AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Lan Feminist Femme Fatale kadın soyu. Yemeğini yap, evini temizle, erkeğine hizmet et, ota boka burnunu sokma.
Erkekiz biz. Erkeeeekkksss 💃
Erkek ne demek erkocum anlatsana biraz
Yemegi erkek kardesim yapiyor sira onda
Sen yaptin mi yemegini yoksa kendi yemegini yapacak zekaya sahip degil misin
Ben kimseye hizmet etmem herkes esit
Hee. Eşek gibi erkekler sanayii de çalışsın, bilim üretsin, dünyaya yön versin, gel erkekler ne ki biz eşitiz de.
Yiek yieee 💃
Bunun cinsiyeti mi olur saçma sapan sorular sormaya üzerinize yok
Sen aldatilirsan namusum kirlendi diye dava açabilirsin kimse engellemez bunu
Kim diyor kirlenmiyor diye. Aldatmak denen şey karaktersizlik namussuzluktan ibarettir.
O zaman adalet bunun neresin de?
Kesinlikle
O zaman böyle bir şey ile karşılaştığında ne yapman gerektiğini biliyorsun.
Kadını yok sayar ortadoğu
erkek kadından üstündür.
Niye ustun olsun beyinsiz
Ben beyinsiz olduklarını söylemedim. Onu siz söylüyorsunuz. Bak bakalım hangi alanda kadınlar erkekleri geçmiş?
Ben sana beyinsiz diyorum oyle oldugun icin.
Hangi alanda mi geçmiş masumluk alaninda gecmis zulum gorme alaninda gecmis haklarinin elinden alinmasi alaninda gecmis
biz beyinsiziz ki hiç bir akıl oyununda erkekleri geçemediniz. anca çene var sizde. :))))))))))))
Daha oy kullanma hakkimizi bile vermemis zalimler bize yillarca daha 100 yil olmadi hakkimizi alali
Yani turkiyede boyle
O yuz yil icinde de bir cok basarili kadin is hayatinda erkekleri gecti zaten
eeee sonu. erkek hala kadından üstün.
:)))))))))))))))))))))
Ayrica kadinlarin haklari verilmeden once bile gizli de olsa bir cok basarili bilim kadini yazar ressam vs her zaman oldu
Kaç tane?
Üstünlük o konudada erkeklerde?
Gayette gectik
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ispat et. laf cambazlığıyla bana söylediğin beyinsizliğini desteklemiş oluyorsun
:)))))))))))))))))))))))))))))))
Beyinsiz turkiyede daha yeni yeni kadinlar haklarina tam anlamiyla kavusuyor bir cok kadin okula gonderilmeyip evlendiriliyordu onceden
Bekle
Yazilimin anasi bile kadin
Yazilim olmasa sen bu uygulamaya bile giremezdin
ben türkiyeden bahsettim mi? teri. zekalı. Dünya genelinde söylüyorum. Gücün yetiyorsa gel al hakkını.
laf cambazlığı ispat edecek kanıtın yok. satrançta kaç kadın dünya şampiyonu?
Link eklenmiyor ama senin benim bildigim bilgilere sahip olmaman dahasi arastiracagina benden kanit beklemen senin benden zeki olmadiginin bir kaniti
Gir yaz google a gor dunya genelindeki ve turkiye genelindeki bilim kadinlarini
Lan dunya genelinde zaten bir cok kadin basarili uzay bilimci doktor muhendis akademisyen ve gayette basarili
Ada lovelence arastir bir tane ornek verdim bile
bak ben sana senin söylediğin herhangi bir dalda dünya rekoru kime ait yazayım. neredeyse dünya üzerinde hiç bir dalda kadın erkekten üstün değildir. Kadınların dünya rekorları ile erkeklerinkini karşılaştır. teri. zekalı.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hypatia (370 – 415) ...
Sofia Kovalevskaya (1850 – 1891) ...
Emmy Amalie Noether (1882 – 1935) ...
4- Sophie Germain (1776 – 1831) ...
5- Maria Agnesi (1718 – 1799) ...
7-Ada Lovelace (1815-1852) ...
9- Florence Nightingale (1820
Al en unlu matematikci kadinlarin listesi
Ulan embesillll
Kadin erkek esitlikleri daha yeni yeni kabulleniliyor
Charles Babbage'in fark makinesi ilk bilgisayar. İngiliz makine mühendisi ve bilgin Charles Babbage, programlanabilir bir bilgisayar kavramını ortaya çıkardı.
Dünyadaki toplam bilim adamı, kadını sayısında kim üstün? terizekalı.
