Lütfen yardım edin? Zayıf kadın mı balık etli mi? Çok kıskancım sevgilime karşı nasıl aşarım? Açıklamayı okuyun?

Zayıflasam bile hemen geri alan biriyim yemek yemeyi çok seviyorum fiziğim çok orantılı ince belim uzun dolgun bacaklarım var fakat hayatım boyunca hep 50 kiloluk kızlara özendim içten içe. Uzun boyluyum vs. Yuvarlak hatlıyım. Çok zayıf dönemlerimde oldu ama hep geri kilo aldım. Bu benim ilişkilerime yansıyor sevgilimle önümden bir kız geçince deliriyorum bulunduğum isyerinde kadınları inceliyorum çok çok çok üzülüyorum hicbir anımdan keyif alamiyorum. Arkadaşlarla karsılıklı yemek yemeye bile utanıyorum otururken göbeğim kolum kalın mı diye çekiniyorum. Zayıf kızlar cirkin bile olsa üzülüyorum insan ilişkilerim çok bozuldu ne önerirsiniz? Sevgilimle oturuyorum diyelim bir kız geçti deliriyorum bakıyorsun diyorum hayır diyor belki gerçekten bakmiyor ama ben geçen her kadına bakıyorum hicbir andan keyif almıyorum. Devamlı yarış halindeyim çok dikkat çekici giyerek vs ormanda bile mini etekle geziyorum bi kadın çıkar ortamda en güzel ben olayım sevgilim bakmasın diye kafayı yicem ne önerirsiniz bana?

Lütfen yardım edin? Zayıf kadın mı balık etli mi? Çok kıskancım sevgilime karşı nasıl aşarım? Açıklamayı okuyun?