yeni eevlendik eşim aşırı kıskanç
Kendi kardeşi bekar ondan bile kıskanıyor hep diken üstünde gözü üstümde neden öyle davrandığı anlamiyorum bir erkek yanımızda olunca yanımdan biran bile ayrılmıyor uyarsam tartışma çıkıyor sizce ne yapmalıyım?
yeni eevlendik eşim aşırı kıskanç
Kendi kardeşi bekar ondan bile kıskanıyor hep diken üstünde gözü üstümde neden öyle davrandığı anlamiyorum bir erkek yanımızda olunca yanımdan biran bile ayrılmıyor uyarsam tartışma çıkıyor sizce ne yapmalıyım?
Uyarmana rağmen anlamıyorsa çözemiyorsa tek yol misilleme yani aynı şekilde sen ona davran fakat riskli bir çözüm yolu bu olay daha da büyüyebilir ya da kökünden çözülür..
Bilmiyorum kendinden yaşça küçüğüm kardeşinden de hata yapacağımı düşünüyor
Kaç yaş fark var arada?
5
Çok fazla değil ama bence tekrar konuşmayı dene anlaması lazım eğer anlamıyorsa da dediğim gibi son yol misilleme ki zaten o sana davranış biçimini değiştirmezse bir zaman sonra sen de ona aynı şekilde davranmaya başlarsın istemsiz olur bu..
Hiç bir şey değil kardeşinden kıskanırken çok üzülüyorum çok kötü hissediyorum o ortama girmeden her şey çok iyi o eve gelince geriliyor tersleniyor sinirleniyor
Kendisinin biraz utanması lazım bence..
Cevap
10Cevap
Böyle adamlarda psikolojik bozukluklar, şiddete meyil vs. gibi birçok etmen ortaya çıkıyor. Sen ona rağmen bu soruna çözüm arıyorsun, buraya gelip derdini paylaşmaya çalışıyorsun. Böyle nezih hanımlara, bu tür adamların denk gelmesi üzücü.
Bilmiyorum
Sordum kardeşinden konu açılınca tartışma büyüyor zaten tamam dışarıdan kiskanabilir ama kardeşi yani
Mersin
Anadolu insanının çoğu böyle hödüktür
Senlik bir sorun yoksa onun zihniyeti böyledir ve işin gerçekten zor çünkü bu kolay kolay düzelmez
En çok kardeşinden kıskanıyor sebepsiz. O yokken her şey çok iyi kardeşi ortama girince sinirlenir gerilir
Kardeşinin geçmişi nasıl sapkın bir tip mi mesela veya sana karşı yaklaşımı nedir
Bana çok kibar davranıyor Babamın arkadaşının oğlu eşim kardeşi evlenmeden önce de çok kibar davranırdi annem hatta acaba ilgisi mi var demişti bekarken tabi
Yani samimiyetin dozu önemli sen sınırını belli etmelisin o da fazla laubali olacak fırsat bulamasın sonuçta neler oluyor hayatta bekar erkek tehlikeli olabilir eşini de bi yere kadar anlamak gerek
Ya öyle tabi ben yaklasmiyorum ki
Yaklaşıyorsun demek istemedim ama senin içinde kötülük yoktur samimi olursun ama onun içinde çiğlik varsa bunu farklı yorumlar işine öyle gelir falan
Ama abisine öyle bişey yapmaz ki kimse
Eşin sana her şartta ve koşulda güvenirse sorun yok ama görünen o ki eşin ne sana ne çevreye pek güvenmiyor o yüzden daha temkinli olmalısın
Nasıl temkinli olabilirim ki
Bazı erkekler için kadın edepli olmalıdır
Nerde konuşacağını nerde susacağını bilmelidir
Nasıl oturup kalkması gerektiğini bilmelidir
Eşinin adına laf getirecek en ufak hareketten bile kaçınmalıdır
Bence gereksiz şeyler ama ataerkil doğulu ve cahil aile çocukları bu şekilde yetişir ve kolay kolay değişmezler
Acaba kardeşine mi bana mı güvenmiyor
Her ikinize de eşit şekilde
Ne yapmam gerekiyor hiç anlamıyorum ben bunu hakedecek bir şey yapmadım
Sende kabahat olmaması bunu yaşamayacağın anlamına gelmez
