Çıkmazın içindeyim ne yapmalıyım?

Öncelikle bizim hikayemiz çok uzun 5 yıldır tanışıyoruz sevgilim agorofobi hastası bende anskisyete hastasıyım ikimizde birbirimizin hastalığını kabul ederek başladık bu ilişkiye 3 yıldır sevgiliyiz o evden çıkamadığı için onun şehrine okumaya geldim ailesiyle yaşıyor onunla evde buluşuyoruz hiç sorun etmiyorum yaşıtlarım geziyor eğleniyor ben onun için evde oturmaya katlanıyorum saatlerce bu benim için gercekten sorun degil benim icin sorun olan kendi hastalığım iyice arttı ve çok farklı boyutlara gidiyor artik kendimi taniyamiyorum çevrem yabancı geliyor uyuyamıyorum ona üzülüyorum evlenmek istiyoruz iyileşmesini bekliyoruz hasta olduğu için haliyle işi yok okulum var benimde çalışamam birde aramızda yaş farkı var ailem istemiyor kesinlikle o çok dedi yazık edersin. Kendime hastalığım köklü dayanamazsın diye ama bırakamadım şimdi ise yaşacak gibi hissetmiyorum kendimi bir yere düşüp kalıcam o derece kopamıyorum da ondan o da benden olan oldu artık sıkışıp kaldık ikimizde ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor

Çıkmazın içindeyim ne yapmalıyım?