İyi geceler eşim 29 yaşında ben 20 yasindayim görücü usulü evlendim eşim beni çok istemişti bu arada eşim amcamın oğlu başlarda esimi kiskanmazdim daha doğrusu o zaman sevememistim oda benim için can atiyodu ne desem yapardı 5 yıl oldu şimdi o beni pek umursamiyo bende deli gibi kskaniyorm onu ve defalarca aldattı beni çok sorunlu bir evliliginiz var zaten ailesiyle yaşıyorum eşim şuanda ailesi bana laf dese dövse aSLA sesini çıkarmaz benile ilgilenmez ne yapmam lazım bilmiyorum Şu an sıfır ilgi sıfır alaka
Cevabın nedir?
+1 yılValla çok üzücü bir durum. Hiç bir kadın ne aldatılmayı ne de şiddeti kabul etmemeli. Ayrılman gerekir böyle hayat mı olur?
Çıkarılacak dersler:erken yaşta evlenmeyin, akraba evliliği yapmayın, kaynanayla yaşamayın, ben asla aldatilmam diye düşünerek meslek ve eğitiminizden vazgeçmeyin ills bir mesleğiniz, altın bileziğiniz olsun kızlar diyebilir miyiz?03 Yorumla- +1 yıl
Boşanma yok ama bol bol seks mi var başka insanlarla? saçmalama Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaştan zaten yaştan dolayı ve akraba evliliği olduğu için sağlıklı başlamamış hiç bir şey. Öncelikle ne istediğine sen karar vermelisin. Düzelmeyeceğini düşünüyorsan, ve bu hayatın böyle süreceğinden eminsen, karar senin. Hayat geçip gidiyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO şekilde düşünme sakın, yoluna yalnız devam etmeyi de seçebilirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu sorman bile hata. Evlilikte asla ve kat'a olmayacak şeyler yaşıyorsun ve ne yapmam gerekir diyorsun. Defalarca aldattı diyorsun. Bu başlı başına boşanma sebebidir. Diğerlerini daha saymıyorum bile.
010 Yorumla- +1 yıl
Bana kolay gelmedi. Çünkü bu yollardan çoktan geçtim. Ben sana yaşamış olduğum tecrübelerden dolayı bunları söylüyorum. Yoksa boşanıp boşanmamak senin elinde. Çok zor düzelir be kardeş. Huylu huyundan vazgeçmez. Ben kaç kere annesigile gönderdim, her lafı söyledim olmadı. Bir kulağından girdi öbüründen çıktı.
- +1 yıl
hmm iki çocuk mu vardı. Bilmiyordum. Bu durumu dahada çok sıkıntıya sokuyor. Senin yapman gereken önce yatağını ayır, olmuyor düzelmiyorsa bunu kayınbabanla konuş. Sakın kaynananla konuşma. Kayınbaban kocanın gözünü korkutsun. Eğer yine de çözüm olmuyorsa annenin evine git belli bir müddet. Bakalım seni arayacak mı, özleyecek mi?
- +1 yıl
Sen nasıl bir belaya çattın be kardeşim. Akrabalarından gideceğin bir yer yok mu. Karakola sığın en son bu aklıma geliyor.
- +1 yıl
Tam bir çıkmazdasın. Ama haberleri yokken boşanma davası aç kardeş başka çıkar yolun yok gibi gözüküyor.
+1 yılGörücü usülü evlilikler nasrettin hocanın göle maya çalmasına benzer. Ya tutarsa... Asla o şekilde evlenmem. Öyle biriyle nasıl devam edersin bilemiyorum yazık olmuş. Birde aldatmış ve hala onunlasın
16 Yorumla- +1 yıl
Travestiyle aldatmış 🙄
- +1 yıl
Yapıcak birşey yok demek razı gelmektir. Böyle hayatını çekilmez hale getiriceksin
- +1 yıl
Senin için üzgünüm. Umarım daha güzel bir yol bulursun. Bu kader olamaz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
27Cevap
Defalarca aldattı ve sen bunu sineye mi çektin? Ondan nefret etmen gerekirken bir de üstüne kıskanıyorsun öyle mi? Fenalık bastı kolonya falan içeceğim.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBir de ailesi ile mi yaşıyon? Amcana de bir güzel dövsün valla dayağı hak ediyor. Yaş falan önemli değil bir güzel dövün.