Herkesin bir imtihanı var hayatta bu da senin imtihanın olmalı
Eşim yok ama olsaydı oturup açık açık konuşmayı tercih ederdim bence sen de öyle yapmalısın
Herşeyin fazlası zarar bu tavırlarının iliskinize zarar verdiginiz açıkla sana güvenmesini ve ondan başkasına bakmayacagını kendi çevresindeki insanlarında ona bisey yapamayacagını senin kendini koruyacagını açıkla güzel bi dille güven olmayan yerde sevgi ise yaramaz saygı zaten olmaz
Sen raat birimisin? Mesela erkeklerle raat raat konusurmusun
Hayır çok utangacim aksine
Ee bunu biliyorsa ne diye sana is atiyor bu
Bilmiyorum ki
Esinden baska erkekle konustunmu ileri gittinmi hic
Tanımadan evlenmişsin kesin. bi insan kardeşinden kıskanır mı! Sana güvenmiyorsa evlenmeseydi! böyle adamlar hep uclarda olur. hayatı zindan eder adama
Uzun yıllardır tanıyorum aslında
Giyimime hiç karışmaz çok beğenir aldıklarıma da aynı şekilde sadece konu kardeşi olunca aşırı tepki veriyor
Bilmiyorum ki bir şey mi biliyor duydu anlamıyorum
Hayır asla kardeşi konuşunca bile kısa keserim
Başka pek yok sadece kardeşi
Eşinin erkek kardeşi ile muhabbet etmezsin, dışarıda mesafeli olursun. Şüphe de etmez kıskanmaz da.
Aynı evde Aynı aileden yaşıyoruz bir şey sorunca nasıl cevap veremem ki çok saçma
Kısa ve öz cevaplar verin. Kendisi de anlar zaten.
Zaten öyle ikisinden de yasca küçük olduğum için hata yaparım diye düşünüyor
kendi kardeşinin seni mikmesinden korkacak kadarda şizofrense boşa gitsin ruh hastasını 😂😂
Öz güveni yok yatakta nasıl ilişkiniz uzun sürüyor mu
gayet normal , yeni evlenenlerde fazla oluyor
Sevgiliyken de böyle miydi
Sevgili değildik görücü usulü evlendik ama ben onu seviyorum bilhassa o da öyle
Tesettürlü müsün
Hayır
Biri bana bakıyor mu biriyle konuşuyor muyum gibi kıyafetlerime karışmıyor absürt giyinmiyorum çünkü
Bilemiyorum ki neden böyle bir kanıya vardi genel olarak kıskanıyor ama en çok ondan
Yok evlendiğim günün sabahindan beri böyle diyebilirim akşam bile oturmuyorum pek rahatsız olmasın diye tek başıma duruyorum o yokken de ama
Aynı evde yaşıyoruz
Onlar normal şeyler ama yemek yerken otururken çay içerken o ortama girmeden bisey yok o girince geriliyor çok fazla
Bilmiyorum ki biz görücü usulü evlendik bana mı güvenmiyor kardeşine mi
Bana göre kocam daha yakışıklı elbette kardeşinin yaşı bana daha yakın diye böyle düşünüyor olabilir mi
Eşim Babamın arkadaşının oğlu evlenmeden önce kardeşi bana karşı çok ilgili kibar davranırım
Hatta annem ilgisi var herhalde demişti bekarken ben. acaba ona mi güvenmiyor diye düşünüyorum
İllaki yalnız değildik ama aynı ortamda oturduk
Şehir değiştiriyoruz ara ara mevsimsel olarak ticaretle uğraştığı için bu şehirde aynı evde yaşarız diye ben düşündüm hiç rahatsız olmadım bu durumdan
Ben istedim ama o yokken tek kalmaktan korkarım diye dedim farklı bir niyetim yoktu
Ne zaman kardeşinden söz etsem veya bisey desem küplere biniyor belli etmemeye çalışıyor ama
Nasıl yani anlatır mısınız
Bundan anlat
Aramızda samimiyet yok
helal olsın-iyi adam
Ne alaka ki ne helal olsun
oğlum siz erkekten anlamazsınız
Anlamadım ne demeye çalıştın
boswer anlasan esini burada
şikayet etmezdin..
esra erol izle
Ne gibi.
Allah sabır versin