Çıkmazdayım artik ne yapacağım?

Yaşadığım ve hayatımı geçirdiğim ev yıkılıyor. Bir kac ay içinde tahliye olunacak. İşten çıkarıldım. Yeni ev kiralamak üzereyken hemde. Bu iş yerinde neredeyse öz guvenim yerine gelmiş ve gayet iyi ilerliyordum. Oysa deneme süresini bahane ederek kapi önüne koydular. Bir gerekçe sunmadan. Yeni iş arama sürecinde çok zorlanıyorum. Zira şirketlere güvenemiyorum. Haydi güvendim diyelim yeni eve çıkma sürecinde ihtiyaç duyacağım para kaynağına da sahip değilim ne böyle bir birikimim var nede böyle bir birikim yapacak durumum. Zaten ucu ucuna yaşıyorum hayatı. Verilen ücretler veya teklif edilen ücretler ile bir oda dahi tutmamin imkani yok. şu an nerde mi yasiyorum? ailemin evindeyim yıkılacak olan evimiz de. Ama buda bir yere kadar. Onlara karşı da bir sorumlugum var O kadar büyük bir bunalimdayim ki doktor evdekilere ne soylediyse asla yalniz birakilmiyorum. Gece kabuslar görüyorum ve çoğu gecede uyuyamiyorum. Yogun bir depresyon nobeti icersinde sürükleniyorum artik. Tukendiğim ve aglamaktan goz yaslarimin kurudugu bu surecte çevremde el ayak olacak kimse de yok. Bir de her Türk gencinin üzerinde kamçı olacak şekilde borclarim da var. Bu zamana kadar kredi karti kullanmadim ailemin üzerinden çekmiş oldgum yuklu miktarda krediyi ucu ucuna ödüyordum ve artık benden buraya kadar. Belki de son zamanlarımı yaşıyorum bu denizde hic umudum da kalmadı. İlk gundeki iş arayişlarindan da artik pes ettim. Okumuşlugum donanim ve bilgimle sap gibi ortada kaldim
Çıkmazdayım artik ne yapacağım?