+ya şımarıyorum hee🥺
-şımar ya
-çok tatlısın
+yaaa yeriimm teşşekür ederim🥺🥺
(benim gördüm burası)
Benim sevgilimin kız kankaları var Tamam ben bir şey demiyorum zaten bu olabilecek bir şey benim de erkek arkadaşlarım var ama yani kınuşmalrı çok flörtöz geldi ben yani 11 yıllık arkadaşımla böyle bi kere konuşmadım zaten sürekli isimlerinin yanındayken geçiriyor Ama bir şey demiyorum kıskanmıyorum da ama şu an bir şey gördüm kız story atmış storyede Sevgilim kıza yanıt vermiş çok tatlı gibi bir şey söylemiş işte bu da şımarıyorum falan o da şımar ya falan böyle bir konuşma bunuda story olara atılar işte bende öyle gördüm ben yine bir şey demedim susuyorum Ama bu canımı da sıkıyor Yani ben ne yapmalıyım? ayrılmalı mıyım?
Hep söylüyorum ilişki halindeyken karşı cins kanka olmaz diye yani işte böyle ilişkide büyük yaralar açıyorlar ve ortada sebep olmasa bile mesela en ufak şeyde sorun çıkıyor ve güvensizlik soğukluk başlıyor ben olsam tepkimi koyardım sevgilime ve vereceği cevaba göre bir adım atardım.
Merhaba
Evet kadının erkek erkeğin kadın arkadaşı olsun olabilir ama herşeyin bir sınırı olmalı. Anlayışlı olacağız diye aynı yatağa girmeye gerek yok. Sevgilin ile konuş rahatsız olduğunu söyle bu senin hakkin.
Cevap
3Cevap
O flörte kafa yoracağına ders çalışsaydın onlarca kat daha iyi hissederdin.. Ve al bir yılan besle ondan daha iyidir!..
Flört degil ki
Flört veya sevgili her neyse artık.. Cidden böyle yvşşaklar benim adrenalin seviyemi yükseltiyor.. Varsa adresi göndersene, yakınlardaysa bir cigköfte yedirelim bakalım nasıl yermuşş..
Hahaahhaah
Ben olsam hesap sorardım bence sende bi sor ne bu tavırlar diye
Of bu ne iğrenç kesinlikle abartmıyorsun ben böyle bi ilişki istemiyorum de ayrıl gitsin
Dimi çok iğrenç
Bunu yaşadım ben elde edene kadar senin peşinde koşar sonra başkalarına kardeşim yapar
Anladım teşekkür ederim
Çocuğa bi sor niye böyle dedin diye ve ayrıl bence
ayrıl
Karar sizin
Onu biliyorum da bu normal bişe mi yoksa ben mi abartıyorumm
Sal biraz
Bu ona söylemedim bile neyini salayım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?