Bir erkek neden kıza dokunur?

Merhaba. Başımdan gecen bir şeyi paylaşmak istiyorum. Önceki gün parkta gezirken bir erkekle göz göze geldim. Sonra arkamca gelip benimle tanismak istedi ve tanisdik. Adam akilli basli birine benziyordu. Ve de cok iyi sohbetimiz oldu. Sonra numaramazi goturduk. Sonraki gun yeniden bulustuk. Daha oturur oturmaz yanima sokuldu ve koluma, sirtima Kucuk dokunuslar yapmaya basladi. Ve Ben buna izin vermedim. Sonra elleriyle yuzumu sıktı ve saçlarımın yan kısmından tutdu ve yüzüme bakti. Ben yine vermedim ve tersledim. Dedim neden yapiyorsun bunlari o ise cevabında seni seviyorum, senden ötrü ölüyorum dedi ben de iki gune sevgi olmaz dedim. Sonra tekrar ne istiyorsun sordugumda seni istiyorum dedi. Yuzumu begendigini soyledi ayni zamanda popomun, kalcamin, fizigimin cok guzel oldugunu soyledi. neyse Ben bunun dokunuslarindan rahatsiz oldum cunki her defasinda sirtima, belime, koluma, yuzume, sacima dokunuyordu hetta Beni opmek istiyordu. Ben de bunun ellerine vurdum, kulagini cektim ve sagollasmadan Eve gittim. Eve gittigimde yazdi ama bizimki olmaz dedim. O gunden 3 gun gecti ve yazmadi. Butun bunlar ne demek oluyor sizce? Sizce onun istegi neydi Asik mi Bana yoksa sadece ihtirasmiydi?
Bir erkek neden kıza dokunur?