Helloooo, bi aydir biriyle konusuyorum ve kendini gostermiyor?

Ben 1 ay önce tiktoktan bi erkekle tanıştım ilk başta kavgayla başladı sonrasında baya iyi olduk, ama birbirimizin nasıl gördüğünü bilmiyoruz. Tekrar bi kavga yaşandı ve onu engellememi söyledi, ben ona sen beni engelle dediğimde hayır sürekli yazarım dedi. Ben onu engelledim, bi kaç hafta sonra rüyamda gördüm yazayım dedim. Konuştuk, resmimi görmek istedi, gönderdim güzelsin dedi ben ondan resim isteyince bi işim var yarım saate yazarım dedi onu engelledim sonrasında başka bi hesaptan yazdı tekrar kavga oluştu ve sürekli neden resmini yollamıyorsun sorduğumda cevap vermiyodu başka konular açıyordu. Kendisi nediyor resmini tekrar gondersene goremedim diyor. Konusmaya devam etmem istiyomusun soruyorum evet diyor neyse 1 gün sonra ben ona yazdım neden göndermek istemiyorsun sorduğumda anonim kalmak istiyorum dedi, bende o sekilde senle konumak istemiyorum dedigimde bro beni engelle ve bidaha sakin yazma diyerik engelledim. anlamadım neden böyle yaptı bisey mi sakliyo? ozguvensiz mi? yoksa beni begenmedi mi? oyle olmus olsaydi direk engelle basan bi tip herneyse siz ne dusunuyosunuz. Ben kendimi baya ozguvensiz hissediyorum suan😩 (kusura bakmayin eger duzgun ifade edemediysem)

Helloooo, bi aydir biriyle konusuyorum ve kendini gostermiyor?