bazı sebeplerden dolayı aramız limoni. ortak arkadaşımız olay bi çocuk yazdı dün bende ona haber verdim tepkisi ne anlama geliyor? aşık olmaktan korkuyorum arkadaş olalım demişti kanka deyince de verdiği tepkiye bak ne düşünüyor sizce
Aşık olmaktan korkuyorum diyen birinin ya zaten bir ilişkisi vardır , ya daha fazla ilgi toplamaya çalışıyordur ya da tam olarak bir hoşlantı duymuyordur. İlgini üzerinden çektiğin için kanka demen onu rahatsız etmiş, bu durumu devam ettir kendiliğinden gelip ilanı aşk eder sana :)
Ahahaha komedi , flört olarak takıldığını kendisi zaten söylemiş. Kendini kandırmaya çalışma , çocuk flört olarak takılmak istiyor seninle sende okeysen yürürsünüz :)
aşık olmak istemiyorum ciddi düşünmek istemiyorum takılmak istiyorum insanlarla dedi. bende ben senin takılabileceğin kızlar gibi değilim arkadaş olalım o zaman dedim buluşunca. sonra kanla diyince zoruna gitti aptalın anlamıyorum derdi ne ya
aşık olacak olsam ve ciddi düşünecek olsam bu hiç düşünmeden sen olurdun bi başkası değil sadece sen olurdun dedi. aşık olmak istememe sebebi de hoşlandığına bile inanılmaz derece kıskanç olması korkuyordu aslında ondan mı uzak tutuyor kendini benden anlamadım
tabii ki hissediyorum 😢 ama olaylar biraz farklı ya ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum diğer sorunda anlatmıştım müsaitsen okuyup bana yardımcı olur musun kimse olmadı🥺
abi cidden çok saçmaladın. her kıza böyle yaklaştığı kanısına nasıl vardın aramızdaki olayları biliyor musun ki böyle emin konuşuyorsun öyle bi durum yok aramızda ama buradaki insanların başka ne çıkarmasını bekliyordum ki sende haklısın