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Defalarca aldatilip hala kocam diyebiliyosan sana mustehak zaten. Boyun egmiceksin
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilesi dediğin senin ailen zaten insan amca çocuğuyla evlenir mı ya kardeşsiniz siz alooooo kusmak istiyorum sizin gibi insanlara bide kıskanıyomuş bilmem ne cahiller cahillerrrr
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah kafanız yerinize gelir umarım aynı hatayı siz kendi evladınıza yapamazsınız yazık
Fazla kıskanç olduğun için değil adam seni garantilemiş o yüzden. Tipik erkek milleti elde edene kadar it gibi peşinde dolanır elde edince de suratına bakmazlar.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmcanın oğluyla niye evlendin ki ne iğrenç insanlarsınız midesizsiniz yarın çocuk olsa özürlü doğabilir sizin kafanız batsın
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha da iğrenç
Cevap sahibi+1 yılEnsest misiniz abi bu ne iğrençliktir nasıl bir özgüvensizliktir
Vay malo 29 yaşında 20 yaşında karısı var ne diyim bilemedim kurban olduğum nerede adalet
01 YorumlaValla senin için burada ne söylense nafile. Çünkü konuşursak ne olacak bilinmez. Çalışıyor musun
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Psikoloji okumuş biri olarak yardımcı olabilirim buyur gel konuşalım dertleşelim çözüm yolu bulmaya çalışalım karşılıklı görüş fikir alışverişinde bulanabiliriz bir nevi terapi olarak düşün
02 Yorumla
+1 yılEş sıfatıyla yanınızda tuttuğunuz o pislikten hayır gelmez. Çocukların hayatını da kaydırır.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum şaşırdım ne desem boş geldi şu an
013 YorumlaEnsest tüh evlilik güzah Allah size akıl fikir ihsan eylesin
11 Yorumla
+1 yılKüçük yaşta evlilik.. of 😒 yerinde olmak istemezdim
01 Yorumla
+1 yılbayaa da guzel gorunuyosun yazik ediyo bence senle ilgilenmeyerek ustelik cok gencsin daha boyle davranmamali
02 Yorumla- +1 yıl
cinsel hayatiniz nasil peki o konuda da mi hic ilgilenmiyo senle
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe şanslı adamlar var be
Bana da böyle bir köle lazım sjsjsjsj01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden defalarca aldatmış ki seni çok üzücü bir durum seni istemesini arzulamssini sağla mutlu mu edemiyorsun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDefalarca aldatmasini sordum nedeni ne. Hadi bir kere yanıldı niye sürekli ondan peki Şu an nasil aranız düzelme var mi iki çocukla çok zor ailen destek çıkmıyorsa hle birde 😠😠😔😔
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulü nedir ya? Resmen hayvan gibi çiftleştirmek için vermişler seni
00 Yorumla
+1 yılkiyamam sana ama neden kendini ezdiriyorsun ki bu kadar
03 Yorumla- +1 yıl
kac cocogun varki
- +1 yıl
burdamisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneli çokmu oluyor bide köy mu orası niçin aile evine gittinki
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDayak var mı ailesi tarafından. .
Cevap sahibi+1 yılKızım bu soru trollmu😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu anlattgn gerçek yani
Cevap sahibi+1 yılAl sesli cevap verdim dinle
https://vocaroo.com/i/s0HUrSW4TeBr
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılSana niye mesaj atamıyorum ben😂
Cevap sahibi+1 yılTamam buldum seninde takip atman lazım bana
Cevap sahibi+1 yılBuyur
+1 yılSen 15 yaşında mi evlendin
03 Yorumla- +1 yıl
Allah kolaylık versin.
