Eşimin azar yüklediğini ve sildiğini gördüm sonrasında baya bi tartıştık 1 ay kadar hiç konuşmadık birbirimiz ile sonrasında deprem bölgesine göreve gidecegi için barıştık ve bidaha yapmayacağını söyledi sonra tekrar baktım yine yüklemiş ve yine silmiş 1 hafta sabrettim sonra söyledim artık sana zerre güvenmiyorum yapıyorsan gösterme iyice tiksinicem senden dedim göreve gittiği zaman bende yükleyeceğim ve resim atacağım dedim trip atmıyorum aksine çok rahat davranıyorum adıyla hitap ediyorum ve artık hicbiseye karışmayıp onu aramıyor ve ilgilenmiyorum sorduğunda ise güvenmiyorum umrumda değilsin diyorum bu gün yillar sonra içtiğini gördüm sonrasında sarılalım mı diyip kulağıma ben seni aldatmak öyle bir karakterde değilim ve seninle evli olduğum için çok şanslıyım dedi. Sen istersen güvenme diyip yatti. Ama benim için 2 kez güvenimi sarstigi için okadar duygusuzum ki ona selamun aleyküm aleyküm selam yani
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimde gerçekten aldatacak potansiyel yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ya bu erkeklerdeki azgınlık seviyesini hala anlamış deilm evlendikten sonra bile rahat durmuyorlar nasıl bişi bu ya
Azgınlık olarak görmüyorum ama farklı arayış diyebilirim.
Oda öyle pazarda takılan adamın arayışı belli bence
Azar da dicektim
Aksine Bi okadar ilgili baba ve ilgili bir eş her konuda hakkınıda yiyemem ki yinede bisey diyemiyorum
Ni kadınla konusurken gördümü
Hayır hataya deprem bölgesine göreve gittiğinde yükledi her ikiside görevdeyken oldu yüz yüze görmedim
Eşinle aran nasıl peki
Çok iyi diyebilirim dans ederiz birlikte yemek yaparız benimle temizlik yapar tek sıkıntımız gezme tozma hayatımız yok çok evde çok iyiyiz
Evcilsiniz yani peki cinsellik bakımından iyi isiniz
O konudada önceliği bende.
Süper diyer sorunda zaman la çözülür diye düşünüyorum çünkü sana karşı Bi problemi yok
Umarım öyle olur teşekkür ederim cevaplarınız içimi rahatlattı diyebilirim
Azardan ne sohbetler çevirmiştir o🤫 biliyorsun demi
Sen ve yine yuva yıkıcı cevaplar
Ben tespit yapıyorum. Sen soru soruyorsun ben cevaplıyorum. Daha önce ki sorularında da neyse onu söyledim.
En son engellenmiştim ?
O geç yazdığın içindi. Sorularınla veya verdiğim cevaplarla alakası yok. O ayrı bu ayrı.
Eğer sen kendini iyi hissedeceksen ozaman şöyle cevaplıyım sorunu;
Erkek adamdır yanlışa düşmüştür. Ama pişman olmuş o sadece seni seviyor seni istiyor alttan al ve ilişkini toparlamaya çalış. Zamanla tekrar eskisi gibi olacaksınız birbirinize daha iyi güveneceksiniz.
Hangi cevabı istersen onu al
Tesekkur ederim
Bisey soracam azarda neler var yukese ne olur yüklemese ne olur
Kac yıllık evlisiniz belki eski alışkanlığı dır sizi aldatmak gibi niyeti yoktur
Sende bi kere kaçamak yap bakalım tepkisi ne olcak
azar yükleyen aldatır da kendını kandırma bacı
Eşine kızıyorsun azar yükledi diye sende kızlar soruyor kullanıyorsun. nasil olacak
Haberi var ve telefon benden çok onun elinde herseyi görüyor.
Olsun bence yanlış bir durum
Doğru demiyorum
Eee.. bence aile kurumu çok değerli ve dikkat çaba özveri ister. Onu gibi uygulamalar aile yapısını bozar net. dusunmeni rica ederim
Bozmaya başladı zaten çok standart bir evlilik yaşıyoruz
Bilmiyorum bozmaya başlayan tek taraf olmaz bence
Ne gibi?
Her konuda şimdi uzun uzun yazmak istemiyorum
Zor durum zaten güvenmiyorsun güvenmek için sebep arıyor gibisin
Öyle yani güvenmeyi ve eskiye dönmeyi istiyorum
Bence milletin dediği değil senin ne düşündüğün önemli, yani eşin biriyle canlı aldatsa anlardın muhtemelen sanal konuşuyor belki evliliğiniz de eksik olan şeyler vardır
Evliligimde eminim ki hiç bir eksiğim yok hayatımı ona adıyorum ve adamayada devam ediyorum evlendim evleneli kıskanıyor diye dışarı dahi yalnız çıkmış değilim temizlik titizlik takıntısı var diye 7 24 temizlik yapıyorum alkolüne gezmesine asla karışmam.
Hayatınız monotonlaşmış o istediğini yapıyor sana ihtiyacı kalmamış
Ee ne düşünüyorsun şimdi
Simdilik susuyorum
Anladım hayırlısı olsun
Olsun bakalım
Geceleri uyumuyorsan eşin ya asker ya polis
Evet
Mutlu olursunuz inşallah
Güven bir kez gittimi sonrasi zor ya
Canımı sıkan da bu aslında güvenmeyi eski samimiyetimize dönmeyi istiyorum
Zaman lazim buna guven zor geri gelen şey
Yani eşime de söyledim hersey ona bağlı
Kesinlikle
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Boşan dava aç. Hatta öldür
Ya bak bu durumu sana açıklarım dinlersen
Komik bir beymiş.
Üzgünüm 🙏
Güvenmemelisin
Güvenemiyorum zaten
Eşine bence otur ve niye bunu yaptığını sor, cevabını yargılamayacağını vs. Söyle
Arkadaş ortamında iki gülelim diye yaptık diyor saçma ve kendi için degil arkadaşları için yaptığını ve yukledigini söylüyor
Yalan söylüyor:(
Tabikide yalan söylüyor bunu biliyorum zaten cocuk bile inanmaz diyorum
ummadık taş baş yarar
Zor durum
Ben olsam güvenmem…
iyyy bosan sundan
Güvenmemelisin
Güvenme bence