eşimi gereğinden fazla kıskanıyorum ve durumumun sağlıksız kıskançlık olduğunu anladım. Yardımcı olabilir misiniz?

eşimi gereğinden fazla kıskanıyorum ve durumumun sağlıksız kıskançlık olduğunu anladım.eğitimsiz bir bayan da değilim ki matematik öğretmeniyim böyle çocuksu şeyler yapayım. kıskanmam için ortada bir sebep yok mesela mesai arasında toplica çıkılan bir yemekte bi bayanla aynı masada olması.yada bir film izleken dizide ki bayan oyuncular hakkında güzel yorum yapması benim için bir neden oluşturuyor. aslında fiziki olarak hoş bir bayan olduğumu düşünüyorum ama eşim tarafından böyle bir iltifat almadım şimdiye kadar belki beni beğenmediğini düşünerekten eksiklerim oldunu düşünüyorum ve benden daha güzel birileriyle hiç bir şekilde aynı ortamda bulunmasını istemiyirum ve abartıyorum.ne yapmalıyım lütfen yardmci olursanız sevinirim.

Güncellemeler
+1 yıl
soruma yorum yapan arkadaşlar birde benim açımdan bakarak yazarlarsa hani bi bayan illaki iltifat ister bunları duyamıyorum ama eşimin artık mizacın bu olduğunu düşünüyorum
eşimi gereğinden fazla kıskanıyorum ve durumumun sağlıksız kıskançlık olduğunu anladım. Yardımcı olabilir misiniz?