kız arkadaşım bugün kız arkadaşlarıyla kavga etti baya sürdü kızın birisi sevgilimi saçından sürükledi yerde üstünü başını yırttı resmen hırpalandı. Ayrılmalı mıyım?
Saçmalama ya ergenmisin sen ne yaptın onlar bunları yaparken? Bence asıl şimdi destek olman lazım eğer erkek olsaydın alırdın kızların ellerinden sonra tc kızları niye böyle yani senin gibi tırsak sevgilim olsa 2 güne ayrılırım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
benle ne alakası var kızı mı dövseydim? sevgilim dayak yedi resmen gözümden düştü
Allah aşkına bunlara takılan biriysen max 15 yaşındasındır olgun biri böyle şeylere bakmaz sen en iyisi bu kafayla çok yaşama kanka ayrıl kızdan kızı sal nolur 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saçmalama ya ergenmisin sen ne yaptın onlar bunları yaparken? Bence asıl şimdi destek olman lazım eğer erkek olsaydın alırdın kızların ellerinden sonra tc kızları niye böyle yani senin gibi tırsak sevgilim olsa 2 güne ayrılırım
benle ne alakası var kızı mı dövseydim? sevgilim dayak yedi resmen gözümden düştü
suçlu mu bu kavgada? eğer haklıysa yanında dur ve intikam almasını sağla
dayak yedi gözümden düştü
Yok kanka ne gerek var basit bir sürtüşme olmuş sadece
kavga etmisler iste nie ayrılcan
dayak yedi gözümden düştü
onu savunman gerekirken gozunden mi düştü sen onu hak etmiyorsun ayrıl bence
Sen ne yapıyordun o esnada merak ettim
Buda kendini erkekten görüyor ya ne diyim ben buna tırsak 😂
@melikecskn6777 o zamaaan delikanlıyız ayol 😂😂
Yemin ederim ben bu soruyu sorandan daha delikanlıyım bunun gibi sevgilim olacağına 100 bin lira borcum olsun daha iyi 😂
@melikecskn6777 ne alakası var izledim güçlü mü diye
Ya sen ne saçmalıyosan kızla ilişkimi yaşıcaksın yoksa güreş oyunlarınamı katılıcaksın güçlü olup olmamasıyla ne alaka ayrılmanın
@melikecskn6777 dimi yaa 😂😂
Ne yapıcan olimpiyatlara mı sokucan kızı
@melikecskn6777 ya dayak yedi resmen gözümden düştü
Allah aşkına bunlara takılan biriysen max 15 yaşındasındır olgun biri böyle şeylere bakmaz sen en iyisi bu kafayla çok yaşama kanka ayrıl kızdan kızı sal nolur 😂
@melikecskn6777 erkek dayak yese ayrılırsın ama? erkeği güreşe mi yollıycan ha ;)
Erkek dayak yese ne ayrılcam manyakmısın bu bir ayrılık sebebi değil ergen işi 😂 tam tersine destek olurum
@melikecskn6777 tabi tabi bu beni koruyamaz diye ayrılırsınız başkasına koşarsınız biliriz sizi
O hayal dünyasından bana da gönder ya