Adam takmış paraya kafayı.. sürekli para da para...
Beni de sevmiyor benim için hiçbir şey yapmıyor sadece para istiyor benden.. en son da araba alıcam kredi çek dedi
Adam takmış paraya kafayı.. sürekli para da para...
Beni de sevmiyor benim için hiçbir şey yapmıyor sadece para istiyor benden.. en son da araba alıcam kredi çek dedi
Benim de zamanında Maalesef öyle ilişkilerim oldu Hani beraber vakit geçirmek ya da manevi duygularla yaklaşmak değil de para kaynağı olarak gördüler Muhtemelen Seninki de seni o şekil görüyor Böyle insanlarla kesinlikle işin olması selamı sabahı da kes direk Hem de istediğin kadar aşık ol biraz mantıklı hareket etmek lazım
Yürümez kanka sal sadece seni para için kullanıyor gibi geldi ha maddi durumu kötüyse bilemem ama maddi durumu kötü olan bir insan bence kim olursa olsun kendini kötü göstermek istemez ve kimseden para istemez o kişi verse bile şahsen seni kullandığını düşünüyorum
Saçmalama sana böyle emri vaki mi davranıyor hemen ayrıl ondan bütün iletişimini kes öyle insandan arkadaş bile olmaz bayan erkek farketmez birisinden sürekli para istemekte nedir eli ayağı yokmu onun gitsin kendi alsın
Cevap
61Cevap
Aşağıda 100 bin falan çeksem bişey olur mu demişsin. Aklını başına topla erkek adam kızdan para almaz hele de keyfi için. Dolandıracak seni ve seni sevmiyor
Ozel ilskiniz varsa bir gece beraber yatin, sabah ondan once kalk komidinin uzerine 300 lira para birak, dun gecenin bedeli, beni birdaha arama diye de not birak.
Küfretmemek için kendimi zor tuttum ya..
Kadınlar biraz akıllı olun, böyle oyunlara gelmeyin sakın
Sonrasında sizin hayatınız rezil olan, o tip adamlarda sefasını sürer...
Ayrılmak için neyi bekliyorsun sana kredi çektirip seni ortada bırakmasını mı? Seni kullanıyor besbella ayrıl.
Ayyy kız ayrıl Allah' ını seversen. Değer kıymet bilmeyen insanlara 1 saatinizi bile vermeyin bırak parayı kuzum yapmayın yaa...
Manitam olmayan sadece arkadaşım olan insan bile paran var mı diye bana sorar, sıkışma vs diye diretir ciddiyim siz bunları nerden buluyonuz sjs
Böyle asalak insanlarla ilişki yürümez. çıkarcı menfaatçi. menfaati kalmadığı an gider. dikkat et kaptırma birşeyler
Seni sevmeyen bir adamla ilişki yürür mü diyosan, yürütebilenler vardır elbette ama sen onlardan olmak ister misin, oda senin bileceğin iş.
Sorman hata ayril bast tekmeyi sen onun parasini yemelisin o senin degil sen ondan para iste "yok ya sen kredi cek ben araba alacam " de
Madde bağımlısı mı, sen ne iş yapıyorsun ve neden para veriyorsun
Saçmalama madde bağımlısı değil tabiki de
Sürekli para istemesi de pek hayra alamet değil
Saçmalama insan babası için kredi çekmez elin adamı için mi çekecen
100 bin falan çeksem bir şey olur mu
Güzelim değmez. Kardeşin için bile 100 çekme parayı aldıktan sonra artık ilişkimizi bitirelim diyecek ya da senin demeni sağlayacak şeyler yapacak parayı da ödemeyecek sana da yapmasaydın diyecek
1 kere ister 2 kere ister ok ama kredide çekmezsin be kızım saf mısın
yahu ne insanlar var. Biriyle tanışıyorum burcumu soruyor söylüyorum aa o burç cimri olur para harcamaz bana diyip sohbeti bitiriyor, kimiside erkek arkadaşına para yetiştirmeye çalışıyor :)))
Şaka gibi soru😅 gulsek mi yersek mi diye düşünmedim değil
Sürmez zaten bence biran önce ayrıl kurtul 👍🏻🤷♀️
Ya kimse kimseden para istemesin bune arkadaş herkes kan emici
Çek tabi sonra , çeksin gitsin biir daha haber alma :)
Bildiğin sömürüyor yani? Hâlâ devam mı ediyorsunuz peki?
