+1 yılÖyle kocayı at tepsin ya sen böyle her gün eve sarhoş gelen pavyonlardan çıkmayan sevmeyen dayak atan mutfakta hizmetçi yatakta or. Yapacak bir koca lazım 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılHım.. Siz böyle davranıyorsunuz demekki. Allah ıslah etsin
- +1 yıl
Ben böyle davrandigim halde karı beni boşamıyor 😂
Soran+1 yılO sizin karınızın zekası. Herkes kendi zekasına göre birini bulur
- +1 yıl
Sen buna zeka dersin ama o kadın gerçek sevgi sabirdir herşeye dayanir gerekirse susar sabreder ama hiç bitmez der
Soran+1 yılSizin gibilere ne desem boş. Cehennem sizler için var o yüzden kendimi yormayacağım
- +1 yıl
Lan defol git buraya gelip de saçma sapan sebepler yüzünden eşini boşamak istemekle ilgili sorular açan zihniyetin ta kendisi değil misin. En ağır kufurleri ediyorum sana şu an beyinsiz
Soran+1 yılEt. Karakterin gayette müsait
- +1 yıl
Senin üstüne hiç de sırıtmadı
Soran+1 yılDevam et sen devam ettikçe günahların artıyor :) ne kadar çok o kadar iyi
- +1 yıl
He anasını satayım sanki tek günah işleyen benim sen maşallah sütten çıkmış ak kaşıksın 😂
En İyi Cevaplar
+1 yılValla ben bosadim ama boyle bir sebep olamaz😂😂😂Hatta mahkeme tutanaklarina gecerse erkek olan eşi asagilamak gibi de dusunebilir. Sana aklinin alamiyacagi gercek sebepler verebilirim tek ceksede olay kopar
118 Yorumla
Soran+1 yılMesela? Merak ettim. d
- +1 yıl
Burdan yazmam reklam olamam
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
uzgunum ama istersen ozelden yaz bana sonra silersin
Soran+1 yılYok amca kalsın
- +1 yıl
Sen bilirsin ablacim
- +1 yıl
Cocuk iste sanki evlenmis de ayak yapiyor
Soran+1 yılEvli ayakları yapmak hobilerim arasındadır. Soruyuda ben evliyim diye sordum çok zevk aldım şu an. Gençliğime verin..
- +1 yıl
sorun degil ergen😂
Soran+1 yılİşte olgun insanın hali başka nasılda bağışlayıcı
- +1 yıl
hersey gonlunce olsun
- +1 yıl
Yok be ciddi ciddi tek birsey diyecektim ona yasadim cunku bunlari berbat bir surec bosanmak. Ben mesajlara yetisemiyorum zaten 10 saniye surerdi en fazla
Soran+1 yılAa sen farklı bir insansın diğer insanlardan çok farklısın kalpten inanıyorum buna
- +1 yıl
Ben sapik degilim sorunu ciddiye aldim ve ben de bosandigim icin ne acilar yasanir bilirim. Durusma salonunun soguklugunu da bilirim birbirinize bakip hakimin sordugu soruya eminim evet bosanmak istiyorum demek cok berbat bir duygu.
- +1 yıl
Neyse ne halin vasa gor birde dalga geciyorsunuz
Soran+1 yılBende saksı değilim
+1 yılSen kadın misin erkekmisin tazminatı almak mı istiyorsun eşin senden alır diye mi korkuyorsun
117 Yorumla
Soran+1 yılEşim benden alır diye diyelim?
- +1 yıl
şu an ki yasalarimiz kadınlardan yana çoğu avukat erkek tarafı olmayı bile kabul etmiyor
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Yine de sen bir avukatla konuş bu konuyu ben 20 tanesi ile konuştum beni dinlemeden suçlu olarak baktılar dinledikten sonra yardımcı olmaya çalıştılar ama yasalar izin vermedi kısmet ;)
Soran+1 yılBoşanamadınız mı
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBen söyliyeyim benim başıma gelmedi bu olay. Erkek kadından bu sebeple tazminat istemiş ama sonra erkeğin aldattığını kanıtlamış kadın
- +1 yıl
nafaka alır tazminat bilmiyorum ama büyük ihtimal onuda alır
Soran+1 yılE alsın artık.. Aldatmış sonuçta. Sizin eşiniz boşanmak istemedi mi sizden
- +1 yıl
Benim durum baya uzun ve karışık
Soran+1 yılBen de evlenme arifesindeyim ama anlamıyorum iki insan neden bu hale düşer
- +1 yıl
imtihan dünyası her kim ki Allah i unutup fani dünya ya ve bir faniye Allah tan çok bağlanırsa o kişinin imtihanı olur.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
doğruyu söylemek yerine doğruları yapsak hayatımızda o zaman çok güzel bir hayat yaşarız kısmet deyip üzülmek zorunda kalmayız
Soran+1 yılBazı şeyler tecrübeyle anlaşılıyor
- +1 yıl
Bazı tecrübeler de hiç iyi olmuyor hiç yaşanmamış olsalar çok daha iyi olurdu
Soran+1 yılBunu bilemezsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sen eşine ticari obje olarak mı bakıyor sun o yüzden mi evlendin
Emin ol kendini pazarlasan daha çok kazanırsın18 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorumun cevabı bu değil
Soran+1 yılMesela erkek çalışmıyorsa ve hiçbir şey yapmıyorsa? Bu bir tazminat sebebi olabiliyor mu?
