Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet ama yanlış anlama olmasın seviyor değil genellikle farklı niyettedir. Seven her fırsatta dokunmaz, farklı şekilde belli eder, en azından saygısı olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet, o kızı içten içe tavlamak istiyordur. Sürekli dokunması da kızın kendisine karşı bir şeyler hissetmesi adına uyguladığı taktiklerden biri.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum erkekler genel olarak bütün kızlara dokunuyor.
10 Yorumla Sevmenin, aşkın dokunmak, öpmek, sarılmak, sürekli dip dibe olmak olduğunu zannediyorsunuz. Buna şaşırıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşurken sürekli temas halinde dizime dokunuyor sırtım ağrıyor diyerek benim sırtıma dokunup bu bölgem ağrıyor diyor elleri üşüyünce yanağıma koyup ısıtmaya çalışıyor falan filan
+1 yılBu ayrımı iyi yapmak lazım bence erkeklerin bazen neyi niçin yaptığı anlaşılmıyor. Ama eğer sana yaptıklarına benzer şeyleri yakin diğer arkadaşlarınada yapıyorsa hiç bu işlere bulaşma derim ama gerçekten farklı geliyorsa ve sadece sana karşı böyleyse ve ayrıca sana karşı bir ilgi olduğunu da hissediyorsan birseyler düşünebilirsin bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor seni işte.. Peki o sana dokununca sen ne hissediyorsun?
011 Yorumla
Soran+1 yılKonuşurken sürekli temas halinde dizime dokunuyor sırtım ağrıyor diyerek benim sırtıma dokunup bu bölgem ağrıyor diyor elleri üşüyünce yanağıma koyup ısıtmaya çalışıyor falan filan
- +1 yıl
Ooo seninki arkadasca değil o zaman
- +1 yıl
@BUKET0606 evet
- +1 yıl
@BUKET0606 evet hoslaniyor olabilir.
+1 yılSeven erkek dokunmaz bu sevme değil sapkınlık taciz etmedir
00 Yorumla
+1 yılYorumlardaki erkeklere bak hemmmen çözmüşler işi yürüyün lan jdjdjdkdjd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dikkat etsin o kız kendine ilk fırsatta delik deşik 3der t onu
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Libidosu tavan yapmıştır bebito
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Ya da sadece dokunuyordur..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGevşeğin biri o kesin de o yapınca sen ne hissediyorsun o önemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hoşlanmıyordur. M. ikmek istiyordur. Adam azmış.👍😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek bir kıza sürekli dokunuyorsa vurduruyodur
00 Yorumla
+1 yılerkekler sadece hoşlandığı ya da sevdiği kişilere dokunsalar keşke
00 Yorumla
+1 yılsevgiliyse temas bagımlısıdır okey ama flörtse nooo nooo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni obje yapmış kullanıyor sende izin veriyorsun kafaya bak. Bedeni kullandırtmak bu kadar kolay mı?
00 Yorumla
+1 yılEvet erkekler temas ederse vardır bişeyler
02 Yorumla
- +1 yıl
Aman tanrım şu Aslı denen yerden bitme potansiyel ilişki uzmanına da bir bakın tüm erkekleri tek tek denediniz de mi bu kanıya vardınız çok merak ediyorum mrs çok bilmiş
+1 yılNasıl dokunmak
03 Yorumla
- +1 yıl
Sanırım hoşlanıyor
önce d0kunur s0nra d0kundurur😉
012 Yorumla
- +1 yıl
vücut ısını hissetmek istiy0r ve seninde 0nun vücut ısısını hisstemeni ve etkilenmeni istiy0r
Soran+1 yılAşık mı yani
- +1 yıl
belki aşık belkide sadece cinsel isteği var
Soran+1 yılNasıl aşık ederşm kendime peki
- +1 yıl
adamın içinde yksa sana karşı duygusal bişey yapamazsın
Soran+1 yılCinsellik isteğide duygularla alakalı değil midir
- +1 yıl
Erkek için duygulara gerek yoktur cinsellikde fiziğini beğenip istemesi yeterlidir
Soran+1 yılCinsellik istediği kızlara aşık olmazlar mı yani
- +1 yıl
Bi ihtimal olabilir de
Soran+1 yılSürekli gözlerimin derinlerine bakıyor
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi bi bakıştır
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Seks yapmak istiyodur
04 Yorumla
Soran+1 yılSırtıma dizime yan yana otururken eliyle dizime dokunuyor
Soran+1 yılAşık edemezmiyim kendime
+1 yılCinsellik istiyor olmasi muhtemel
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgi olmaz mı
Hoşlanıyordur ama neresinden
12 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dokunuyorsa dan kastin ne
06 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyor mu
Soran+1 yılAşık olur mu bana
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmak değil bu taciz bence
00 Yorumla
+1 yılHayır sapık olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılTemas bağımlısı sevmez s. O yüzden dikkat
00 Yorumla
+1 yılYakında her yerine dokunur merak etme
00 Yorumla
+1 yılO kızın vücudundan hoşlanıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemas bağımlısı bu
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yani umarım sadece hoşlanıyordur.
