Sevgilimin kız arkadaşı ile kavga ettim?

Sevgilim ben o kız ortam arkadaşımizin düğününe gittik normal oturuyorduk müzik çaldı sevgilim bana baktı ilk sonra arkadaşına ve bana elini uzatıyordu ki hemen arkadaşına uzattı arkadaşı ile kalkıp dans etti lavaboya gittim çok kırıldım üzüldüm ardından kız bana değişik değişik bakıyor kıskanma biz kardeşiz dedi bende bir şey demedim laf atıyordu durmadan göz deviriyor ben onların 1 alt sınıfinda çevirmenlik bölümündeyim onlarda yazılım kız "benim ingizlicem de iyi çevirmenlik boş bölüm aileden kaçmak için okuyorlar bu bölümü " dedi kıza kalkıp okuduğum bölüm seni ilgilendirmez dedim laf sokma alttan Altan dedim sesimi çıkarmadım kapa çeneni artık dedim kız kalkıp bağırma bana diyip kolumu tuttu bende ittirdim kız saçıma yapiscakti ittim sevgilim tuttu napiyonuz diye bağırdı arkadaşı hemen ağlamaya başladı gidip kızı eve bıraktı arabasıyla gece vaktiydi otobüs bekledim gelmedi yürüyerek eve gittim 1 saat sonra aramaya başladı eve geldi açtım kapıyı noldu yüzüne baktım konuscakti arkamı dönüp odaya gittim o da kapıyı kapattıp geldi konuşuyor Ken hemen basimi çevirip uyudum çünkü o kardeşim neden kıskandın dedi bu yüzden başımı çevirip uyudum sonra gitti evden kalbim çok kırıldı o kızla anıları var hep yanyanaydilar baya uzun zamandır arkadaşlar 5 6 yıldır benimle 1 yıldır çıkıyor ayrilcam bu yüzden abartıyor olmaktan korkuyorum ama kalbim çok kırıldı

Sevgilimin kız arkadaşı ile kavga ettim?