Günaydın 3 aylık evliyim esim ben yemek bilmiyorum diye benden boşanmak istedi yemekleri öğrenmeye çalışıyorum görmemezlikten geliyor eksiklerimi aciklarimi dile getirip toplum içinde beni rencide ediyor evliligimizin ilk haftalarında şurup getirmedim diye tlfon fırlatıp kolumu darp etti sonra arabadayken bana sus elimin tersindesin bitane vururum kafan camdan cikar dedi sürekli hakaret küfür ediyor canım aptalsin diyor ben seni sevmiyorum artık diyor niye yemek bilmediğim için kek yaptım ona eve geldi ne yedi ne bakti 3 aydır evliyiz bi yere çıkarmadı bi hediye almadi sarılmadı ona ve ailesine sürekli çay yemek meyve getir götür ameliyat oldum bıçak altında kalbim durdu nefessiz kaldım kalp masajı ve entubeyle hayatta donduruldum o ise gitmek zorunda kaldı çıkınca ilk onun adını sayikladim yanliz basimaydim kimse yoktu gitmiş eve yemek yemiş duş almış tlfonla konuşmuş akşam geldi ben ise orada ölümünden döndüm sürekli bosanalim diyo niye sarilmiyorsun diyorum içimden gelmiyor diyor yatarken sırtını dönüyor ameliyatli halimle bana boşanma davası açtı heryerden engellemis beni babamı eve almadi bana diyor anlaşmalı bosanlim biletini alayim yemeğini yedireyim cebine harçlığını koyayim baba evine göndereyim seni sözde severek evlendik sizce 3 ayda sevgi biter mi bence ben bir hevestim o evlenmis bosanmis iki çocuğu var ben ise hiç evlenmedim onu o haliyle kabul ettim çocuğuna baktim ama o küçük gördü beni hakaret etti ya çevresini arayıp beni kötülüyor simdi dava açmış ama ben hala seviyorum ama bana yaptıkları aileme yaptıkları ortada ben nasil hala sevebiliyorum sizce ben ne yapmalıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu şekilde muamele eden birini sevmek akıl karı olamaz asla.. Bu en başta kişinin kendisine saygısının olmadığı anlamına gelir. Hayatınızı birleştirdiğiniz insanlar size asla bunları yapma hakkına sahip değil, gerekçe ne olursa olsun. Ayrıca mesele yemek yapmayı bilmeniz falan da değil. Belli ki ruhsal sorunları olan ve kadını aşağılamaktan keyif alan biri var karşınızda. Bu sebeple sorunu kendinizde aramak yerine karşı tarafta aramalısınız. Bu gibi insanlar her haltı yerler ve sanki her suç sizdeymiş gibi suçlu hissettirirler.. Kendinizi bir an önce kurtarmaya bakın. Daha ilişkinin bu aşamasında bunları yapan biri ileride kesinlikle çok daha beter şeyler yapabilir.. Boşanmak kurtuluş olur.. Keyifli geceler..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen unutamıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBoşan kızım boşan kafanın içinde ne var senin bu kadar cereyan yapıyor ya? Yaşadığın hayata bak bir de boşanmak isteyen de karşındaki adam. Senin boşanalım demen gerekiyordu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Ah be kardeşim çok üzüldüm. boş ver boşan. Af edersiniz ama bu ha. vandan sana hayır gelmez. Bu kader iyi niyetli düşünüp bunca acı. İnan vaktin varken çek git asla anlaşmalı falan boşanma. Herşeyini al. İyi bir avukata danış ve darp va tesbit ettir. Telefonda mesajları va silme hakaret içeren. Şiddet uygulandığı zaman bunlara şahit tut veya bir şekilde belli et. Herşeyini al pisliğin
00 Yorumla
+1 yılBoşan ama anlaşmalı olarak değil uğraşsın mahkemede bu hakaretlerin bi bedeli olmalı ama sonuçta boşan yemek yapmayı bilmiyor diye bi kadına böyle davranılmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılBen şikayetçi oldum
