Eşime güveniyorum ama?

gece canım çok sıkılmıştı eşim ve bebeğim uyuyordu temizlik felan yaptım neyse eşimin telefonu hep ortadadır neyse şarjım azaldı onun telefonu aldım video felan izledim sonra wp durumlara girdim sıkıntıdan bakiordum onunda bnmde sosyl medyalar ortak kimle konuşsa kullanım detayı gorebilirim istersem bakarim teli hep ortada işte eve evden işe eşim neyse engeli listesinde 1 kisi vardi arkadaşı kavgaliydi 2 senedir başka kimse yoktu neyse bu son zamanlarda olmalı hep canim sıkıldıkça bakarim yeni gördüm bir numara sadece wp dan engellenmiş normal arama mesajlardan değil eşimde bir siteye kayıtlıdır yatırımla alakalı surekli ordan kadınlar erkekler paketleri atardı eşimde bikardi iptale olmuyordu neyse bu numara sadece wp den engelli birsey olsa normal aramadan felande engeller neyse ben eşimi gece uyandırdım dedi valla bilmiyorum ara sor konus benden mesaj at hatırlamıyorum hani birseyden engellediler bile o bahsettim sitedekilerden bikmisti dedi onlar olabilir ama yalan söyleyemem hatirlamiom sadece onlar bıkmıştım bir ara hatrla dedi onlar olabilir yoksa hatirlamiom istediğin kadar arastir dedi pp resmi bir bayandı eşimin whtsap webini kendime yükledim eşim kendi telinden mesaj attı merhaba kimsiniz diye mesaj tek çizgi int kapaliydi ben gizli gizli whtsap webten takip ettim baktim karşı tarafın int açılmıştır aradım adam çıktı yaşlı adam neyse o wp hiç girilmedi ve karşı tarafin wp silindi çünkü mesaj hiç gitmedi nasıl olduysa wp silindi eşim akşam işten geldi o arama kullanım detaylardan görüyorum kimseyi alamamış ve wp bende yüklü gizli yükledim bu olaydan dolayı eşim ama gün içinde o numarayı ona aa diye kaydettim silmiştim cevap gelmeyince sadece numara gözüktü sonra eşim kendi telinden aradi yine o adam çıktı akşam eşim dedi siz bende engelli gözüküyorsun kimsiniz adam çıktı dedi eşim bu hattı yenimi aldınız adam yok yıllardır kullaniyorum dedi eşim benu aldatıyor mu yeminler ediyor hatırlamıyorum bilmiyorum ama aklına gelen givi birsey yok dior hic böyle şeyler yaşamadık yani yoksa eşimi hakli içim kötü oldu ya

Eşime güveniyorum ama?