+1 yılöyle olur bir keresinde aşık olduğum kadına 6 ay boyunca dokunmadım ozaman anladım zaten aşk dokunmadanda oluyormuş. bir insanı gerçekten seversen ona çakıyım şurdan kıstırıyim gibi düşünceler olmaz kafanda sadece yanında hissetmek istersin bir sarılmak bir öpüşmeden bir seks ten daha çok zevk verir. çünkü bedensel zevk almıyorsunuz duygusal olarak bir zevk alıyorsunuz ve bu herşeyden daha önemli. onunla seks yapmak değil aynı yatakta uyumak çok daha güzel birşeydi. tamam şimdi herşey bitmiş aradan yıllar geçmiş olabilir ama insan değerini şimdi anlıyor aşk gerçekten mükemmel birşey.
98 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
Vaaoov neden bittiki
- +1 yıl
çünkü araya mesafe girdi ve uzaktan ilişki yürüyemezdi.
- +1 yıl
Ask bir sacmaliktir bence ilk lerde olur aslinda gorursun tutulursun asik oldum dersin we tanisirsin kalbin yerinden cikacakmis gibi olur konusursun sacmalarsin elin ayagin bir birine dolanir ama bir sure sonra bunlarin hrpsi gecer ne sacmalik kalir nede digerleri ama sewgi cok onemli sewersin omrunu werecekmiscesine cannindan can katarsin deger verissin ewet bende dokunmayacakkadar sewdim hani nasil desemki elini tutugumda icimde yanan ates yuzume wuruyordu incinmesin diye yeri geldiginde elini bile tutamiyordum gozlerinin icine baktigimda hani derler ya dunyalar benim olurfu misali bende oyle degil kanim cekiliyordu bir an aklimdan gecirmiyor degilim bu an hic bitmesin diye ama hayat iste insani bazen surukleye biliyor 3 senelik iliskim 6 ay sehir disina cikmamla sonlandi iste sana gercek bir hikâye guzellik gerisi sana kalmis
- +1 yıl
o kadar aşk aşk bir mesafe engel olmazdı bence aşka :)
- +1 yıl
yıllardan kastım 1 buçuk sene üyecankız
En İyi Cevaplar
+1 yıl. Elbette var. Fakat bir detaya takıldım.
'sevgilisiyle gelecek hayal eden ve o istemeden bir şey yapmayan erkekler var mı? ' demişsin.
Kadın istemediği halde eğer sevgilisi birşey yapıyorsa bu tecavüze giriyor zaten. Onlar hayvan... Yaşanılan cinselliği erkek ne kadar istiyorsa kadın da o kadar istiyor. Bu iki tarafında karşılıklı isteği sonucu oluyor. Hıı sonra birinden birisi ayrılıyor orası ayrı bir konu. Ama erkekleri bu kadar cinselliğe düşkün, sapık göstermeyin lütfen. Erkekler zorla yapmıyor.013 Yorumla- +1 yıl
Cinsel düşünce elbette olacak ve karşındakinin hoşuana gitmiyorsa bu sadece düşüncede kalacak. Kızlarda en az erkekler kadar cinselliği düşünüyor sende bunu inkar etme :)
Fakat en ufak zorlama yapan erkeği hayatında tutan kadına da aptal derim ben arkadaşım. Tekmeyi atacaksın ki bazı şeylerin farkına varacak, bir kadına böyle yaklaşılmaz diyecek - +1 yıl
Böyle tiplerin karşına çıkmaması dileğiyle diyelim o zaman :)
- +1 yıl
Bundan sonrası için demek istedim :)
- +1 yıl
Kim o? Göster döveyim :D İte bak arkadaş erkeklerin adını kirletiyor :D
- +1 yıl
Ölmesin, açık dua kapısına falan denk gelir dileğimiz vicdan azabı çekeriz. Çükü düşsün diyelim bu daha iyi olur :D
- +1 yıl
:)) İyi geceler abicim
Ben buna inanmiyordum seven dokunmak ister diyordum ama oyle birini tanidim ki bu fikrim tamamen degisti. Bence gercekten cok seviyorsa dokunmaz
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılevt bunu yaparr genelde
ama dokunduktan sonra da diretmektir önmli olannn00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
gerçekten kızlar böyle mi düşünüyorsunuz? seven insan dokunmazmış. niye? ikisi de istiyorsa neden olmasın. fıkıh ta evlilik basittir. iki kişinin birbirini istemesi yeterdir. birbirine sadık olduktan sonra ne engel ki? bu demk değildirki önümüzle gelenle yatalım nasılsa ikimizde istiyoruz. gerçek sevgi ve arzudan bahsediyoruz. böyle bişey oldugunda planlanmaz zaten; oluverir. tanrı bize şahdamarımızdan daha yakındır. niyetin nasılsa karşına öyle insanlar çıkar. şu senin teoriyi çürüten milyonlarca insan bulabilirim.
