Kütüphaneye ders çalışmak için gittim dışarı çıktığımda 2 kız bana bakarak güldü. Emindim bundan sonra gittim neye gülüyorsun bir sorun mu var dedim bu gıcık gıcık konuştu tam hatırlamıyorum ne dediğimi. Gittim sonra. yarım saat geçti hırsımı alamadım bunu bekledim çıktığında bunun kolundan tuttum özür dile dedim bu bı ürktü yanındaki kızın arkasina geçti yanındaki kız telefonla arkadaşlarını çağırdı tabi benim umrumdamıcben nasıl sinirliyim kıza sonra arkadaşları geldi yandaki kızın boş boş beni izliyorlar hiçbiri de bişey diyemedi bana tabi ben kızla kavga etmeye devam ettim. ben kavga ederken kızın gelen arkadaşları bana güldüler baya falan. Sonra baktım kız sindi korktu dedim defol git senle ugrasamam
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi ne yan baktın yok sen güldün kavgası yapıyorsun Teksas elemanları gibisin yeminle bu kadar takma
Lan canım mısın ne Teksas elemanı normalde takmam bunları ben bugün de ters bı gunumdu belasını buldu biri ben ne yapıyım
Tanımadığın birine hakaret eden bir kız yüzüne öylesine güldü diye en ufak şeyde sinirlenen ruh hastasın takıntılı sinir manyağı git tedavi ol saIak
Jxzmmzmxmdmdd evet kızın aslında hastalıklı olduğunu anlamayip bana hasta diyor. Lan psikolojiyle alakalı en ufak fikrin yoktur ne diyorsun tövbe ya
Öylesine gülmedi bana bakarak güldü alık mısın
Yolda birisi kendine güldü hallenen dellenen birisi psikolojiden bahsetmesin kız altı üstü gülmüş sen kafanda ne kurduysan artık sinir hastası 😂
Kendimde itiraf etti bana bakarak gülmüş s*lak olduğun iki saatte anlayamadın kanka
Anca kenar mahallelerde çakı çeken kekolar sinin gibi ne baktın ne güldün hesabı sorar hala bana güldü diyor 😂 ruh hastası
Djdjdnmddm öyleyim evet 😂😂😂😂😂 keşge olsamda işte.. Neyse sen öyleyim san aynen he 👍😂
Gulduyse ne olmuş ruh hastası hakaret mi küfür mü oooo kimse bana gulemez saplarim şişi diyen kekolardansin herhalde saIak
Djndndndndm hahahah elimde tesbihte var hatta sen görmedin ama
Ben bu olaydan bir b. k anlamadim valla
Gayet açık anlattım neyi anlamadın ki
Kiza hareket yapması kolay kolaysa gel bana yap
İsme bak mal
Ezik
😂😂👍
İyi yapmışın yanında olsaydım beraber döverdik
Ben kavga ederken güldüler bide. Kavga ederken bile tatlı oluyorum düşün öyle. bir insanım yani.
Yapma dedim sana
En son sana yazdım. ya kız çıktı tam o arada. Çok sinirliydim. kendime hakim olamadim normalde takmazdim ama. bide ters bı günüme denk geliyorlar işte
Ne geçti eline
Mutlumusun
Değilim. Haksız mıyım ama?
Bak kavga etmen yanlis ben sna haksız demiyorum ama delisin mk
Ya sabır lan kızı dövmedim. bile ne kavgası hak etmesine rağmen
tamam
Tamam ne yapsaydım söyle?
Sakonlesseydin
Kıza hiçbir şey yapmasa mıydım onu mu diyorsun yani
Evet
Ne yaptin
Kiza
Ben o kıza ne yaparsam haklıyım. Yapmadim. bisey zaten kolundan tuttum üstüne yürüdüm.
Daha ne yapicaktin
Tamam madem haksizdim demi kızın yandaki arkadaşı ayrıca o arkadaşı da sonradan 3 kişiyi çağırdı 2 si erkek 1 i kızdı . Ben kızın üstüne yürürken hakaret ederken onlar niye bana tepki vermedi isteseler hepsi benim üstüme yürürdü niye yapmadılar. Üstüne güldüler bide ben sinirliyken. Sinirliyken kızın ağzını taklit edip hakaret ettim sürekli normal konuşmadım. bile hakaret dediğim alık gerikafalı falan
Senle dalga geçmişler gene sen ona fiziksel bsoey yapmadığın ixin
Evet dalga geçtiler ama emin ol benim çok kötü bir kız olduğumu anlasalardı mudahele ederlerdi niye gelsinler yoksa
Gene rezil oldun farkindamisin
Evet rezil oldum mutlu ol tamam mı
Ben olma diye uğraştım banane