- +1 yıl
O zaman yapacak bişey yok normal boşan gitsin. Durulmaz öyle biriyle
Soran+1 yılHakaret küfür tehdit ve şiddet için suç duyurusunda bulundum
- +1 yıl
İyi olmuş ailenle yaşarsın yine bişey olmaz daha sonra başkasıyla evlenirsin istersen ama kendini topla önce
Soran+1 yılBen intiharı bile dusundum
- +1 yıl
Yok daha neler ne intiharı sonra ne olacak kendi ailen de üzülecek ömür boyu. Sakın bi daha aklından geçirme. Ben de boşandım hiç intiharı düşünmedim olmuyosa olmuyodur ama bu intihar etmeye de değmez. Hiç bişey intihar etmeye değmez. Boşan kafanı topla yeniden hayatını kur
Soran+1 yılNasıl toparlandin
- +1 yıl
Dm ile dertleşelim gel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de biraz öğrenmek için çabala
01 Yorumla
Soran+1 yılYa öğreniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılDemek ki eşin seni hizmetçi olarak tutmuş boşan tabi ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmedi
+1 yılHiç düşünmeden boşan. Allah aşkına kendinize eziyet edilmesinden neden bu kadar zevk alıyorsunuz. En zor anlarında bile yanında olmayan adamdan hayat arkadaşı mi olurmuş? Yarın bir gün ortada kalacagin kesin ben diyim sana. Gençken saglikliyken aklını başına al ve kendine yeni bir hayat kur. Sevgi değil sadece bu kadar itilmenin hırsı var büyük ihtimalle sende yani psikolojik olarak kabul edemiyorsun. Ama gerçekler ortada aklını başına al ve ayağa kalk bir an önce
11 Yorumla
Soran+1 yılCok zoruma gidiyor
+1 yılSadece sorun yemek yapmayı bilmemende değil ki. Yüzde yüz doğal ruh hastası biriyle evlenmişsin, içten içe kendini çökertmeden boşanmalısın. Seni ayrılmamak için manipüle edecektir, buna karşı hazırlıklı ol ve dik dur
33 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Narsist kişilik bozukluğu olan bir insanla evlisin. Böyleleri çevresinin düzenini bozup suçu başkalarında aramaya müsait tipler. Asla da değişime açık olmazlar
Soran+1 yılOyle zaten
+1 yılBen her türlu yemegi yaparim güzel yaparim hemde yapamayabilirdimde o dõnemlerimde oldu acemiydim ne yani karsi tarafin benden boşanmasimi gerekiyo yuh yani harbiden defolsun gitsin ozamann sevmemistir beni o halde bahanedir bõyle düsunurum ben can sıkıcı..
02 Yorumla- +1 yıl
Üzulme canim çok gemis olsun Sen kendine iyi bak boşan gitsin sağligini dűşűn değmez üzülmeye sakın ha tamam
Soran+1 yılYa sürekli kirdi beni
+1 yılNerden buluyorsunuz böyle adamları anlamıyorum. Ona diceksin ki sitir git cehennemin dibine kadar yolun var kart hanzo 2 çocuğuyla genç evlenmemiş kızı almış bir de küfür hakaret işkencenin bini bir para. Asıl ben seni boşuyorum kolaysa bul 3. yü desene sen de. Kendinizi ezdirmeyin böyle tiplere.
06 Yorumla
Soran+1 yılmesaj hakkın varsa yazar mısın bana
- +1 yıl
Yazamıyorum xp3 olmadığım için
Soran+1 yılEsim bana dedi eski esimin kafasını duvara vurdum hamileyken arabadan attim hiç sesini çıkarmadı biliyor musun dedi bana
- +1 yıl
Ne güzel işte sana da aynılarını yapıcam haberin olsun diyor sen de boşanmak istemiyorum demeye devam et istersen
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Yani birazcık mantık kimseye mecbur değilsin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bu davranışların cesaret veriyor ona 👍 eğer boşanma davası açarsa sana yaptıklarını belgeleyip maddi manevi tazminat iste, bosanirken donuna kadar soy bir sonraki evliliğinde sana yaptığı gibi yapamasın.
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben de suç duyurusunda bulundum
+1 yılhadi ordan et gitsin daha ne yapacaksın adam odun tekiymis.. hiç kafana takma yaşında genç cinselligide daha tadmayiksin. Git yeni bir hayat kur dostum bu hiyarla ömür geçmez. Gece senin yerine yastığa sarilsin aklı başına gelsin
05 Yorumla
Soran+1 yılBelkide doğru soyluyorsun
- +1 yıl
Doğru zaten bazı insan kendine sığınan seven ilgi isteyen kadınları ya da kadınlar erkekleri gidince anlarlar.. yemeği çok istiyorsa kendi yaosin yardımcı olsun.. inekoğlu sanki asciyla evlenmiş. Dışardan soylesin sen öğrenene kadar. Al bavulu git bir hafta sonra sabunla arkadaş olsun aklı başına gelsin dostum
Soran+1 yılYa ben yemek yapiyordum annesi ogretiyordu ama annesi gidip hiçbirsey yapmıyor demiş oda bana diyor sen yapmıyorsun halbuki yapiyordum ya bana haksızlık etti ben hakkımı helal etmiyorum onlara babamın evimdeyim şu an ayrıca ameliyatliyim 1 aydır burdayım ne aradi ne sordu heryerden engellemis beni
- +1 yıl
Geçmiş olsun dostum engellemiş daha iyi sen onun hizmetçisi değil hayat arkadaşısin. Dua et erkenden yüzünü göstermiş seni fazla harap olmadan hiç canını sıkma otur eğlen takıl video izle buralarda kafanı dağıt ben hep öyle ediyorum
- +1 yıl
mesaj kuruna bakar mısınız
+1 yılAsıl sen boşanmak iste bi de o mu istiyor, senin bunca zaman neden hala onun yanında olduğuna sasiriyorum ciddi anlam da. Zaman kaybı yeterince yaşadın simdi git boşan ondan, çok istiyorsa karnini doyurmak s! ktirs! n gitsin lokanta da yesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılSeni öldürmesini mi bekliyorsun ayrılmak için? Yorumlarda sevdiğini falan yazmışsın bence sevmek değil bu, sende aşağılık kompleksi var ve bu adamın sana eziyet etmesi hoşuna gidiyor. Daha bir cezbediyor seni. Kendini topla. Kendine değer ver. Ve o ruh hastasından kurtul.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. 3 aylık bir evlilikte bu kadar şey yaşanması cok ilginç. Anandan emdiğin sütü burnundan getirmiş adam zaten hala seviyorum diyebiliyor musun gerçekten?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt diyebiliyorum ve kurtulamıyorum bundan
Soran+1 yılNeden
ne yapacaksın avukat tut boşan. normalde nafakaya karşıyım ama böylelerinden alacaksın. al nafakanı kendine bir iş bul çalış. biri çıkar karşına evlenirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNafakayi alacam
Kusura bakma ama adam sana açık açık s#tir git demiş hala seviyorum falan diyosun adam sana daha ne yapsın gitmen için istemiyor seni bırak zaten seni hak etmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSıktır git dedi zaten
Soran+1 yılEvt
+1 yılHala soruyorsan hala seviyorum diyorsan önce psikoloğa sonra yemek kursuna bacım. Arada kick box dersi de al derin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
sorunu oku bir daha bence neden diyeceğine
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa sebebe neden takildin. Sebep yemek yapman, hoplaman, ziplaman, takla atman her neyse... Bir sebep ile adam seni istemiyorum diyorsa daha neden bu yeterlimi şu yeterli mi diye soruyorsun. Gururlu ol biraz. Adam seni istemiyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAma o seni istemiyor. Gururlu ol gururlu... Hadi bugün zorla yanında kaldın, 2 yıl da zorla sürünerek devam ettin... Eeee sonrası, hep diken üstünde mi olacaksın. Yemek bahane adam seni istemiyor. İlk fırsatta da yollarını ayirir. Zorla yanından kaldıkça daha sempatik olmayacaksin onun için aksine daha itici olacaksın. Erkek nede olsa ara ara yükselip yanına gelebilir sevişebilir ama o arzu bitince yine gözünde aynı istemediği sen olacaksin.
Soran+1 yılNeden bu kadar haklisin
+1 yılSebep yemek değil emin ol 3 aylık evli bir çiftin birbirine doymaması lazım sizinki 20 yıllık bıkkınlık sezdiriyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt oyle
Sorun yemek değil bende kocan maalesef kardeşim biriymiş. İnsan ne diye evlilik yoluna girer bu kadar kısa sürede boşanmak istiyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılYani dogru
+1 yılİkinci evlilik yapan ve ya nişan atan insanların diğer ilişkilerini sorgulamak gerektiği tezim doğrulanmış oldu diğer eşiyle neden anlaşamamış
03 Yorumla
Soran+1 yılAldtti diyor
- +1 yıl
Adam mı aldatmış eşini
Soran+1 yılKız aldatmis
+1 yılDaha 21 yaşında neyine güvenip evlendin seni darp eden birine sana kötü söz sarf eden birinin yanında tabii ki de duramazsın boşan.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdim evlendim ama farklı biri cikti
Seni sevmemiş... Yemek becerisi olmayabilir karım olacak kişinin bunu yapa yapa öğrenir zaten beraber yaparız yemek ne var bunda 2 günde bir 2 çeşit yemek yaparız olur biter zor değil
01 Yorumla
Soran+1 yılO diyor ki sen hep öğreneceksin ya tm öğrenirim ki ogreniyordum da bana haksızlık yapti
Bu ne ya köle almış resmen. Bence ayrılık ömürlük psikoloğin içinn lehine olurr
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılDaha 21 yaşında koşa koşa evlenecek kadar beyin yoksunuysan sonuçlarına da katlanacaksın. Sen ne sanıyordun evliliği. Pehh
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşansın abla ya bu yüzden boşanan kaybın değil kurtuluşun djjxj
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence boşanmalisin.
Bu sebepten insan soğumaz eşinden. Bu sadece bahane dır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Bekar halinle bosanmis cocuklu biriyle evlenmen hata olmus zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılHic sorma
Saçma. Boşanılmaz tabii ki de. Bu bazı erkekleri cidden anlayamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılO bunu anlamiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılO, yemek yapmayı bilmediğin için değil haysiyetsiz merhametsiz olduğu için böyle davranıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle zaten
Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Boşanma mümkün ama şu da var. Bunu biliyordu evlendi. Bence ayrilin kurtulun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence ayrıl ondan sen. Evlenmeden önce aklınız neredeydi..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdim
- +1 yıl
Ama adam şiddet uyguluyor. Neyini sevdin
Soran+1 yılBilmiyordum ki
- +1 yıl
Mutlaka emareleri olmuştur
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılPeki evde yemekleri kim yapıyor? You tuba da açıklamalı var aslında tüm tarifler..
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi ev
- +1 yıl
Eşinle birlikte yaşadığınız evde? Veya evlenmeden önce baba evinizde hiç mutfakta annenizi seyretmediniz mi neyi nasıl yapıyor diye?
+1 yılSeverekmi evlendiniz birde hicmi taniyamadin
04 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik hiç tanıma şansım olmadı
- +1 yıl
Sevdik diye direk evlenilmezki keşke biraz tanisaydiniz bir süre
Soran+1 yılİşte hatta yaptik
- +1 yıl
Üzüldüm inşallah düzelir mutlu bir yuvanız olur
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seni hizmetçi diye almış devam edersen sonucu daha kötü olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bunu diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ayrıl kardeşim. Bu tip insanlarla ömür geçmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılyemek bahane başka şeyler vardır illa yemek konusunu dile getiriyosa öyle birinden koca olmaz boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kendine sebep aramış bahane bu yüzden ayrılmaz kimse kimseden özellikle seven insandan
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmemiş demekki sevseydi böyle olmazdı ama çok pişman olacak o
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYouTube aç izle yap gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYav yapıyorum görmüyor sorun yemek mi ya
Olm bu anlattıkların gerçek mi? Sen hayatında hiç sevgi görmedin mi bacım adam seni köle yapmış değersizsin hala napmalıyım diyosun 3 ay iyi dayanmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçek maalesef
Durumun cidden uzucu keske hicbiri olmasaymis ama daha 1 yil bile olmadan boyle davraniyosa ilerde daha kotu bile olur askm bence bosanmak daha mantikli
00 Yorumla
+1 yılBizim mahallede bi abla vardı 40 sene boyunca adam yemek yapmayı bilmeyen kadınla beraberler. ne insanlar var ya...
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi
- +1 yıl
Tam ibretlik idi 3 ay önce başka yere taşındılar ve iyi kötü günler demeyip birbilerine destek çıkıyorlardı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYouTube diye bir platform var arada uğramanızı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBahane arıyormuş ki bu zaman da bilmiyorum diye bir şey yok çünkü İnternet var oraya yaz çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yapiyordum zaten
- +1 yıl
Bir dakika bile düşünme boşan
+1 yıle kendisi yapsin mk kole mi var karsisinda hiyara bak
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi
Hayır bu sebepten boşanılmaz çok istiyorsa kendisi öğrensin yapsın ama boşanmak isteyene sebep çok
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep bencede bu degil bahane hep
Şiddet uygulamasında sorun yok boşanmak istemesinde mi sorun var
01 Yorumla
Soran+1 yılYa gözüm sanki kapalı hiçbirsey gormuyorum
+1 yılcocuk yokken terket onu yaron bırgun baska sorun cıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
musaıtmısın bıraz dertlesebılırız bu konuda
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam sana şiddet uyguluyor sen yemeklerini beğenmemesine mi takıldın gerçekten?
Kaç kurtar kendini bence02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum
Cevap sahibi+1 yılHer zaman sevmek yetmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aman hamilr olmadan kacccc
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence direnme yol yakınken dönmek en guzeli
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten artik direnemiyorum davayi acmis heryerden engel atmış
+1 yılkendisi biliyormu yemek yapmayı?
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor
- +1 yıl
Sana öğretsin o zaman
Soran+1 yılOgretmez
Bir kere bile bakma arkana bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla böyle birinden ne koca olur ne de baba olur bosanmaktan başka çaren yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanacam
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Boşa gitsin hala yemek derdin de misin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce nasılsı
03 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten 1 hafta sevgili kaldik hemen nisanlip evlendik
- +1 yıl
Ah be ://
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(25-29)+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılYaptim ama görmedi yaptıklarımı hiçbirsey yapmıyorsun dedi yaptığım halde
Cevap sahibi+1 yılOzaman seni istemiyo boş ver önüne bak ayril
+1 yılYemek bahane bosan gitsin
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklisijn galiba
- +1 yıl
Başta yanlış yapmışsın
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nişanlı iken belli değil miydi
Soran+1 yılYok
+1 yılİyi de evlenmeden önce bunlar konuşulmadı mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuldu
+1 yılİyide darp edip hakaret ediyorsa sen ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Yürümez bu kişiyle boşa kürek
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Gizli Üye(30-35)+1 yılCook üzülüyorum böyle evliliklere. umarım her şey düzelir. vaktin varsa birseyler söylemek istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılDinliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılEş mi aldın aşçı mı diye sordun mu
03 Yorumla
Soran+1 yılSordum
- +1 yıl
Ne dedi?
Soran+1 yılNe alaka dedi
- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026