@KürkManttoluHayri ❣️
Erkekler aldatınca normal oluyor da, kadın aldatınca neden ahlaksız damgası yiyor?
@KürkManttoluHayri ❣️
Aldatan kadınlar hakkında ne dendiğini anladınız siz soruda yazamıyorum malum yani ikiside insan değil mi aldatma iki cinste de ahlaksızlık degilmi sizce? neden kadın yapınca kötü de erkeğe gelincik normalmiş gün davranılıyor. Allah katında da ikiside günah.. kadın yaparsa günah erkek yaparsa sevap denmiyor değil mi? ama Bizim millet erkek yapar kafasında aklım almıyor gerçekten artık olanları.
Bunu NORMAL olduğunu kim söyledi sana? insanlar LAİK DİNSİZ yaşıyorlar sorun bu.. Müslümanım diyen bile laik dinsiz yaşıyor.. sistem bu , bu sistemin içinde yaşıyoruz. Ayrıca sevgili geçic insan demektir ,
dinen evli değilsen onunla bununla YA-TA-MAZ-SIZ ! = bu ZİNA dır , dinen yasaklanmıştır, günahtır.. laf olsun eğlence olsun diye arada ciddiyet yokken oyuncak gibi cinsellikle oynayıp ilişki yaşamak dinen günah+yasak = Zİna.
Aldatmak derken sevgili olup sevgilli hayatı yaşayıp aldatmaktan bahsediyorsan sen halaaa anlayamamışsın , sevgili = geçici insan demektir ve o senin kocan değil sende onun karısı değilsin ! yüzük yok nikah yok aileler tanışmamış ciddiyet YOK yarın 2gün sonra birbiriniz belkide satacaksınız.. normalide bu , laik dinsiz modern mednei hayatta bunlar normal :-) hangi ahlak? ne ahlakı? ALLAH'ı kutsal kitabı takmayanın tanımayanın ahlakı pazara kadardır , mezara kadar değil..
Erkek yapar kafasında olanlar Amerikancı modern medeni laik dinsiz hayat yaşayıp barlarda clublarda gezen alkolik uyuşturucu kulanan güvenilmez tipler.. onları seviyorsan suçlu SENSİN ! başkası değil.. düzgün erkekler yanlızdır genelde ve kadınların üzerine saldırmazlar , beklerler ama hiçbir kadın onlara yeş, il ışık yakmaz.. kadınlar ittleri şerefsizlerrii bozuk pisslik çağrılmadan her kadının üzerine saldıran yüzsüzz köpeekleri seviyorlar.. Aşk sevgi pizza değildir , senin karşındaki erkekle tanışmaya hiçbir çaban yoksa hiçbir zaman düzgün bri erkekle tanışamazsın hayatın boyunca.. hep kadınların üzerine zorla saldıra çağrılmadan gelen ittler gelip seni zorla bulur ve belanı bulursun.. çoğunluğun başına gelen BU ! .. çba göstermemek asşk sevgi önüe hazır yemek gibi gelsin diye bekleme.. Düzgün bir erkek karşısındaki kadından 1 yeşil ışık 1 çaba bekler.. seviyormu? sevgilisi var mı? evlimi? acaba benimle tanışmak istiyormu gibi sorular gecer aklından.. çünkü "DÜZGÜNDÜR" ama ittler şerefsizler yüzssüzz köpek saapııklar her kadını üzerine saldırdıkları ve zorla gelip tanıştıkları için kadınları bu itlere "cesur erkek alfa" vs vs gibi yakıştırmalarla yüceltiyorlar ve BELALARINI buluyorlar , kendilerini GÖMÜYORLAR.. hakettikleri BU
Başta şunu söyleyeyim aldatan erkek veya kadın hiç fark etmez karaktersiz ve namussuzun önde gidenidir. Benim yaşadığım ve sosyal olduğum yerler de hiç öyle görülmedi tam tersi olarak görülüyor ve ben de buna binlerce kez şahit oldum. Erkek aldatınca şe.. siz, adi, pislik ve aklı uçkurunda oluyor ama kadın aldatınca arzulu kadın canım demek ki doyuramamış tatmin edememiş erkeği deniliyor bunu diyen de bizzat kadınlar.
Hukuk önün de bir kadın kocasını aldatınca kocasına para ödemiyor ama erkek karısını aldatınca boşanma davasında hukuk kararlarıyla çocukları varsa çocuk velayeti anneye veriliyor, anneye ve çocuğa para ödemek zorunda kalıyor.
