Sevgilim benden sürekli para istiyor?

Sevgilimle 1 buçuk yıldır çıkıyorduk. Uzak mesafe. Kendisi çalışıyor ben öğrenciyim. 1 yıldır maddi olarak sıkıntı çekiyordu. Ben de elimden geldiğince ona yardım etmeye çalışıyordum her para istediğinde atardım dışarı çıktığında sorardım sürekli bişeye ihtiyacın var mı diye bazen telefon faturasını öderdim istemese bile para gönderirdim aldığım hediyeleri şu an buraya yazsam sığmaz bile en basitinden hasta olduğunda meyve yollardim bal süt neye param yetse beni engellediği zaman yazılı kek gönderdim.

Ama fark ettim bunların hiçbirini o benim için yapmıyor hasta oldum diyorum ilaç iç diyor engellesem başka bir telefondan arama zahmetinde bile bulunmuyor. Oyuna da para yatirdigini görüyorum. İlk başta bekledim ama bir demet papatya bile almadı bana artık kendim söyledim neden bir çiçek bile yollamiyorsun bana kadınlar gününde öğretmenler gününde falan yollasan ne güzel olurdu diye dediği şey ise sen sürekli kavga çıkardığın için içimden sana bişey yapmak gelmiyor. Kavgalarımızın sebebi ise kıskanç olduğum için.

Sürekli bana bı de sana şunu yapicam şunu alicam diye sözler ümitler veriyordu en son ben bir şey demeden kendi kendine elime yüklü para geçecek dişine tel taktiralim senin dedi sonra gerçekten de para geçti ama verdiği sözü tabiki de unuttu bir daha bahsi açılmadı.

Her neyse en son bi kaç gün önce avm ye gittim konuştuk telefonda bana bişeye ihtiyacın var mı diye bile sormadı para istedi o gün 1 günde 3 kere para istedi attim ama artık gına geldiği için gecesinde engelledim 3 gündür konusmuyoruz az önce kardeşinin telefonundan aradı ve beni suçladı engellediğim için.

Sevgilim benden sürekli para istiyor?