Magazin Kısmetse Olur Aşkın Gücü izliyor musunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İzleyen varsa favorisi kim merk ettm Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kısmetse Olur Aşkın Gücü nü izliyor musunuz? Kısmetse Olur Aşkın Gücü izliyor musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Arkadaşım çok ısrar ediyor izlemem için ama pek ilgimi çekmiyor 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hayır izlemiyorum 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Saçma sapan program.Zaman kaybı.Sonuca varilmayan sorulardan ibaret. 0 0 Yorumla
Stoneeecold Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçma sapan dizimsi bir şey böyle şeylerle vaktimi kaybedemem 🙃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben daha 1. bölümü izliyorum hiçbir şey anlayamadım 😂 senin hangisi 0 1 Yorumla seyda028 +1 yıl Hangsi derken favorim mi 😅
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet izliyorum 😄 merakla bekliyorum yeni bölümü 0 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Favorin kim Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Bilek, Tolga-Aybüke, Şeydanur, Simge, Erhan Yorumla seyda028 +1 yıl Oooww bayag kalabalık listen 😅 Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Hsdhd evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne zaman basladi ya 0 3 Yorumla seyda028 +1 yıl Üçüncü bölümü yayınlandı bugün daha YouTube de var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl TV da hangi kanalda cikiyor Yorumla seyda028 +1 yıl TV de yayinlanmiyor maalesf youtubeye düşünce izliyrm Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. İzlemiyorum 0 0 Yorumla
bilinmeyenbirbende Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Nerde başlıyor 0 3 Yorumla seyda028 +1 yıl Başladı bile Yorumla bilinmeyenbirbende +1 yıl Nerde işte hangi kanal Yorumla seyda028 +1 yıl YouTube de var internette yayınlanıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Arkadaşım çok ısrar ediyor izlemem için ama pek ilgimi çekmiyor 😅
Hayır izlemiyorum
Saçma sapan program.
Zaman kaybı.
Sonuca varilmayan sorulardan ibaret.
Saçma sapan dizimsi bir şey böyle şeylerle vaktimi kaybedemem 🙃
ben daha 1. bölümü izliyorum hiçbir şey anlayamadım 😂 senin hangisi
Hangsi derken favorim mi 😅
Evet izliyorum 😄 merakla bekliyorum yeni bölümü