Şöyle düşünelim hukuk bile evli aldatan kadına para cezası vermiyorken niye erkeğe veriyor. Eşitlikten bahsederken eşitliği göremiyoruz maalesef...
erkekler aldatınca normal diyen olmadı ama kadınlar aldatınca neden ahlaksız damgası yediğini soruyorsun üstelik? zaten ortalıkta benim su kadar sevgilim oldu yok hepsi beni aldattı falan demek ki senin kafanda sevgili olmak var ilişkiyi evlenmeye götürecek kadar sevecek yüreğin yoktu
araplardan dinlerini değil adetlerini almışız, o adetlerinin sapkınlığından dolayı peygamber indirilen bir halk olduklarını unutarak.
dini katmadan düşünecek olursak daha kötü. dinde insan sonraki hayatı için yaşar, din yoksa insan insan için yaşar, bunlar kendi için yaşıyorlar her şekilde.
aldatmaya herhangi bir bahane bulan, herhangi bir şekilde haklı çıkarmaya çalışan, aldatma eyleminde bulunan hatta bulunmayı düşünen herkes acizdir. önündeki yemeği yemeyip fotoğrafını çekmek gibidir. kediyi sevmeyip fotoğrafını çekmek gibi. insandışılıktır bu.
Cevap
70Cevap
O Türkiye ve Türkiye benzeri ata erkil düşünce sahibi ülkeler için geçerli
ata erkil düşünce based <3
Aldatan kadında erkekte ırıspıdır.
Aldatmanın cinsiyeti olmaz
Aldatmanın normali yoktur karaktersizliktir
Erkek aldatınca normal olmuyor, zaten bunu diyen birisi karaktersizdir. kadın erkek fark etmiyor bir insanın aldatması çirkin ve yanlış bir şeydir. zaten seven insan bırak aldatmayı başkasına bakmaz bile. ama ülkemizde erkek bu nasıl olsa yapar diye diye göz yumdukları için iyice zıvanadan çıktılar. bu yüzden de böyle bir ayrımcılık olabiliyor. kadın aynı şeyi yapsa ortalığı karıştırırlar ama erkek yapınca susarlar.
Aynen 👏
Günaydın abla :D
Günaydın ablasının kuzusu 😆
hadi işin tabanına inelim, psikolog değilim ama bence önce çocuk sahibi olmadan kadın ve erkek bir eğitimden geçmeli, nedenmi? baba oğlunun 18+ yaşlara geldiğinde "aslan oğlum yakaladığını becer"diye öğütlerse
anne kızına"aman kızım erkekler tuuu kaka aman sakın yaklaşma sakın haaa"diye öğütlerse
bunun sonu maalesef bakir kız evlendiğinde işin böyle olmadığını erkeğin hala gözünün çöplükte olduğunu görecektir, eninde sonunda... ve gözü çöplükteki erkek elbette o hayata devam ederken evdeki birbirine ait aile yapısında çatlaklar başlayacak ve kadın ister istemez kendini keşfedince başka yollara başvuracaktır
işte işin başından eğitimi ihmal edersek yaşananlar ve sonuç bu olacaktır
Kaçınılmaz
Bu dunyada erkek olmak dokunulmaz olmak demek bence. Mesela evli erkek karısını aldattığı zaman millet erkege bir sey demez. Ya erkegin eşini suçlarlar, demek ki doyuramamis vs diye. Ya da erkegin beraber oldugu kadini suclarlar yuva yıkıcı, adami bastan çıkarmış diye.
Kimse kolay kolay cikipta erkege laf etmez. Erkek kendini tutsaymis, yuvasini dagitmis. Erkek o kadina ilgi göstermese, iradeli olsa boyle seyler olmazdi demezler. Hep suclu kadin. Bastan cikaran kadin ama bastan cikarilan erkegi konusan yok.
Kimse adamin iradesi yokmuymus baştan cikmasaymis, kadinin suratina bakmasaymis, adam kadina yüz vermese boyle seyler olmazdı demez. Ya kadin eş sucludur ya da disaridan 3. Kadin sucludur. O 3. kadını eve erkek sokar ama kimse erkeğe tek kelime laf etmez.