Hala sevgilin oylemi? Boyle embesilleri nerden buluyorsunuz
Yürümez olur mu, neyin var neyin yoksa ver tabi sen
Benim eski avanak nişanlım da annemle babamın para hesabını yapmaya başlamıştı. Nişan bozuldu gitti.
İkide bir para konuşuluyorsa o ilişkiden bir cacık olmaz. Bırakın, noktayı koyun.
O senin sevgilin değil asalagin. Salla gitsin
Pardon da hayır kurumumusun sen ya da ATM falan misin ne devam ediyon hala 😅
öyle kredi çekiyorsan bana da çeksene araba almayacağım ıphone 14 alacağım. Sevindir bu abini :)
Hala sevgili diyorsan ona aklından bir kontrol e git
Seni atm olarak görüyor, muhtemelen geri ödemezde aldığı paraları
ee alaydın sende canım. bi araba içinmi bukadar laf ediyorsun aa ayıp ama ya cidden.:)
boş ver ordan deseydin verme sakın uzaklaş o asalaktan
Sen biraz once kurtul ondan yoksa basin borç derdine girecek zararin neresinden donrrsen kardir
Benim boyle arkadasim vardi Parayi biriktirelim araba alalaim dedi bende elbiselerini calip kactim.😅
Ayrılsaydın Elbiselerini niye çaldın ki 😂😂
E zaten sonrasinda kendisini bidaha gormedim😅😅😅
İyi arayıp bulmadı seni
Ayril ne duruyon kulaniyo gõrmuyonmu hic sevmem oyle tipleri cıkcık gibi
Vay be artık erkekler kızlardan para istiyor demek ki
Kendin söylemişsin beni sevmiyor diye. dönülmez hatalar yapmadan hemen ayrıl.
O adam değil ki sadece erkek kadından herseyi bekleyene adam mı denir o para yiyici
Sevgilin baya yüzsüz ve fakir. Kendi gücü yetmiyorsa senden isteyemez böyle şeyleri.
Para için seni kullanıyor. Seni seven birini bul
Sevmediği belli zaten hala böyle bir anguta sevgilim demen normal değil 🙄
Yürür sakın onu bırakma bize falan denk gelmesin Allah korusun
Alıştırmışsın seni banka atmsi olarak görüyor buna izin verme.
Sevgiyi bir yana bırak zaten seni kullanıyor. Sen sadece para kaynağısın. Saçmalama lütfen aklını başına al
Sevmediğini söylüyosun zaten, kredi olayından sonra hala ilişki yaşanır mı diye gelip sorman da ne bileyim yani
Akıllı ol biraz ya millet babası için çekmez krediyi
Hahah herkes sevgi aşk adı altında finansal köle arıyor.
Hak ediyosun bence adami cozmus olmana ragmen devam ederek
Bana da biraz nakit lazım 3-5 bin kadar varsa bi yardımcı olurmusun
Sen bunun karisimisinda para veriyorsun anlamadım sevgilin mis sadece
Valla öyleyse sevgili olmayak bak direk evlenek yürü 😂
Salla gitsin o zaman.
Ne alaka yaa kullaniyor bankamatik gibi sizi
Neden birliktesin nedennnn
neden para istiyor? işi gücü yok mu?
Seni ATM olarak görüyor
Bu ilişki yürümez
Bulmuş kerizi niye istemesin
Yürümez ortada ilişki yok cünkü 😀