00 YorumlaMasum dokunuş ise olabilir jdjdjdj
14 Yorumla
+1 yılAmacı başka ayol
14 Yorumla
- +1 yıl
Resmen bacaklarını okşamaya başlıyor 😂
- +1 yıl
İşte isteği var.
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara ölüm mm m
04 Yorumla
- +1 yıl
Sizi artık peçete yerine koyorum kadınları...
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
Kadınlar artık benim için bir peçete gibi bugünden itibaren yaş 32 yeter yoruldum.
Kız niye dokuntutturuyor
01 Yorumla
Sadece hoşlanmakla kalmıyor bence
014 Yorumla
Soran+1 yılAşık mı
Soran+1 yılAmacı cinsellik mi sadece yani
Soran+1 yılOkadar da değil
Soran+1 yılNabıcam
Soran+1 yılİş arkadaşım
+1 yılDokunduğu bölgeye göre değişir düşünceleri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yüksek ihtimalle
01 Yorumla
Temas bağımlısı gibi ama ilgi var bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılZahmet olmazsa evet
00 Yorumla
+1 yılSadece hoslanmiyor seninle yatmak istiyor
00 Yorumlabaşka bir şeydir o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılher şey olabilir
00 Yorumla Olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Hoşlanıyor olabilir
00 YorumlaYok.
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen. Kızlar içinde geçerli bu.
00 Yorumla
+1 yılAbaza olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Sapiktir belki 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sapk
011 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum ondan
Soran+1 yılBana aşık olurnu
Soran+1 yılHoşlandığım için kızamıyorum ona
Soran+1 yılEmin olamıyorum işte sürekli göz göze uzun uzun bakyoz felan ama seni kimse almaz senlr evlenen koca yandı felan diyor
Nasıl dokunmalar?
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 22
Ne gibi temas
02 Yorumla
+1 yılSeni istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılSırtıma dizime yan yana otururken eliyle dizime dokunuyor yanaklarımada
- +1 yıl
Dedıgım gibi seni istiyor sen unu istiyor musun
Soran+1 yılEvet ama bana aşık olsun istiyorum
- +1 yıl
Ozele yazsana ordan konusalım
+1 yılHayır
012 Yorumla
- +1 yıl
Net seks istiyor
Soran+1 yılAşık olamaz mı bana yani
- +1 yıl
Siz kadınlar niye bu kadar safsınız? Senin ona vurulduğun belli bu yüzden objektif olamıyorsun onun aşık olmuş olmasını diliyorsun ama sadece seks isteme ihtimalini de göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılNe yapıcam
- +1 yıl
Zarf at ona. Seks yapmayı çağrıştıran bir öneride bulun düşüyorsa geçmiş olsun.
Soran+1 yılYok diyemem öyle bişey bu kız cinsellik istiyor diye düşünmesin ben evlenmeden önce yaşanmasına karşıyım
- +1 yıl
Yahu arkadaşım sana git yap mı diyorum Türkçe anlamıyor musun? Zarf at diyorum zarf.
Soran+1 yılNasıl yapcam onu ne dicem
- +1 yıl
Bi gün birlikte evde film izleyelim sen de istersen daha samimi ortam olur vs den gir orada vereceği reaksiyondan anlaşılır.
Soran+1 yılBiraz zaman geçsin öyle şu an tam niyetini öğrenmem lazı
- +1 yıl
O yemi atmadığın sürece anlayamazsın
+1 yılNerene
02 Yorumla
Soran+1 yılYanağıma
+1 yılOlabilir
010 Yorumla
- +1 yıl
O zaman niyeti başka şekilde
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Aklında ne geçiyor sa onu ☺️
Soran+1 yılAşık mı
- +1 yıl
Aşık olabilir yani küçük hanım
Soran+1 yılBazıları cinsellik istiyor yazmış
- +1 yıl
Herkesi fikirleri ayni değil birisi aşk birisi cinsellik işte
- +1 yıl
O zaman cinsellik girmeyi istiyor
+1 yılArzuluyordur
046 Yorumla
- +1 yıl
Bu bence arzuladığını gösteriyor
Soran+1 yılSevmiyor mu
- +1 yıl
Eee yani
Soran+1 yılSadece amacı cinsellik mi
- +1 yıl
Öyle görünüyor
Soran+1 yılAşık edemezmiyim kendime
- +1 yıl
karakterleriniz düşünceleriniz nasil bilemem, ama böyle durumlarda erkekler bacak arası düşüncesinden vazgeçmez ve aldıktan sonra uzaklaşırlar
Soran+1 yılBu erkeği kendime aşık edebilecek cinsellik harici bir taktik yokmu
- +1 yıl
Cinselliği erkek istiyor zaten, vermediğin zaman uzaklaşacaktir. Kendine aşık etmek istiyorsan bence her istediğini verme soğuk yap gözü açılana kadar
Soran+1 yılSoğuk mu davranayım umursamayım mı onu
- +1 yıl
İstediğini verme mesafe koy biraz yani arana, gelecek odaklı konuş vs
Soran+1 yılBunu yapan iş arkadaşım
- +1 yıl
Bence bu topa girmen yanlış ama girmişsin artık, ya baştan mesafe koy ya da hiç uğraşma
Soran+1 yılHoşlanıyorum ondan oda benden hoşlansın istiyorum
- +1 yıl
Böyle şeyler erkeğin kaybedeceğini anlamasindan sonra olur genelde. Erkek kaybettim korkusuyla ciddi düşünür
Soran+1 yılNe yapmam lazım taktik ver nolur
- +1 yıl
Öncelikle sevgini vs belli etmişsin yani koz vermissin ona. Önce bir kendine gelip mesafe koyman uzaklasman lazım hatta ilişkiye ara bile versen güzel olur
Soran+1 yılSevgili değiliz iş arkadaşım ama bana diğer erkeklere göre çok yakın davranıyor
- +1 yıl
Tamam işte onu diğer erkeklerle aynı konuma hatta bir tık alt konuma getir ki değer kaybetmek canını sıkar toparlamaya çalışır bu süreçte severse sever yoksa imkanı yok başka şekilde olmaz
Soran+1 yılDiğer erkeklerle samimi mi olayım yani
- +1 yıl
Yani ondan gidiyormussun gibi olsun. Kıskanır mı bilemiyorum ama kaybetmekten korkmali
Soran+1 yılYarın onla samimi olmayım her sabah çikolata alıyordum ona artık almıcam soğuk yapmam
Soran+1 yılLazım
- +1 yıl
Ohoio sen kendini çok küçük düşürmüşün her sabah böyle yapsa bir kız cepte görürüm
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Tabikide, seni kullanır yani
Soran+1 yılNe yapcam
Soran+1 yılAkıl ver
- +1 yıl
Verdim ya
Soran+1 yılUzak Olcam biliyorum ama farklı bir aurası var kendine çekiyor beni sürekli göz teması kuruyor benimle etkileniyorum bu yüzden
- +1 yıl
Kaşınıyorsunn sende ne diyim ki
Soran+1 yılYa bana aşık olsun ciddi ilişkimz olsun istiyorum sadece
- +1 yıl
Vermek istiyorsun bu şekilde etkilemek istiyorsun
Soran+1 yılHayır ben yollu değilim başka şekilde aşık etmek istiyorum
- +1 yıl
Dene ne düşünüyorsan bakalım
Soran+1 yılİyi davranırsam beni sever diye düşünüyorum ama bu düşünceyi sadece benim gibi aptallar düşünebilir erkekler çok kurnaz onlara nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum uzun zamandır aşık olmadım bu çocuk beni çok etkiledi sürekli ona iyilik yapasım var ama böylede cepte görür diye korkuyorum
- +1 yıl
Demedi deme seninle yatacak
Soran+1 yılAllah korusun napcam korkuyorum
Soran+1 yılAşık nasıl edicem yardım et nolur
- +1 yıl
Bence zoru başar ondan uzak dur
Soran+1 yılArtık öyle yapıcam bir erkek için günaha giremem seviyosa bu düşünceden sıyrılır sevmiyorsa herkes kendi yolunq
- +1 yıl
Yeterince dokunmuş izin verme artık uzak dur
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Estağfurullah
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılS istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelerine
06 Yorumla
Soran+1 yılSırtıma dizime yan yana otururken eliyle dizime dokunuyor yanağımada