İkisi de aynıdır. Aldatmanın erkeği kadını olmaz. Erkek hemen hemen bütün toplumlarda fiziksel üstünlüğü ile özellikle bizim toplumumuzda (Eleştirmek için yazmıyorum) maalesef bu fiziksel üstünlük ile bunu söyleme hakkımız varmış gibi davranıyoruz. Erkek aldatınca bir şey olmamış gibi davranıyor ve devam ediyor. Kadın öğrenilirse kıyamet kopuyor. Genel olan bu maalesef. Aslında Aldatan erkeğin annesi kadının yanında olsa. Boşanmak istese arkasında dursa bak bakalım o erkekler istediğini yapabiliyor mu?
Aldatmak cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir, kadınlar 10 erkekle yatar 1 erkek oldu hayatımda der oysa erkekler 1 kadınla yatar 10 kadınla birlikte oldum der. Olayı abartırda abartır. Aldatmaya kadın bulamaz erkekler fakat bir kadın aldatmaya karar verdiği an bir sürü seçeneği olur. Bu bağlamda erkekler kadınlar kadar kolay yapamadığı için o damgayı vuruyor. İkincisi bir anahtar 🔑 düşün tüm kilitleri 🔒 açıyor bu anahtar masterkey maymuncuk olur birde her anahtarın açtığı bir kilidi düşün 👍 yalama olmuş der çöpe atarlar. Her ne kadar yanlış olsa dahi olayın özü budur.
Aslında olmayan farktır. varmış gibi gözükür ama yoktur.
şöyle ki; erkek, aldattığında sevgisinden bir şey eksilmeyeceğini, sevgilisini yine eskisi gibi seveceğinin düşünürek aldatır. fakat aynı erkek, sevgilisinin kendisini aldatmasını hoş karşılamaz, 'kadın daha duygusaldır, başkalarına yönelirse sevgisinden bir şeyler kaybetmiştir ya da illa ki kaybeder' düşüncesiyle yaklaşır.
kadın ise, hemen hemen aynı paralelde düşünerek, kendisi aldattığında yine sevgisinden bir şey eksilmeyeceğini varsayarak aldatır. sevgilisi tarafından aldatıldığında ise 'erkek aldatıyorsa beni artık sevmiyordur' düşüncesine teslim olur.
bu düşüncelere bakış açısı ve iç muhakemesinden çıkan kararı, insanın aldatıp aldatmayacağını belirler aslında. her ne kadar kendi içinde haklı gerekçeleri olacak olsa da, bu çirkin eylemi gerçekleştirenler için sevgi, aşk, mevcut ve gelecek ilişkiler hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır.
Namus sadece kadına özgü olduğuna yönelik bir algı oluşturulmuş ve ne hikmetse bazı kadınlar da buna boyun eğmiş hatta erkeklerden daha çok benimsemiş. Erkek aldatıyor yine suçlu kadın oluyor “sen kadınlık yapsaydın başkasına gitmezdi.” Aldatma aldatmadır, bunun kadını erkeği olmaz.
"Erkek yapar, aldatır. Sen affet, çocuklarını düşün." Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey 😒
Sevişti bakir ile bakire erkeğe milli dediler kadına hayat kadını
Bizim toplumumuzu geç bu dünyada bile böyle maalesef. Erkektir yapar gibi iğrenç bir algı var
Halbuki 2 cinste yapmamalı
Aldatmanın cinsiyeti olmaz. Ne olursa olsun şerefszlik, karaktersizliktir. Hiçbir bahaneside olamaz
Zina taraf belirtmeksizin günahtır.
Ataerkil toplum yapısı dedikleri bu kokuşmuş zihniyet erkeği toplum içinde daha tolere edilebilir hale getirirken kadını baskılamanın ötesine geçmiyor.
Aldatmanın cinsi yoktur, eylemi vardır.
Günahtır ayıptır rezalettir ikisi için de hem kadın hem de erkek. Bu konuda bile cinsiyetçilik yapan yobazlar var ya cahil kafalılar onlarla münakaşaya bile girmek istemiyorum.
Bazı eski kafalı insanlar erkek tir o uapar diyor onlar için çok bi sıkıntı deyil fakat kızlar yaparsa orsp konumuna düşüyorlar üzücü bu ama eskiye göre bayağı bir azaldı aldatanin cinsiyeti deyil kim ve kim için aldattığı ve neden aldattığı ki bunun bir açıklaması olamaz
Her kim aldatırsa aldatsın ahlaksızdır, yok öyle bişi erkek aldatır yok çapkındır, kadın aldatırsa o*rospu diye, kim aldatırsa o haysiyetsiz, onursuz, şerefsizin önde gideni, bayrak sallayanıdır. Sözüm bu sitedekiler de dahil her bir kadın ve her bir erkek için, herkes için geçerlidir.
Ataerkil yapıdan ötürü cinsiyetçi bir yaklaşım var bu anlamda. Erkeğin elinin kiridir diye bakan anneler bile gördüm. Milli olmak diye bir tabir bile erkek için var. Biraz da kadının annelik kutsallığı olduğu için yakıştıramıyoruz biraz..
Yalancı yalanı soyleyemeyene denir beceremeyen kişi yalancı olur aldatmaktan alakalisa paradoks var aldattığını yakalarsan ahlaksız olur yakalanmayan ahlaklı! Erkek ya da kadın diye ayrım yapılacak bir konu değil konu herkes için aynı netlikte
Çok aldatan kadınlar tanıdım dinleyince onlara hak verdim : ) o yüzden saf erkeği seçiyor evlenmek için kadınlar.
Kadınların ne istediğini biliyorsan asla gol yemiyorsun.;)
Aldatmanin 2 taraflisi da gurur kırıcı ve ahlaksızlıktır ya.. normalmiş gibi davrananlarin beynini açıp arastirmak lazim acaba nasil calisiyor diye :)
Küflenmiş olabilir be? Bakalim yine de biz :))
😅😅 otopsilik bir vaka bence
Bir erkeğin erkek yapar diye belirtmesi, her erkeğin aynı düşüncede olduğu anlamına gelmez, bu düşüncede olan kişilerle benim düşüncelerim bağdaşmıyor bile
Aaa unuttun mu ulkemizde zina erkege helal kadina haram 🤣🤣 tabii ki her iki taraf da karaktersiz olur aldatinca.
Zina yapan müslüman kadın da çok var ona bakarsan
@Yaşayabilmerem konuyu nereye çekmişsin :D ben zina yapan kadın yok mu dedim? zina haram. Kadına da haram erkeğe de haram. Kadın yapmaz yazmışım mı orada? hemen bi muhalefet ya anlamadan dinlemeden.
Aldatmanın cinsiyeti olmaz. Tamamen şerefsizliktir. Erkek yaparsa hovarda , kadin yaparsa o... hadi lan
Kadını da erkeği aynı demedikten sonra maalesef böyle Allah katında günah tabiki ikisinede bizim insanımız ayrımcılık yapıyor maalesef.
Çok doluyum bu konuda.
Her Erkeğe ADAM denildiği gibi.
Memleket ne hale geldi.
Güzelim Memleketim ne hale geldi.
😔😔
Aldatma da kadinlar gizliliği koruyamıyor bağlanıyor ve bu onu yakalanma ve veya şüphelenmeye açık hale getiriyor... erkekler genelde yakalanmiyor yoksa bi çok kişi yapiyor veya yapmayi düşünüyor
Orasi öyle
Bana göre bunun en büyük sebebi kadının hamile kalması yani doğurganlığı.
Düşün çözersin. Ayrıca aldatmak ne❗️ Bunun iki taraf için de doğru yani varmıdır.
Ben hayatımda kim ne diyor diye hiç bakmadım ki. Doğru benim doğrum başkası umurumda olmaz. Kim ne diyor ilgilenemedim hiç. Ben huzur duyuyor ve mutluysam bu bana yeter.
🙏
Aynen oyle islam o konuda erkek kadin ayrimi yapmiyor toplum yapiyor. Toplumun sacmaligi cezasi gunahı ayni
onu bunu bilmem hakedeni aldatacaksın arkadaş eski sevgilim m... lın tekiydi paso boynuzluyodum büyük bi zewkle gene olsa gene yaparım pişman değilim 😂😂
Aslında suçlu biziz anneler olarak"Ay oğlum, benim yakışıklı oğlum öyle şeyler yapmaz yapsa suçlu o kızdır" diyen bazı anne adaylarda. Gelecek için alfa yetiştirelim anne kuzusu değil.
Sakin ol şampiyon. Aldatma iki taraf için de ahlaksızlıktır. Aldatana kadar ayrıl sonra ne yaparsan yap (birini bulmadan ayrılmak olayı). Mantığındayım.
