aynı ortamdasınız ve elinizi masanın uzerıne koyuyorsunuz o sahısta eliyle parmağınıza dokunuyor daha sonra siz geri çekiyosunuz yıne yavasca gelip dokunuyo sizce amacı ne olabilir sevgilisi var bu sahsın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni seviyor galiba git sevgilisine söyle gitsin. Aldatmak nedir ya salak herif
sevmıyo da olabilir yani erkek milleti sonucta amacını anlamaya calısıyorum işte
Olsun elliyor sonuçta sevgilisine söylemelisin kesin yazık kıza empati yap
ama ben sevgilisini hiç görmedim ki tanımıyorum adını bilmem sadece telefonda konusuyolar
Empati yap senin sevgilin başka kızı ellese gelip sana söylemeyip aldatsa hoşuna gider mi? Git kiza söyle fake hesaptan söyle ama söyle
tmam da canım ben kızı tanımıyorum ki hiç görmedim ayrıca aldatma mı sayılıyo bu yani bilmiyorum yaa ben yanlıs anlamamaya calısıyorum sence napmaya calısıyo
Elliyor elliyor daha ne yapsın yaa kafayi yicem kiza ulaşmaya çalış
Sadece yatmak aldatmak değil
Karşı cinsle yaptığı her sey aldatmaktır normal konuşmak hariç flortöz konuşmak bile aldatmak
kızı tanısam zaten soylerim de kız kim bilmiyorum nasıl bulucam ya hem her erkek flörtöz konusuyo ki kızlarla konusmayan erkek mı var bee
Flörtöz konuşmayan erkek tabiki de var. Normal bir şey degil bu bugün elini yarın başka yerini eller benden demesi kızı bir sekilde bul çocuğun instagramını al oradan bulursun.
kız da salak olmasın o zaman ya ben napabilirim zaten parmagımı geri çektim ben benlik bi sıkıntı yok ben bişey yapmadım sevgilisi gelip kendisi dokundu kız da anlayamıyo sevgilisini
Ne alaka yanyanayken dokunmadiysa nasıl anlasın
işte kız anlıcak sevgilisinin nasıl biri oldugunu analız edicek ne bilim kızla çok sık konusmuyolar zaten hani tmam çalısıyo diye ama konusmaları kısa 2 3 dakıka felan yanı
Sen trolsün herhalde aklına buyuk abdest yapayım
ya sen anlamıyo musun adamın sevgilisi salak değilse kendisi anlayacak banane elalemin askından sevgilisinden adamın kendi karaktersizliği ben napabilirim simdi kız kendisi açıcak gözünü
Aynen trol abla aynen
hadi işine ya
Eşin seni aldatınca dersin yaaaa neden boyle oldu kiiii diye
sana kendini göstermeye çalışıyor sanırım varlığının farkında deği o yokmuş gibi davranıyorsun
binevi doğru
oda sana açılmak farkettirmek için dokunma yoluna başvurmuş
ama sevgilisi var
onu bilemem ama sana yürüyor dikkat et sana takılı kalmış
sevgilin var mı dıye soruyo olması mı lazım dıyorum evet dıyo anlamadım amacını
adayda bu işte
yok bee gerçi 2 3 kere daha soruyo yok dıyorum anlamıyo adam ya
sanırım onu sana uygun bulmadın
şöyle adamın sevgilisi var zaten istesem de uygun bulamam onun dısında bana ilk zamanlar çok kötü soguk davrandı ben yokmusum gibi yaptı simdi kalkıp uğraşmaya calısıp elime dokunup ne bilim kıskanması sacma
aklını almışsın saçmalamış işte
ben bişey yapmadım konusmadım bile kendisi bana gunaydın demezdi artık gunaydın dıyo felan oda da ki arkadasımın yanına gidicektim nereye gidiyosunuz dedi bana bende arkadasımın yanına gidicem dedim hayır gitmiceksin dedi arkadasım erkek bu arada iş arkadasıyız oda da hayır gitmiceksin dıyo sanane ki sen kim olarak gitmiceksin dııyosun
sana özel değilse bişi soracağım çok mu yalnız hissediyorsun kendini
yoo ne alaka benim bir sürü arkadasım var yalnız değilim ama bir de burdaki arkadasların fikrini almak istedim
yalnızmısın demedim hissediyorsun dedim seni konuşmalarla sohbetle anlayacak kişiler olarak biraz yalnız gibi hissetmiş gibi geldi bana
neyse boşverelim
Demek kendini sana aşık etmeyi planlıyor
ben ondan nefret edıyorum hem ona cok soguk davranıyorum ben hani anlıyo ona gıcık oldugumu o da bana gıcık oluyomus
Neden acaba
bilmiyorum bende size soruyorum ya
Oha öküz