Bir kadin calisiyor da olsa asli gorevi cocuklarina ve evine bakmak oldu her zaman erkekler daha yeni yeni ev islerine destek olmaya basliyor bu ataerkil duzen yeni yeni ortadan kaldiriliyor
Erkeklerden basarili olabilcek milyonlarca kadin var ama bir cogu butun potansiyelini gosteremiyor. Belki bazilari hala gunumuzde okula gitmek erken yasta evlendirilmemek icin babasina yalvariyor Şu an
Ualn andavall
Diyorumki haklarimiz yeni verildi tabiki sayisi az olcak
sen üstünlüğü say bakalım. yeni icatları kadınlar mı buldu? siz kendi kendinizi kandırın. daha önce beyniniz çalışmıyorduda şimdimi çalışmaya başladı. üstünlük sayılardadır.
sayısı azsa üstünlük bizdedir embesilllll
Ornegin erkekler 50.000 yildir bilim alanindaysa ve belli bir sayida bilim adami varsa kadinlar arasinda nasil 1000 yilda bundan fazlasi ciksin beynini kullan daha bunu hesapalaymiyorsun kalkmissin bana savundugun seye bak
bu kadar basitç hadi kendi otlağında otlamaya devam et. kendi kendini kandır.
hadi bana bilimsel cevaplar verecek kapasitede biri lazım. hadi başka kapıya. daha 1 konuda sayıca üstün değilsiniz. anca beyinsiz, embesil diyerek üstünlüğü sağlayacaksınız
Aptalll kadinlar disari cikamiyordu okula gönderiliyordu sadece cocuk ve ev isleri yapmasi zorunlu kiliniyordu kole olarak satiliyorlardi bi kole sahibine hizmetten baska ne yapabilir sahibine hizmet etmekten kendine gelistirmeye nasil zaman bulabilir esek kafali adam
Yahu ne sigirsin matematik bilgin sifir
Bu yorumumu anlamayarak bos oldugunu kanitlamis oldun sana laf anlatilmaz cidden ulan ilkokul cocugunun anlayacagi matematigi anlamiyorsun birde bilimsel cevap bekliyorsun puahhahaha
Sana gayet de gerekli cevabı verdim ama anlaman icin 50 firin ekmek yemen lazim
yaz buraya kendi kendine. üstünlüğünüz çene yapmakta boş konuşmakta.
Manüplasyon yapıyorsun. basitçe sordum hangi konuda erkekten üstünsün diye. bir tane gösteremedin. 1 tane. hala saçma sapan manüplatif kelimelerle saçmalıyorsun.
Dedigim hersey gerceklere dayaniyor egerki tarihi bilgin olsaydi beni anlardin ama yok orada burada duyduklarini konusuyorsun
hala ispat edemedin tarihi bir kanıt hani nerde üstünlük? istatistiki bir değer yok? sende matematikte yok. masal var hikaye var.
sadece benim bildiğim tek bir konuda üstünsünüz.
bak onu ben söyleyim sana
Ya sen aptal misin ben ustun demiyorum esitiz diyorum. Erkekler de bilimde iyi kadinlar da cok iyi erkek doktorlar da var ayni sekilde cok iyi kadin doktorlarda cevabi da hastanelerde egitici makalelerin kaynak kizimlarinda universtelerde daha ne olsun
eşit de değilsiniz. üstünde değilsiniz. erkek her konuda kadını fazlasıyla geçti. kadın sadece orgazm süresinde erkekten üstün.
Universtede kadin akademisyen kayniyor adam bana gelmis bos laf yapiyorsun diyor olum git bak bakalim zeka konusunda esit miyiz basarili kadin var mi yok mu sanki olmayan bir sey soyluyorum
Oglum kadinlar erkeklerden ustun diye bir istatistik yok zaten onceden kadinlarin adi kitaplarda yazar kisminda bile gecemiyordu yasa disiydi bu izin yoktu yokkkkkk
Haklarimizi daha yeni aldik ve Şu an basarili kadinlar kendilerini gosteriyor zaten her alanda sen koyde yasiyorsun zanirim bu yuzden gormemissin onlari biraz cik koyunden de ufkun acilsin 😂
"Yükseköğretim Kurulu'nun açıkladığı istatistiklere göre Türkiye'de akademisyen sayısı azaldı. Üniversitelerdeki profesör sayısı 34 bin 280 ile ifade edilirken kadın profesörlerin oranı yüzde 33,9’da kaldı.". Cahil. al bakalım kim üstün :)
şimdi z. ktir. git.
Ulan andaval profosor degilse docent olmustur kadinlar
42 milyon 575 bin 441 kişi, erkek nüfus 42 milyon
Erkek nufusu daha fazla zaten de
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kadin orani daha fazla olsa ben kadinlar daha zekiymis demezdim bu kadar bos olunmaz birde aradaki farkli 10binler olsa vari 300 400 kisilik bir farkla gelmissin diyorsun ki kadinlar birseyden anlamiyor sen git o 33.9 bin kadindan biraz ilim ve bilim ogren coo cahil kalmissin parazit yapiyorsun
Bari*
Boş boş konuşuyorsun. eşit diyorsun ben hiç bir konuda eşitlik göremiyorum. hadi başka kapıya.
Oku araştır öyle mantıklı gel. belki bir tane bulursun o zaman konuşuruz. şimdi zi. ktir git.
Cok ap. talsin ya esitlik demek ayni haklara ve ozelliklere sahip olmak demektir. Bir erkeginde beyni var bir kadininda ikisi de ister o beyni gelistirir ister gelistirmez kendini gelistirmeyen insanlar diger insanlarda da bu kapasite olmadigi anlamina gelmez. Sende de azcik begin varsa bu dedigimi anlarsin
Ada lovelence yi arastir
cevabımı okumadın bile bilgisayarı yine erkek bulmuş.
yazmana gerek yok. bu gerçeği yaşayarak kabul etmeyen yazsa ne olur.
Namus olan kadın olduğu içindir
Niye oyle olsun
aynı şey.
Kadınlara aldatmak yakışıyor ya
O senin bakış açın
Dezenfeksiyon
Kirleniyor