Kim canını yaktıysa değmez
Küçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz bir toplumdan ne bekliyorsunuz ki
Benim bu konu hakkındaki düşüncelerimi zaten biliyorsun.
Aldatmanın hiçbir taraf için normal karşılanabilir bir yanı yok
Karşılayan bizden değildir..
Ikisininde birbirinden farkı yok seven insan aldatmaz
O milletin aklinı s1keyim
Ne demişler. Ulan bir şey demişlerdi de hatorlayamadım neyse. Ayrım yok bu işte
erkek gece klübüne gider normal olur.. kadına işyerinden bir arkadaş mesaj atsa aldatıyor olur. bunu gördüm çünkü. çok cahil toplum.
Aynen 👏
kafede oturuyoruz daha yeni olay.. işyerinden gelmişler 4 erkek aldatma hikayelerini anlatıyorlar kulak misafiri oldum hepsi evliler. kadınlar aldatıyor soran olursa. o kadınlarda anormal karakter yoksunu ki bunları buluyor. ama namuslu kadınlarla karşılaştırıyorlar onları bu çok iğrenç
Ama kadınların ne suçu var nerden bilsinler ne mal olduklarını
tabiki.. bir kız geçiyor off şuna şöyle böyle yapacaksın diyorlar. erkekler kadınlar gibi değil. iyi anlamak lazım. ataerkil toplum bunu tetikliyor
Erkek aldatıyorsa kadında aldatır.
Dinler kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Dinlerde kadınlar hep geri planda.
Kültür meselesi. Babam rahmetli öyle bir şey yapmamı bırak ihtimali söz konusu olsa ve haberi olsa derimi yüzerdi...
Erkeklerin zaten adı çıktığı için toplum normal karşılıyor ama ummadığınız birisi aldatinca aaaa oluyor insanlar
Aldatmanın erkeği kadını yoktur. Aldatan suçludur, aldatanı affedenler de suçludur. Aldatana tekmeyi vuracaksın ki ayağın ve kalbin şifa bulsun.
Aldatmak ikisi içinde kötü bence aldatan kendini aldatır ama günümüz ilişkilerinde sadakat aramak ve bulmak çok zor farklı bir kişi ile yaşanacak cinsellik ve duygusal yakınlık çekici geliyor
Aldatmanin cinsiyeti yoktur..
Karakter meselesi…
Aldatmanın cinsiyeti olduğunu düşünen insanlara acıyorum.
Durumu normal ve meşru göstermeye çalışıyolar cinsiyet ayrımı resmen
bide erkek cinsellik yapınca tecrübeli kadın yapınca o**u diyorlar
Toplum dinamikleri daha kadının aldatmasına alışacak normda degil hala nafaka tartışılıyor 🙂
Aldatan erkek erkekle mi aldatıyormuş 🤔 aldatmanın cinsiyeti olmaz
Senin kadınlar için yazamadigin şey işte... erkeklerinde o... pusu oluyor...
Erkekler aldatınca da normal olmuyor kadın da. Bunun erkeği kadını yok
Hayır erkek aldatınca normal olmuyor şerefsiz oluyor
kadını erkeği yok bunun kim yaparsa yapsın karaktersizliktir adiliktir.
Erkekler için normal olduğunu söyleyen insanlardan uzak durunuz
Dinen erkeğe verilen dört eşle evlilik hakkı neden yasalarla kısıtlanıyor? Ben de bunu soruyorum.
Erkek hakim bir toplum olduğumiz için, aynisi Amazonlarda olsaydı tam tersi olirdu
Çünkü erkekler kendini böyle aklıyor kadına ahlaksız diyerek kendi her bku yiyerek
öyle mi dersin erkek aldatınca eşine yazık ölsün gebersin kadın aldatırsa suıçlu yine erkek hatta erkekler bile dalga geçer bence bu durum dengeliyor
O erkek denir görülmez de Oyuz den bayan kötü damga yer erkekde övünür bizim ülkemizde kadına kötü damgası vurana kadar o erkeğe de şerefsiz damgası vurmak lazim
Kimin aldattığı önemsiz. Aldatmak ahlaksızlıktır, değişmez.
Gerçekten bunu bende anlamış değilim. Cok dihru bu dediğin bu arada kim ne derse desin aynen bu şekilde oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?