sedat ile Aybüke olsa çok ii olmaz mıydı 😁

Bu arada ilk başta saçma asla izlemem demiştim ama severim kavgaları kaoslari bağımlısı oldum
sedat ile Aybüke olsa çok ii olmaz mıydı 😁

Bu arada ilk başta saçma asla izlemem demiştim ama severim kavgaları kaoslari bağımlısı oldum
Bende izlemem demiştim artık her gün yeni bölüm bekliyorum. Aybüke ve Tolga hiç olmuyo bence de Sedat ile olmalılar. Bugünden sonra bi olabilirler gibi geldi.
Umarım olurlar ama Sedat gururlu çocuk cesaret edemez gibime geliyor 😑
Bunları izleyenler beyinlerini peynir ekmekle yemiştir yoksa izlemez yani veya beynini çöpe atmıştır işe yaramıyor diye ne bilim ülke ortalamasını çok düşüren programlar ve izleyici kitlesi var ya neyseki haberler dahil TV izlemeyi tamamen kestim yıllar önce akıl sağlığımı korumayı başardım, ama üzülüyorum sizlere ne yalan söylim
Bu kadar kasmayın yeto artık ne alakası var
Sana güzel ve gerçekten bir şeyler katacak belgesel önermek istiyorum Netflixte, "Sonsuzluğun Sınırları" çok değerli bir yapıt, uzay ve zaman hakkında her türlü bilgi var, metafizikçiler, matematikçiler, uzay bilimciler, astrofizikçiler bir araya gelip sana çok değerli bilgiler veriyor gerçekten tavsiye ederim, tamam kısmetse olur programını izle ama bu dediğimide izle bence
Teşekkür ederim önerdiğin için izlemeye çalışacağım ☺️
Rica ederim gerçekten altın gibi bilgiler öğreniceksin tabi ilgin yoksa sıkılırsın o ayrı
Cevap
8Cevap
izlemiyorum
Saçma bir program vakit kaybı tamamen ben zamanımı buna ayırmam
Ok
Şu aybüke çok itici geliyor bana. Tiktokçuymuş ve boynuna çakal dövmesi yaptırmış. Iy kezo
Gitmeyin lan kızın üstüne bu kadar program da çok dislaniyor zaten
Bazı yerleri kurgu evet ama izlersen bazı yerlerinin kurgu olmadığını anlarsın
Ya bu çakal dövmesi yaptırıp babası tarafından aşağılanan bunu da bir videosunda anlatan aptal sarışını sevmiyorum 🤦♀️
Yaşı daha 21 saçmalamış olabilir ama bu şekilde de rencide edilmesin
Yanlış anladın seviyorum demedim sempatik buluyorum benim de daha önce önyargım vardı ama bu programda çok üstüne gidiliyor herkes bu fenomenliginden vuruyor kızı kendini de iyi ifade edemiyor bu yüzden biraz seviyorum
Bunları izleyen, bunlara prim verenlerin -kim olursa olsun- asalak olduklarını düşünüyorum..
Senin gibiler ne yaşıyor çok merak ediyorum sakat mısınız abi
Bunların ilkinde de bunda da oyun biliyorsunuz demi?
Kurgu var yok demiyorum ama eğlence amaçlı izliyoruz tamamen izleyen biri olarak söylüyorum çok net kurgu olmayan yerlerini anlayabiliyorum
Ben lafımı söyledim. Gerisi sizin bileceğiniz iş
Teşekkürler bay çok bilmiş
Flash tvden halay izle valla daha çok eğlenirsin
Çok izlemişsin belli jcjcj
Çok şükür ona denk geldim de senin kadar düşmedim
Sen flash TV halay izlemeye devam et reis jxjx
Olur
👍
İzliyorum sjhhs sınav senesi olacak iş değil
Aynen ya
Evet hic kacirmiyorum. Bencede sedat ve aybuke cok iyi olur
Tabii ki hayır 😒
İzliyom arada denk gelirse
Asla izlemedim izlemem.
Reyting uğruna her şey para alıyorlar inanmayın
Kurgu olabilir evet bazı yerlerde kurgu yapıyorlar farkındayız ama eğlence amaçlı izliyoruz
100% değil
İzle kardeşim anlarsın kavgaları yeni gelen erkek adayının tavrı bariz kurguydu ama ilişkileri değil
Tomom kordosom bonom
Tomom obom bonom nxjx
Bu Aybüke kimdi ya
Boynuna çakal dövmesi yaptıran kız baya linç yemişti hatta çakal da sil demişti tiktok fenomeni
Sacma şeyler. Akilli insan izlemez
Tm
Nerede yayımlanıyo bu abla :(
YouTube kanalı abicim
Canlı mı yayınlanıyo abla :(
18.30 da sanırım yayınlanıyor canlı değil abicim
O zaman sarmaz yaa :( Bu çakal dövmeli kızı da sevmem zaten :(
Bende sevmiyordum daha önce ama ordaki kadınlardan daha hoş ve baya üstüne geliniyor sempatik geldi bana artık seviyorum jxxjjx
İticilik abidesi zeyd de varmış :(
Zeyd elenirse hiç iyi olmaz komik çocuk seviyorum ben jcj
Hayır izlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?