Soran+1 yılMadem kesinlikle' hayır o zaman neden tazminat davası açan var?
Soran+1 yılKardeş bende onu soruyorum :D benim dediğim mahkeme başka bir yere bağlandı. kesinlikle böyle bir durum yoksa nasıl oluyorda açma girişiminde bulunmuş
eşinden tazminat almak için mi bu sorunları sebep göstereceksin? çok yanlış.
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece alınabiliyor mu diye soruyorum
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan seni aldığına göre m... tekiymis. Alirsin aç bence herşey mustahak.
11 Yorumla
Soran+1 yılKurtların pençesine düştü bir kere
+1 yılHayır sebeb değildir ama ters ilişki ye gir ve kocam beni ters yapıyor de tazminat ve tek seferde bosanirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlıyorum sizi
- +1 yıl
Anlıyorum derken
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilikte tazminat ağır kusur durumuna göre değişir. yemek ve temizlik yapmamak boşanma sebebi tazminat sebebi değil.
112 Yorumla
Soran+1 yılAğır kusur derken ne gibi? Örneğin erkek kadını bu sebepten dava edemez mi?
Cevap sahibi+1 yılağır kusur aldatma evi terk etme darp şiddet gibi. bahsettiğin sebepten dava edebilir. boşanma için de bir sebeptir. nasıl ki erkek evin ihtiyacını maddi anlamda karşılamaktan sorumluysa kadında yemek temizlik gibi ev işlerinden sorumludur. bu durum tazminatlık değil boşanma sebebi olur. çocuğunuz var mı
Soran+1 yılEvli değilim
Cevap sahibi+1 yılsorunda ki amaç ne
Soran+1 yılOlmayan şey değil
Cevap sahibi+1 yılmahkemelerimizde pozitif ayrımcılık yapılmaktadır. erkek kusurlu olduğun da tazminat verilirken kadın kusurlu olduğunda sadece boşanma olmaktadır.
Soran+1 yılPozitif ayrımcılık mı yoksa gelire göre verilen bir karar mı?
Cevap sahibi+1 yılolması gereken görülen zararın veya gelecekteki hakların kaybı karşısındaki karşılık iken ülkemizde pozitif ayrımcılık esas alınarak kararlar verilmektedir. bahsettiğin durum için hiçbir hakim tazminat erkeğe vermez sadece boşar
Soran+1 yılPeki aksi olursa erkek çalışmıyor ve iş yapmıyorsa ne olabilir bir fikriniz var mı?
Cevap sahibi+1 yılzaten çalışmayan erkek başlı başına kusur... erkek kadından ağır kusur durumlarında tazminat alır. aldatma gibi. ev işlerini yapmamaktan kocaya tazminat verilmez koca çalışmasa da
Soran+1 yılBu durumda haller eşit olmuş oluyor
Cevap sahibi+1 yılyani evet boşar bitirir mahkemeyi
+1 yılsenin bunları yapman daha normal gibi. bunlarla tazminat olmaz ama boşanma sebebine kaynaklık edebilir.
15 Yorumla
Soran+1 yılKime göre neye göre
- +1 yıl
Toplum yapısına göre, sen çalışıyor kocan evdeyse değişir tabi.
Soran+1 yılÇalışmadığını nereden biliyorsunuz? Siz toplum yapısına göre mi şekil alıyorsunuz peki?
- +1 yıl
Mahkeme buna göre karar verecek, yetki onlarım benim değil.
