Nolucak bu aşk nolur bir bakın 😪😩?

Uni öğrencisiyim hocama aşığım seviyorum, onu görünce hayatım şenleniyor zaman geçiyor yaşadığımı hissediyorum, Instagram damda takip ediyorum, onu görmeyince o olmayınca hayat çok sıkıcı oluyo, sadece güz dönemi derslerime giricek yani 15 karne tatiline kadar onu gorucem ondan sonra bahar dönemi yani 15 karne tatilden sonra kendisini göremicem derslerime giremicek hemde ben mezun oluyorum yani onu sonsuza dek kaybediyorum, biliyorum aramızda bişey olamaz çünkü kendisi bekar değil, aramızda bişey olmamalı da, bende aşık olmamalıyım farkındayım, çok ayıp bişey biliyorum, zaten aramızda bişey olamaz yaşça da büyük, bana karşı öyle bir tavrı da yok, ama benim sorunum onu sadece görmek bile yetiyor dediğim gibi onu görünce şenleniyorum güneşim doğuyor yüzüm gülüyor yaşadığımı hissediyorum zaman geçiyor

Benim sorunum onu sürekli görmek keşke okuldan mezun olmasam keşke güz dönemi hiç bitmese yani hayatta neden her güzel şeyin bir sonu var bilmiyorum peki sizce ben napicam nasıl ayrilcam nasıl onu görmemeye alışcam nasıl unutcam nolur yardım edin lütfen anlayın beni ne yapicam bilmiyorum

Nolucak bu aşk nolur bir bakın 😪😩?