Çıkmaz bi yoldayım ne yapıcam?

Yaklaşık 6 aydır evliyim bi çocuk giyim mağazasında çalışıyorum bi gün kocamdan gizli telefonunu karıştırdım tuvalete girmişti telefonunu açık kalmıştı karıştırdığimda başka bi kızla seviştiği bi video buldum bizim yatağımızdı bizim çarşafımızdı ve bi tanede fotoraf vardı kızın aynada iç çamaşırlarıyla çektiği bi fotoraf arkada bizim halimiz vardi kocamdan gizli hemen kendi telefonumdan videoyu fotorafı kaydettim ertesi gün kız kardeşimin yanına gittim kaydettiğim şeyleri verdım onda durmasını istedim kendimden sildim çünkü kocam telefonumu karıştırabilirsi bi kaç gün hiç bir şey olmamış gibi davrandım bi akşam dolaşmaya çıktık kardeşimden bi şey alacağımı söyledim annemgilin evinin önüne geldik kardeşimi aradım aşağı indi videoyu açtırdım büyük sessizlikle videoyu izlettim ve büyük bi tokat attım demediğim küfür hakaret kalmadi oda kendini savunmak için o vidonun ben hayatına girmeden önce olduğunu söyledi ama her şey açık ve netti elinde dövme vardı o dövmeyi evlendikten sonra yaptırdı ve bizim carsafimız vardı fotoğraftaki halı ev bizimdi yalanlar söyledi ama bosanmayı kafama koymuştum sokakta baya kavga ettik sonra onu orada bırakıp kardeşimle eve girdim bunların hepsi 1 hafta önce oldu 1 haftadır annemgildeyim dün fenalaştım baygınlık gecirdum çok halsizdim kız kardeşimle hastaneye gittik bi sürü test yaptılar doktor 3 haftalık hamile olduğumu söyledi ama bu bebek beni magfetti çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum ama o karaktersizle evli kalmakta istemiyorum bi tek kardeşim biliyo her şeyi bana boşan ve kimseye boşanana kadar hamile olduğunu söyleme eğer söylersen boşanma şansın olmaz söylemezsen o vidolarla tek celsede bosanirsin çocuğuda gizli bi şekilde doğrusun gizli bi sekilde büyütürsün diyo ama ben çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum ve bebeğine aldırirsam bu vicdan azabıyla yaşayamam ne yapicam o pisliğe çocuk için donmelimiyim kardeşimin dediğini mi yapmalımıyim gerçekten 1 gündür gözüme uyku girmiyo ne yapicam siz akıl verin tek tesellim bu
Güncellemeler
1 yıl
...
Çıkmaz bi yoldayım ne yapıcam?