19 Yorumla- +1 yıl
sen p*rno da oynatmıcan bu kızı veya ne biliyim s2p bırakmıcaksın ki. sen tenini ona sunacaksın o da sana. dünya da 2 sevenin birleşmesinden daha kutsal bişey var mı? bence yok. neymiş kıyamadıgı için dokunmuyomus. bak bak :D laflara bak. kim çıkartıyo bunu çok merak ediyorum. bunu diyenin arzuları yok mu? baska insanı hayal ederek kendini tatmin ediyorsa o daha vahim değil mi? seks aşkın doruk noktasıdır.
erkekde dısıde sevdıgıne dokunmak ıster onun olmak ıster onunla olmak ıster aıdıyet hıssı olmadan olurmu.. ancak kısı karsısındakıne saygı duymalı ıstemedıgı seyler ıcın zorlamamalı onun ahlak degerlerıne saygı gostermeli.. bunada saygı duyacak ıster dındar ıster ateıst bır dunya ınsan var..
10 Yorumla
+1 yılniye olmasın tabi sever erkeklerde bir kızı sevgilisi olmasına rağmen 3 yıl sevdim dokunmadım görmedim konuşmadım kızın hala sevgilisi var bir erkekte sever fazlasıyla erkekleri aynıdır diyorsunuz sevmez diyorsunuz ya siz kızlar erkekleri aynı yapan bir kız var çünkü her erkeğin başında biri geçiyor sonra hepsi aynı oluyor bence yoksa her erkek en az bir kişiyi öyle sever bence sonrasını kızlar bozuyor ha her zaman sizi suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın tam terside olabiliyor ama erkekleri o kadar küçümsemeyin seven erkek daha çok sever bence :)
10 YorumlaAsk bir sacmaliktir bence ilk lerde olur aslinda gorursun tutulursun asik oldum dersin we tanisirsin kalbin yerinden cikacakmis gibi olur konusursun sacmalarsin elin ayagin bir birine dolanir ama bir sure sonra bunlarin hrpsi gecer ne sacmalik kalir nede digerleri ama sewgi cok onemli sewersin omrunu werecekmiscesine cannindan can katarsin deger verissin ewet bende dokunmayacakkadar sewdim hani nasil desemki elini tutugumda icimde yanan ates yuzume wuruyordu incinmesin diye yeri geldiginde elini bile tutamiyordum gozlerinin icine baktigimda hani derler ya dunyalar benim olurfu misali bende oyle degil kanim cekiliyordu bir an aklimdan gecirmiyor degilim bu an hic bitmesin diye ama hayat iste insani bazen surukleye biliyor 3 senelik iliskim 6 ay sehir disina cikmamla sonlandi iste sana gercek bir hikâye guzellik gerisi sana kalmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıl civarı bir ilişkim oldu elini dahi tutmadım dokunmaya kıyamadığım birisiydi.6 yıl unutamadım ama tekrar görüştüğümde yıllar sonra iyi ki de elini dahi tutmamışım dedim çünkü benim gözümde bir melek ten farksızdı kendisi karşıma geldiğinde. sadece mutluluğunu isteyen bir arkadaş olarak gördüm yıllar sonra onu...
30 YorumlaO istediği halde yapmadim.
Herşeyin bir zamani var.14 Yorumla
+1 yılben eşim diyeceğim kadını bekliyorum onu bulduğumda sırf zaaflıklarıma yenilip büyüyü bozamam. eşim olduğunda zaten özelimiz olacak her şey o bel altı iğrençliğiyle bağdaştırılmamalı gerçek sevgiyi hak edenlerde var ama bulamıyor ve bulamıyorum
30 Yorumlaaşk her bünyede farklı reaksiyon gösterir kimi sevdiğine dokunmak ister her şey onunla olsun ister bu onun aşk kavramıdır.
kimi de teline dokunamaz canından sakınır fazla korumacı olur aklına masumane bir öpücük bile gelse kendinden tiksinir 'nasıl böyle bir şey düşünürüm' diye buda farklı bir aşk kavramıdır.10 YorumlaKız arkadaşım istemedikçe dokunmam. Koklamak yetiyor.. İçine çekmek.. Bağımlısı olmaya yetiyor
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben o ıstesede yapmadıgım ıcın cok kafamı yedıler.. cunku dokunsam bılıyorum kı soguyacagım tıksınıcem. o yuzden hep en ımkansızların duasını ettım. dualarımdan sonra cok sukur hayatıma kımse gırmedı...
00 Yorumla Bilmiyorum bu konuda konussam destan olur o yuzden susayim en iyisi.. :)
10 Yorumla
+1 yılBu zamanda dokunulmayı istemeyen bi' kız bile bulmak çok zor...
Bi' kıza sokunamayacak kadar çok seven birinin olduğunu -en azından bu zamanlarda ve gelecek zamanda- sanmıyorum..
Geçmişte belki.00 Yorumla
+1 yılAma şöyle bir muhabbet var. Şimdi bir erkek ve bir kız sevişiyor diye erkek sevmiyor anlamına gelmez ki. Erkek çok sevdiğini sevişmeyerekte göstermez.
