Eşime güvenmiyorum?

Merhabalar, 5 aydır evliyim ve severek evlendim, ilişkimizin bir senesi dolmak üzereyken ben onun telefonunda bir uygulama bildirimi gördüm ve bu canlı yayın uygulamasıydı, bildirimi gördüğümde telefon onun elindeydi ve sorduğum zaman o anda geçiştirdi ama sonrasında nedensizce indirdiğini bir şey yapmadığını söyledi, hatta iş yerinden bir arkadaşına göstermiş böyle bi uygulama var diye vs vs neyse yemedim ama bu konu öyle kapanmıştı, daha sonra bir kaç ay daha geçmişti nişanımıza günler kala telefonuna bi bakmak istedim ondan habersiz ve neler göreyim işte instagram hesabında bikinili kadınlar kızlar hep o tarz fotoğraflar kaydedilmiş, ve kendi hesabında hikayeleri filan tüm yakın arkadaşlarım dediği (eski yakın kız dostları) onlara da engelli, ve aralarından biri de meğer eski sevgilisiymiş ki ben bunu tahmin edip sorduğumda öyle bir şey değil arkadaşım diyordu, o kızada engelli tabi her şey, kızın hikayelerine yanıt vermeler her fotosunu beğenmeler.. ah neyse ben buna hesabını kapattırdım yenisini açmıştı falan filan neyse bu mevzularda tartışırken ben hep suçlu oldum, neden bakmışım neden sorgulamışım yani hep gitmeye kalkıştı hatta ama ben engel oldum. Biliyorum hatalıyım ama şimdiki aklımla olsaydı bilirdim ne yapacağımı. Bunlar oldu oldu ama biz hep evlilik telaşındayız aileler vs. Bir yandan gelinlik bakıyorum ev bakıyorum ama aklımda sorular sürekli, her neyse ve evlendik ben ona bir daha işte telefonuna filan bakmıcam sana güveniyorum diye o şekilde alan tanımıştık ki o da benimkine bakmaz etmez, merak etmeyin tabikide telefon bakmadır carttur curttur benlikte değil ama bir kere bir şey gördükten sonra ne yazık ki öyle olmuyor yaşayan beni anlar diye düşünüyorum. Şuanda evet aylardır bakmıyorum ama elindeyken görüyorum bildirim kısmında mesela tiktok uygulamasını silmişti geri yüklemiş, fake bi twitterı vardı onu kapatmıştı (açık içeriklere bakıyordu) ama yine bi hesap açılmış. Ve bir keresindede yanılıyormuyum bilmiyorum ama başka bir instagram hesabı daha var çünkü geçiş yaptığı anda gözüm kaydı, ve yine bir keresinde payşaştığı bir storysi vardı, ama ben arkasından bakarken iki story paylaşılmıştı ve kimler bakmış diye bakıyordu o anda görmüştüm. Yani var diye umuyorum, 2 aydır filan bunların bilincinde olup ses etmiyorum normaliz ama bekliyorum doğru bir anı, çünkü böyle devam edemem. Nasıl güvenirdiniz mesela içim elvermiyor benim, çocuk yapmayı düşündüğüm öyle sevdiğim bir insandı ama aynı hislerde değilim ve yeni evli biri olarak üzülüyorum
Eşime güvenmiyorum?