Çok takık bir insan olarak bu gün ölümle burun buruna geldim, sonra düşündüm sağlığımdan önemli ne var ki, para mı, aşk meşk mi , lüks hayat mı, gelecek kaygısı mı.
Hepsinin önemi var fakat kendimi yiyip bitirecek kadar değil dedim. Bunları bilincim açıldıktan sonra düşündüm. Ölümün olduğu dünyada hiçbir şey çokta gerçek değil gibi. Bazen sonsuza kadar yaşıycaz sanıyoruz.
Hepsinin önemi var fakat kendimi yiyip bitirecek kadar değil dedim. Bunları bilincim açıldıktan sonra düşündüm. Ölümün olduğu dünyada hiçbir şey çokta gerçek değil gibi. Bazen sonsuza kadar yaşıycaz sanıyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok doğru ama hayat standartlarını yükseltmeli insan her zaman. Çünkü aynı zamanda bizi hayatta tutan şey de bu.
Elbette. Ama ben hep kendime dert ediyormuşum oysa hayatın sunduğunu yaşıyoruz akışa bırakmakta lazım.
Eşimle tanışmadan önce ben de öyleydim. Çok hırslıydım hatta başlarda gıcık oluyordum acayip rahat geliyordu şimdi ben ondan daha rahatım. Çok düşünmemek lazım o an sana en uygun gelen durumu seçip yoluna bakmak en iyisi
Ölümü de düşündüğüm yok
Evet ama elimde değil
valla artık yıprattığım sadece millet
Birazcık