılE yazmış da kız sana dimi?
Soran+1 yılUyurum o zaman ya
Soran+1 yılÇocuk hoşlanmıyorum diye biliyor daha yazar mı bana
Soran+1 yılAma ben de ondan bekliyom işte
Soran+1 yılWp hakkındasına kalp koymuştu bi anlmı var mıdır
Soran+1 yılKanka bilmiyom ki sonra burdan yazarsın ozaman
Cevap sahibi+1 yılHer mesaj geldiğinde en alta inmek baya zaman alıyor 😂 hem burada okdr yazistik millet okuyacak anlamdigim hani özelden konuşsak ne zararı olacak ben anlamıyorum cidden
Cevap sahibi+1 yılMerhaba geldim uyudunmu
Cevap sahibi+1 yılMerhaba iyi geceler bugün bişe oldu kızla görürsen bakarmisin yine biraz konuşalım
Yaşadık.. onun da kraşını yaşadık...
01 Yorumla
Soran+1 yılOhh bee sonunda anlayan biri çıktı
- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılMantiksiz gibi gelebilir ama oluyor
10 Yorumla
+1 yılMantık mı kaldı ben de aynı durumdayım
08 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi konuşmadın ama acı çekiyosun
- +1 yıl
Yüzyüze hiç muhabbetimiz olmadı evet
Soran+1 yılYüz yüze olmadı derken mesajlaşma oldu mu yani
- +1 yıl
İnstagram ve wp üzerinden oldu gibi bir şey
Soran+1 yılEn azından seninki normal biraz 😕
- +1 yıl
Sonunda her yerden engellendim ama
Soran+1 yılNaptın ama 😃
- +1 yıl
Tanışmak bahanesiyle yazmıştım ama baya sacmalayarak sonra da durum bu işte
+1 yılTanimadiysqniz neden acı çekesiniz anlamadim 🤔
00 Yorumla
+1 yılbende de var kardeşim kötü bi durum
00 Yorumla
+1 yılSaçma ama işte bazen insan etkileniyor
00 Yorumla
+1 yılBana göre her şey mantıksız
00 Yorumla
+1 yılYılın Darwin ödülü senin olsun
00 Yorumla
+1 yılPlatonik isen normal yani.
00 Yorumla
+1 yılMantıklı degil ama kabul edilebikir kalp bu işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Platonikler de üzülür
00 Yorumla
+1 yılPlatonik ise acı cekersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılDegil ama cekiyor insan
00 Yorumla Bende öyleyim konuştum ama az
00 Yorumla
+1 yılAh canım benim ya kıyamam üzülmeeeeeee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Mantıksız ama olabiliyor işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acıların çokluğu beklentilerin fazlalığındanmış.
00 Yorumla
+1 yılBir yerden sonra unutursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı değil elbette.
00 Yorumla
+1 yılDeğil, zamanla unutmaya başlarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma canımın içi. Yapma.
00 Yorumla - Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne