Sizce Tepkim ne olmalidir?

Esimle yaklasik 6 yildir evliyiz bir oglumuz var 2 yasinda esimle ilk evlendigimizdeki gibi degiliz bunu anliyabiliyorum fakat bana saygisi kalmadi sinirlendiginde küfürler havada ucusuyo eskiden 2-3 kez siddet de isin icine girdi 2-3 sene önce fakat degisir diye bekledim. Ilgisizlik artik bitiriyo beni ilgi bekliyorum askim canim dese bi adim atsa ben ona kosucam ama yapmiyor hicbir sekilde..
2 haftadir hic konusmuyoruz bile temel seyler haric ev isi cocuk vs..
Bugün yatakta yaklasti bende bu sekilde istemedigimi dile getirdim oda barisalim dedi ve özür dilerim söylemek zorundayim 10 saniye belki süren bir iliskiydi ve sonra gitti arkasini döndü uyudu
Bende bukadarmiydi? Ben istiyorum halen 2 ci kere yapamaz miyiz?
dedim oda yapicaz bi 10 dakka sonra dedi herzamanki gibi gitti döndü uyudu bu ilk olmadigi icin sasirmiyorum artik..
Herzaman aynisini yapiyo kendi zevki bittikten sonra arkasini dönüp yatiyo ve iliskiden sonra eskisi gibi pislikmisim gibi davraniyo evde artik kendimi evin hanimi yerine hizmetci olarak görüyorum..
Bosanmayi cok düsünüyorum zira bas edemiyorum artik sevgi saygi hicbirsey kalmadi sizce nasil ilerliyebilirim bu yolda?

Buraya kadar okudugun icin Tesekkürler…
Sizce Tepkim ne olmalidir?