Sağlık Sakalım çıkmıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 2 ay sonra 19uma girecegim ancak hala sakalım yok. Yalnızca bıyık ve cene altımda bir kısımda az miktarda cıkıyor. Ne yapmalıyım? :( Sakalım çıkmıyor ne yapmalıyım? Cevapla Sakal Soruları Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bravedentist42 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl senn sakalların 2 3 seneye anca çıkar. buna extradan yapabilceğin hiçbirşey yok. hormanal bir olay bu tamamen. yok sarımsak yok jilet diyenlere bakma. hormon ne zaman isterse o zaman çıkacak. 0 0 Yorumla
Hakar Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl kardeş bende senin gibi heves ediyordum sonrada istemiyorsun sakal felan tıraş olmak zoruna gidiyor acele etme çıkar 0 0 Yorumla
kahvekedi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl benim sevgilimde öyle bence mutlu ol :) 0 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl sinek kaydı yap kafana da takma. emin ol traş olmaktan bıkıyorsn :D 0 0 Yorumla
WshakespeareD Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Badem yağı kullan işe yaradığını duymuştum ツツ 0 0 Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı. Genetik. Lise 1 den beri sakalım var 😂 0 0 Yorumla
Azer1boy-313 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 379 cevap paylaştı. Traşla... Çıkar. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar