Yemek yapmayı bilmiyorum diye eşim boşanmak istiyor. Bu sebepten boşanılır mı?

Günaydın 3 aylık evliyim esim ben yemek bilmiyorum diye benden boşanmak istedi yemekleri öğrenmeye çalışıyorum görmemezlikten geliyor eksiklerimi aciklarimi dile getirip toplum içinde beni rencide ediyor evliligimizin ilk haftalarında şurup getirmedim diye tlfon fırlatıp kolumu darp etti sonra arabadayken bana sus elimin tersindesin bitane vururum kafan camdan cikar dedi sürekli hakaret küfür ediyor canım aptalsin diyor ben seni sevmiyorum artık diyor niye yemek bilmediğim için kek yaptım ona eve geldi ne yedi ne bakti 3 aydır evliyiz bi yere çıkarmadı bi hediye almadi sarılmadı ona ve ailesine sürekli çay yemek meyve getir götür ameliyat oldum bıçak altında kalbim durdu nefessiz kaldım kalp masajı ve entubeyle hayatta donduruldum o ise gitmek zorunda kaldı çıkınca ilk onun adını sayikladim yanliz basimaydim kimse yoktu gitmiş eve yemek yemiş duş almış tlfonla konuşmuş akşam geldi ben ise orada ölümünden döndüm sürekli bosanalim diyo niye sarilmiyorsun diyorum içimden gelmiyor diyor yatarken sırtını dönüyor ameliyatli halimle bana boşanma davası açtı heryerden engellemis beni babamı eve almadi bana diyor anlaşmalı bosanlim biletini alayim yemeğini yedireyim cebine harçlığını koyayim baba evine göndereyim seni sözde severek evlendik sizce 3 ayda sevgi biter mi bence ben bir hevestim o evlenmis bosanmis iki çocuğu var ben ise hiç evlenmedim onu o haliyle kabul ettim çocuğuna baktim ama o küçük gördü beni hakaret etti ya çevresini arayıp beni kötülüyor simdi dava açmış ama ben hala seviyorum ama bana yaptıkları aileme yaptıkları ortada ben nasil hala sevebiliyorum sizce ben ne yapmalıyım

Yemek yapmayı bilmiyorum diye eşim boşanmak istiyor. Bu sebepten boşanılır mı?