Sevgiyle cinsellik bağdaştırılamaz ki.01 Yorumla
+1 yılGerçekten sevince ya da etkilenince öyle oluyor güven kaybettikçe menfaatini istemeye başlıyorsun o zaman da sevgi olmaz
00 Yorumla
+1 yılİçinde "AŞK" geçmeyen yetim cümleler kurduruyor zaman, Cümle/mizin başı sağolsun, o güzel kelime'yi kaybettik.
00 Yorumlaİnsan en çok sevdiğini ister ona dokunmak ister zaten bunu hissedersiniz ne kadar içten olduğunu sana kiyamam dokunamam diyenden korkun
00 Yorumlahelali olmadan dokunmayacak kadar namuslu vakarakterlise cokta seviyorsa neden olmasın?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSevdikte noldu be bacım adam gibi sevdik ağzımıza...
00 Yorumla Ben sevdim. Ama keşke dokunsaymisim diyorum bazen. Ama hala laf söylemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Cok sevdiginde seks dusunemezsin zaten butun kan kalbinde toplanir
20 Yorumladokunmacak kadar derken elini bile tutmamaktan mı yoksa onun elini tutmayı bile kıyamaktan mı bahsediyorsun 2. den bahsediyorsan evet var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEfendimiz'in (sa. v) kızı Hz. Fatıma' ya nasihatı;
"Kızım Fatıma;
sen Ali'ye eş ol ki, oda sana köle olsun.''10 YorumlaBen bir kıza aşık oldum 1.5 sene boyunca birlikte olduk hiç dokunmadim ne oldu biliyor musun aldattı beni gelde aşka inan sende
00 Yorumla
+1 yılbunu onceden sorsan evet dıyebılırdım ama kızlar o kadar kotu nıyetlıkı bu duygumu oldurduler
03 Yorumla- +1 yıl
Zaman kötü
- +1 yıl
belkı haklısın yanlıs yapıyrumdur dogruları cıkmıyor karsıma nerde bela onları secıyorum resmen
Ya siz bu isi yanlis anliyosunuz size dokunmayonca seviyomu oluyo bence aksine insan sevdigini arzular
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. seven adam dokunur bu benim olsun kimselerin olmasın diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDokunamayacak ne demek? Tuhaf geliyor.. Seven insan karşındakine sevgi saygı dürüst olur..
00 Yorumla
+1 yılsever tabi diyenlerin nefes aldığını hissetmesi yeterli gibi görünüyor...
he canım he...
kız istemeden yapana da tacizci ya da tecavüzcü deniyor sevgili değil...00 YorumlaSevdikte boşuna sevdik. Efendi olduğum için hep kaybettim.
00 Yorumla
+1 yılsever bence allah için sever ve evleninceye kadar sever
00 Yorumla
+1 yılErkek sever ama bazı kızların hareketi erkeği çıkmaz yola sürükler.
00 YorumlaO sekil sevdim 7 sene gtti baskasyla evlendi iyimi.
00 YorumlaSeverim kiyarim nikahi dokunurum, nikah yoksa sevmedigime de dokunmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakmayacak kadar seviyorum. Haram sevda pişmanlıktır çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu anki kız arkadaşımla istediğim zaman ilişkiye girebilirim fakat nedense onu kendimden bile sakınıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapmıştım öyle bir salaklık. cevabı da yiyemiyenin malını yerler olmuştu
00 Yorumlane kadar severse sevsin elbet dokunur net.
21 YorumlaAnlıyorum bence Doğru insanlarla karşılaşmamışsın
02 Yorumla
+1 yılUzuuuun soluklu bir evet.
10 Yorumla
+1 yılkişiliğe göre değişir karakter meselesi.
00 YorumlaŞaka demiii (:
11 Yorumlazor ama imkansız değil
10 Yorumla
+1 yılevet olur neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılevet sevebilir bayan.
10 Yorumlaevet diyenlerin hepsi yalancı :D: D:D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet dokunmadanda sevebilir insanlar
10 Yorumla
+1 yılHer yigidin harcı degildir dokunmadan sevmek...
00 YorumlaEvet insan sevdiginee kiyamazz
00 YorumlaBen sevmiştim sonra başkası dokundu
00 Yorumla
+1 yılEvet. Kız da o erkeğin hayatı pıbslatır.
00 YorumlaEvet sevebilenler var
00 Yorumlaevet yazanlarin cogu sahtekar :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sever çok nadir görüyoruz tabi :)
00 Yorumlaseven s*k*l*r - s*ken sevilir!!!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Dokunmak bir yana dursun. Tekmeleyerek sevişirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sever ama mumkunse dokunsun
00 YorumlaEvet bazıları çok sever kendinden bile çok.
00 YorumlaBu Zamanda Filmlerde Olur
00 Yorumla
+1 yılSever... ama kız yüz vermez.
00 Yorumlavar öyle adamlar merak etme
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım