Ben kendisine her sene söylemisdim benden birsey olmaz. Ama hep göriyorum benimle nasil ilgilendigini. Yani tam evine sahip cocuklarina bakicak iyi bir es olabilicek kisi. Ama Ben asik olamiyorum yaa… cok denedim ama olmiyor zorliyorum hala olmiyor… Dün bana askini itiraf etti Ben ne yapicagimi sasirdim. Beni öptügünde belki birsey hissederim dedim ama Hic birsey hissetmedim… olmiyor yaaa ama ailemde cok iyi buliyorlar bu insani… kendim cok pisman olicam birdaha iyisini bulamam diye düsüncelere giriyorum 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Biz almanyadayiz 😀
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çocuğun günahını daha fazla alma bence
Yorumları okudumda senin olayın çözümü şu olabilir
Ne?
Sen belli ki evlilik istiyorsun ama duyguda olsun istiyorsun bu cocujla iki sene kaybetmişsin ayrıl tinder fslan boş ver ailenij çevrenin yanında tanıdık biri ile tanis
Bizde öyle birsey yokkii yakin cevrede felan
Sagol yazdigin icin cok tatlisin!!!🫶🏼
Bende bu konulardan biraz dertliuim kral içini dökmek istersen yaz bana benimde paylaşıp dertleşme ihtiyacım var olur mu
Teşekkür ederim sende öyle
Gizli üyesin
Açtım
Ekledin mi?
Eklemeyeceksen neden bekletiyorsun ki kanka neyse
Niye devam ediyorsun
Sonda yazdim ya … birdaha böyle iyi insan karsima cikmaz diye …
Birlikte oluyor musunuz
Yani geziyorum ama öyle birtliktw tabiki degil olmaz yani ama Dün öptü Beni Vallah Hic bir hiss yoktu daha cok vican azabiii cektim..
2 senede ancak öptü mü
Evet :/ cok mahsum bir erkek ama bu yasina kadar Hic kimseyiii de öpmemis… etkilenemedim acik konusiyim…
Yani 0 libido
Vallah ne yapicagimi sasdim kaldim sinirlerim bozuk o 32 yasinda Ben 24 tabiki bu iki senenin icinde Ben bos yapmadim baskaasini tanidim bu insanada Ben istemiyorum ddddim kac kez ama vazgecmemis diye geri tekrar deniyim ozm dedim belki olur belki nasibimdir dedim :(
Özele gel istersen
Evlen
Niye? Nasil yapicam yani kac senedir öylesine geziyoruz… olsun diye diretiyorum
Ama birtürlü yildizlarim uyudmiyor
Burclariniz yasiniz
Ben ikizler =24yas
o Yengec =32yas
Sen zorsun o da duygusal girişken olmayan biri. Sen onun yanindayken istedigi rahatligi ver o baskin olsun bakalim o zaman ne olacak
Ben zaten onu rahat birakiyorum … ama bu yasinda Hic kimseyi öpmemiswilk Beni öptügünde orada beni etkiliyemedi ya 😞 abi fazlaaaa zorliyorum bu gidisle Ben kafayiiii yicem annem gilde neyiniiii begenmedin diyip duriyorlar😕
Yasi kucuk olsa normal diycem ama 8 yasta buyuk
Tanismaniz nasil oldu
Iste evlenmek istedigi icin bizimkiler iyi bakiyor bu kisiye Bende Beni etkileyemiyor diyorum… ama her istedigimi aliyor yapma felan diyorum yapiyor üfff Vallah baski altindayim gibi biraz…
Tinderden tanisdik hahahaha😂 amA ismi yasi hepsi yalan cikti ilk önce demek istememis dedi hep yanlis kizlar var gelip gidici diye söylemedim ama sende fark ettim iyi bir kiz olduguna 2 hafta sorna söyliyor zaten ordan sorna bir soguma geldi..
Ondan sana zarar gelmez evlenirsen evcimen olur ama sen hic zevk alamazsin hayattan beraber takilamazsiniz sen kafana gore disarda ayri takilirsin. Sen enerjik deli dolu birisin anlasacagin kisiler koç kova terazi
Hangi sehirdesiniz