7 aydır biri ile konuşuyordum. Meğer beni kandırıyormuş. Bana yaptığı yanına kar kalsın istemiyorum, ne yapacağım bilmiyorum?

Adamın bana söylediği ismi soyismi bile sahte çıktı. Sosyal medyadan arastira araştıra gerçek ismini öğrendim. Evli ve 2 tane de çocuğu olduğunu öğrendim. Karısının profilini buldum. O kadar aydır nasıl fark etmedin diyeceksiniz belki ama o kadar profesyonel ki her şeyi en ince detayına kadar düşünüyor. Hiç falso vermiyor. Verdiği onca söz, kurduğumuz onca hayal hepsi yalanmış. İşin garip tarafı uzakta yaşıyor, (buraya gelip burada yaşayacağını söylüyordu) eğer yakında olsa çıkarı olduğu için yaptı diyeceğim ama bi erkek o kadar aydır uzaktan uzaga neden bunu yapar? 7 aydır duygusal anlamda sömürdü beni, çok seviyordum. Bu olanları karısına da anlatmak istiyorum ama sonrasında bana zarar vermeye çalışır mı bilmiyorum. Bi polis arkadaşım olsa her şeyini araştırıp öğrenmek istiyorum. Ne yapmam lazım lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim artık...
7 aydır biri ile konuşuyordum. Meğer beni kandırıyormuş. Bana yaptığı yanına kar kalsın istemiyorum, ne yapacağım bilmiyorum?