Soran+1 yılMahkeme toplum kızar diye ceza vermez bilginiz olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılya salaksin ya da malik olsun diye soru soruyon bu turk insanlari iyice kafayi yemis
16 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe biliyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılsen biliyonda ne oluyo malin tekisin seninle evlenecek adam gerizekalidir ayrica evlendikten sonra anlayip odam bosanir bisi yapmana geeek yok bosanmak icin boyle mal mal konus bosar seni erahat ol gurursuzsun
Soran+1 yılİyi iyi olacak biraz daha çalışın
Cevap sahibi+1 yılyok canim be senin kadar aptal olamam her iddasina varim ailen icten ice seni dogurdu icin. hep bir pismanlik duyodur belki dile getirememislerdie ahahh
Soran+1 yılBöyle böyle çözeceksin sıkma canını. Belki bir gün düzgün bir cümle kurarsın :) o günler gelince söyle kutlama yapalım
Cevap sahibi+1 yılhahah bence senide icten ice cokertiyor aile durumlarin babana annene hak veriyorum senin gibi bir cocugum olsaydi cocuk esirgemeye verirdim belki orda buyumusundur kimbilir
+1 yılÇocugunu emzirebliyorsa beraat eder.
115 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk?
- +1 yıl
Böyle saçma bir sebepten tazminat alına biliyorsa kadın dırdırı yasası çıkmalı.
Soran+1 yılMahkeme eden var
- +1 yıl
Ayrılcakmısın nye sordun
Soran+1 yılÇünkü olan bir durum bana saçma geldi bu gerçekten bir sebep mi diye merak ediyorum
- +1 yıl
Yani erkeğin bilmemesi o kadar anormal değil bence... ama kadının bilmemesi saçma olur
Soran+1 yılBilmemek?
Soran+1 yılUla bunun için üniversite okumak mı gerekiyor. d bilinmeyecek ne var
- +1 yıl
Tamam da mahkemede suç olarak bildiremezsin yani sırf bilmiyor diye suçlumu oluyor :D
Soran+1 yılBilmiyor ne demek hala aynı kelimeyi kullanıyorsun. Bilmemek diye bir şey olamaz yapmamak vardır
- +1 yıl
Tamam biliyor ama yapmıyor. Bunu yapmıyor diye suçlu olamaz. Şu olabilir aramızda şiddetli geçimsizlik var dersin yani bu temizlik ve yemek yapmadığından sen bunu problem ediyorsun ve geçinemiyorsunuz. Öteki türlü sebep olamaz.
Soran+1 yılHem çalışmıyor hemde iş yapmıyorsa bundan tazminat alınamaz mı?
- +1 yıl
Çalışmayıp sana bakmıyorsa o ayrı konu. O konuyu dile getirebilirsin yani. Tabi adam da iş bulamıyorum vs diye yalan atabilir.
Soran+1 yılAlınabilineceğini düşünüyorsunuz yani
- +1 yıl
Avukatlar daha ayrıntılı bilir. Ama bence sebep olarak gösterebilirsin.
aman bosan hemen git adliyeye
110 Yorumla
Soran+1 yılÖnce evleneyimde. d
Soran+1 yılHaklısın ya ne berbat bir insanım :D nasıda anladın ya zehirsiniz zehir
Soran+1 yılKeşke sizin gibi tilki olabilsem insanın gözünden anlıyorsunuz işi
Soran+1 yılTilkilik işte hemen anladınız insanı nasıl başardınız
Soran+1 yılMükemmelsiniz
yuh be allah muhafaza senin gibilerden
112 Yorumla
Soran+1 yılAman aman yaklaşma bana
Soran+1 yılTabi tabi yaparım
Soran+1 yılSatanistim ben insanlara acı çektiriyorum
Soran+1 yılDarısı sizin başınıza umarım bir gün okumayı sökersiniz. O günleri merakla bekliyorum
Soran+1 yılBak bak :D sağolun ya başka bir öneriniz var mı? Siz baya bilgili ve öngörülü bir beye benziyorsunuz sizden kapacaklarım çok
Soran+1 yılKeşke sizin gibi insanları bir görüşte çözebilsem
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah şerrinden korusun adamı. paragöz
13 Yorumla
Soran+1 yılAmin ya deli gibi para meraklısıyım kaç benden
Cevap sahibi+1 yılkocana sabır versin benlik bişey yok
Soran+1 yılAmin amin
Erkeklerin geneli öyle ki
10 Yorumla
+1 yılboşanma bahanesi olur ama tazminat olmaz
10 Yorumla
+1 yılKarıyı boşarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşa sana izin var
+1 yılHayir
10 Yorumlaşakamı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuva yıkma
14 Yorumla
Soran+1 yılNe olduğunu bile bilmeden insanlar niye karşı çıkar anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılTemizlik Ve yemek?
Soran+1 yılee? Bu ikisini bilmen her şeyi bildiğin anlamına mı gelir
Cevap sahibi+1 yılHayır sen temizlilk , yemek yapmıyor derken onu sordum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan mi yapmıyor😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılCinayet gerekçesi
10 Yorumla
+1 yılZjsjeldksflf
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı