Benle olan biri vardı benim ilk’im oldu, neyse baya karışık hikaye. O zamanlar da benim kredi kartı borcum gecikmeye girmişti avukata yansıyacaktı yanımdaydı ve o yardımcı oldu ben istedim yani. O zengin biri patron hatta ve benim işim yoktu biliyor. Bir gecede 20 bin harcayan insan zaten yanındayken yemek bile ısmarlamıyordu. Neyse aradan aylar geçti ben zaten işten çıkarılmıştım o dönem ve ödeyemedim biliyor o zamanlar da hayır ben istemiyorum ihtiyacın varsa yine vereyim diyip geçiştirmişti.
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri
Ben de iban istedim saatlerce vermedi sonra cebe havale yöntemini buldum attım parayı. Ayıp ediyorsun geri gönderiyorum çekmicrm sana gönderme dedim sözümü dinleyeceksin vs dedi
Allah aşkına neyin gururunu yapıyorsun utanmadan konusu bile yokken isteyen kendisi bir de yedirmiyor mu şimdi kendisine
Bugün telefonda tartışma anında bana saydırırken birden o konuya geldi borç verdim zaten borç olduğu için bekliyorum tabi, o dönem ödeyemedin farkındayım falan ama ödeyeceksin sonuçta dedi
Sonra kıvırdı ama kurdu o cümleleri
Ben de iban istedim saatlerce vermedi sonra cebe havale yöntemini buldum attım parayı. Ayıp ediyorsun geri gönderiyorum çekmicrm sana gönderme dedim sözümü dinleyeceksin vs dedi
Allah aşkına neyin gururunu yapıyorsun utanmadan konusu bile yokken isteyen kendisi bir de yedirmiyor mu şimdi kendisine
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir daha ver adama gevsesin
Yok konunun onla bi alakası yok istemiyor da zaten o değil mevzu
Tamamen o
Birak parayi geri yollasin
Sende ona biraz gevse bir buluşup yemek yiyelim bir gününü bana ayır de
Tamam
Hayır ya hiçbir alakası yok başka mevzular var boşverin. İstedi ve attım gidip çekmeyecek geri dönecek eminim. Madem almayacak niye istiyor bu
Iste iletişim kaybolmasin diye
Yok be kardeşim öyle değil o. Nakit avans çekip attığımı biliyor zor durumda kalmayayım diye vicdan yapıyor işte boş boş
Neyse sen öyle san :)
Sen buna verdin yani öyle mi
diyorumya kendisi demişti ödemek istediğimde verme istemiyorum ben kalsın diye. Şimdi böyle, al attım yine almıyor bu ne böyle anlamadım
Hayır cinsel anlamda sen buna verdin mi diyorum
Anladım onu da o bu olaydan bir süre önceydi işte ne bileyim ben
Bence kapat konuyu gitsin. Dengesiz biri belli ki. Kaç yaşındasın sen
Dengesizlikten de değil Nakit avans çekip attığımı biliyor zor durumda kalmayayım diye vicdan yapıyor işte boş boş
Alakası yok öyle olsa baştan lafını yapmazdı. Sen çok iyimsersin sanırım
Yoo iyimser değilim söylediğim şey de iyi bişi değiş zaten. Bana acıyor ve kendisini küçük düşürdüğü için zoruna gidiyor hepsi bu
Ne kadar borcun var buna
Yazdımya 10 bin. Bi de 2000 vermişti yol parasıydı bir kere de yine benzer tutar yemek parası vermişti bları da ödemem gerekiyor mu sanmam borç değildi ama ben onları da öderim sussun
Ben verebilirim eğer istersen
Yok ya düşünmeniz söylemeniz yeter teşekkür ederim, nakit avans çektim attım işte 5 ini cebe havale yaptım diğer 5 ini de yarın yapacaktım ama almayacak belli geri dönecek bu para sürekli ayacak mıyım ben buna nasıl olacak bu
Benim maddi durumum iyi yani benim için sorun değil bahsettiğin miktar. Görüşebiliriz
Kaç yaşındasın ve fb n mi senin
Bunların bit önemi yok hiçbir şeyim değiş
Cimri olduğu kesin böyle bir adama niye verdin ki
Öyle adamı nereden buluyorsun
Aşkım ne bileyim diyorumya kendisi demişti verme istemiyorum ben kalsın diye. Şimdi böyle al attık yine almıyor bu ne böyle anlamadım
Valla aşkım sizde kaşınıyorsunuz adam olmadığı belli daha da konuşuyorsunuz
Almıyor aw güzel kardeşim yarın çekmez bu bunu geri döner bana. Her gün gönderecek miyim madem almayacak niye istiyor ki
Bilmem ver gitsin