Sevgilimin kız arkadaşı benle kavga etti o bana kızdı haksız mıyım?

Arkadaslar 19yasindayim normal bı kız olmama rağmen çok yakışıklı bı sevgilim var yakisikliligi yüzünden çok kıskanıyorum onu.Bugun beni Ankara'da gordion diye bir AVM ye götürdü eski okuduğu kolejde hemen üstünseymiş avmnin eskiden beri arkadaşları orda takilirmiş bı Kafe'ye girdik oturuyoruz iki kız geldi biri kumral biri sarişın ben görüyordum onları sevgilimin arkası dönüktü bi anda Umuut diye çığlık atmaya başladılar sevgilim onları görünce ayağa kalktı ama sarişın olan Melis nasıl sarılıyor sevgilime bide öpüyor bı sürede basını omzuna koyup bekledi daha ben okadar sıkı sarılamadım kızda çok güzel hakikaten icim gitti sevgilimi oracikta alıp götürecek diye benle selamlasmadi bile masaya oturdu hala çok yakisiklsin falan diyor sinirlendim sevgilim o benim yanlız noluyoruz dedim ne geri birsin sen ya yemedik sevgilini ayrıca gecmisin ne ben orta okuldan beri arkadasiyim dedi ve sevgilim bana onun yanında sus diye bağırdı kız sonra görüşelim senle deyip kalktı gitti sonra çok özür diledi sevgilim ama haksızsın o kizin hareketleri samimi dedi haksızmiyim ?
Sevgilimin kız arkadaşı benle kavga etti o bana kızdı haksız mıyım?