Sevgilimi nasıl düzeltebilirim? Lütfen okuyun çok kıskanç ve kısıtlayıcı yardım edin?

Arkadaşlar öncelikle 1 yıllık ilişkim var. Ben kıskanılmak ve kısıtlanılmaktan hoşlanan biriydim. Çünkü daha önceki ilişkilerimde kimse beni kısıtlamıyor, sahiplenmiyordu bu ilişkimde belirttim kıskanılmaktan hoşlandığımı çocuk birden değişti abartmaya başladı. Herşeyin altında kıskanacak birşey buluyor. Hep kısıtlıyor. Kimsenin görmesini istemiyor beni. Bakın kıskançlık şeylerini yazayım okuyun lütfen;
Yanımda o olmadan dışarı çıkmama kızıyor. Makyaj yapmama izin veriyor doğal seviyorum hemde kendini kime güzel göstermek istiyorsun diyor. Dar şeyler falan giymeme izin vermiyor. Vücut hatlarım belli oluyormuş. Otobüsteyim mesela erkek var mı çok diyor var diyorum bide baktın yani diyor. Kısa şeyler giymeme kızıyor. Erkek arkadaşım kankam falan olamazmış. Ortak İnstagram hesabımız var kendi fotoğrafımı falan atamam erkekler bakıyormuş. Canlı yayın yapamam kendimi gösteremezmişim. O whatsapta yokken bende duramam. Arkadaşlarım benimle olan fotoğraf attığında bir hesaba sildiriyor ben varım diye. Çok kıskanç yani öyle böyle değil. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin. Bu konuyu onunla konuştuğumda ben böyleyim diyor. Cidden Hassas noktası bu yani katlanamıyorum da ama. Ayrılmak da istemiyorum çünkü 1 yıldır hiç ayrılmadık. Ne yapcam ben? Sevgilisi böyle olanlar anlar beni. Yardım edin.
Yardım
Edin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilimi nasıl düzeltebilirim? Lütfen okuyun çok kıskanç ve kısıtlayıcı yardım edin?