Emin ol dayak bile yesen asıl senin sesin çıkmaz
09 Yorumla- +1 yıl
Onlar için bile bu kadarını çekmek zorunda değilsin zaten akrabasın mutlaka görüşmek zorunda kalacaksın çocuklarını dert etmene gerek yok zaten o çocuklar böyle bir ailede ne kadar iyi olabilir ki? Ailen arkanda durmaz mı? Durmasa bile eminim tek başına olan huzurunda çocuklarını daha iyi yetiştireceksin.
- +1 yıl
Duysunlar korkutmuşlar ama olmamış demek ki canına kastı var ki hala bu hareketleri yapıyorlar kocan da buna dahil bırak git babanın evine gül gibi geçin. Babanlarda gerekeni yapsınlar ama sen hala onları koruyorsun burada soru sordun cevaplıyoruz ama sen herseyden razısın o zaman burda işin ne? Bu şekilde geçir hayatını.
+1 yılEşinin sevgisi bitmil sana karşı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 yaşındamı evlendin?
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDaha çok gençsin boşan yeni bir hayat kur kendine
Başka eve çıkın duzelir
03 Yorumla
+1 yıl15 yaşında mı evlendin
010 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atıyor musun
- +1 yıl
Skype gel
- +1 yıl
Skype yükle telefojuna
- +1 yıl
Konuşacam beni dinle
- +1 yıl
Özelden ara
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBilerek yapıyodur belki
010 Yorumla- +1 yıl
Olabilir evet
- +1 yıl
İlgi ver bakalım sonra ne yapıcak
- +1 yıl
Baya yaş var aranızda biraz da ondan kaynaklanıyor olabilir benim yaşındasın daha
- +1 yıl
Kaç yıldır evlisin
- +1 yıl
Baya olmuş cidden mesaj atamıyorum takip eder misinn beni?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArtk yapacak bisey yok iş işten gecmis bacım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrtama ayak uydurmaya calısmaktan baskabi caren yok
sizin iş çok gitmez boşanırsınız
02 Yorumla
+1 yılKimse kimseyi dövemez
06 Yorumla- +1 yıl
Ailene söyle
- +1 yıl
Bilmiyorum Küçük yaşta evlenmissin ailenin de hatası var aslında
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yatakta sorunlarınız mı var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. O nasıl koca yazık sana ayrıl sen
00 YorumlaCinsel hayatınız nasıl
00 Yorumla
+1 yılYatağa geliyormu bari
05 Yorumla- +1 yıl
Karın geliyor mu? Gelmiyorsa söyle bana sıktıgımının veledi
- +1 yıl
O bakımdan demedim yani aynı yatakta yatiyormudunuz
Çok zor bir durum peki ilişkiye giriyor mu senle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAmca oğlu mu😮
12 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atarmsın bise merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılTahammülü bitmil
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerelisiniz siz
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkıskanma fazla boğma adamcağızı kıyamam ona
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana versene benim yok
Cevap sahibi+1 yılseni denedim aslında kocişini istemiyorm işte böyle kıskançsız ol aferim sana
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 ne oldu be
Cevap sahibi+1 yılAminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn offfff parmağım yoruldu ama 😖😢
Cevap sahibi+1 yılKeşke kopyala yapıştır yapsaydım dimi 😟 zekiyim aslında ben gerçekten
Cevap sahibi+1 yılYa şeyy sen bana sordun haksızlık olmasın bende sana soru soruyum mu ama miden bulanırsa kusma tamam mı 🙄 soruyum mu?
Cevap sahibi+1 yılKedim ishal oldu da çok hasta titriyo çok seviyorum onu ölmesini istemiyorum iki tane daha var ama onlar tırnaklarını çıkarıyo dışarı birde tırnakları sipsivri ama yanımdada yatmıyolar ki, hastalığı demli çay içirsem geçer mi acaba 😢
Cevap sahibi+1 yılVeteriner misin sen doğru söyle 😢
Cevap sahibi+1 yılbimden kolalı jelibon alıp yediriyorum ben buna seviyoda ucuzda acaba ondan mı fenalaştı 😢
+1 yılBıktı senden
10 YorumlaÇok kiskanma
01 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri