Güncellemeler
+1 yıl
Bune savaş sanki sizi öldürdüm bir cümle kurdum soru yaptım soru sorulurken burada foto mesaj örnekleme herhangibi bişey paylaşılır
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar gereksizlik olan ve soru cevaplayamayan gelmesin

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Gereksiz insanlarla konuşmuyorum hiç
Tosun paşa konuşma sahnesi gibi bir diyalog uygun olurdu
Vay diyalogn böylemi
Bazen böyle bazen kendim bestelerim le cevap veriyorum ya kafa bulurum ya kıvrandırırım karşımdaki joe dalton gibi kıpkırmızı olup zıplamaya başlar 😁
😂😂😂
Karşımdaki ilk ishal olur sonra kabız öyle bir kıvrandırırım zihnine eror verdiririm ki çünkü gayret gösterip hak etmiş yapmamak olmaz 😂
2 gündür ishal karın sancısından ölüyordm bunu adını alma bu hastalık ufak görünüyor ama Cehennemin dibindeydm sanki
Hmm geçmiş olsun bilmeden patavatsızlık ettim kusura bakma lütfen 🙏🏻 şu an nasılsın
Teşekkür ederim iyileştm
Oh aman iyi ya dikkat etmek lazım bir sürü sebepleri var çeşitleri var eskiden motoru bozmuşum der gülerdik de şimdi çeşitleri arttı bununla geçmiş olsun
İshal hastalığı küçük görürdm umursamazdm öyle çıkıyor gidiyor hastalık demezdö yaşayınca beter oldm
Ya illaki eskiden de hani zordu ama güncel hali gibi değil ki eskilerin mikropları şimdiki gibi namert kalleş değil ki
Hııım nerden kaptm acabaa
Toplum alanları ve umumi wc ler gıda maddeleri bir çok etkenleri var eskiden üşütünce veya yediğimiz bir şey dokununca örnek ( acı biber ) filan gibiydi ama şu an her alan bir tehlike hatta bulaşıcı boyutta nerdeyse
Hııım
Ama önerim sıvı gıda takviyesi ile güçlenmek ve yediğimiz katı gıdaları iyice çiğneyip mideyi yormadan fayda ve vitaminlerini iyice bünyeye aktarmak gerekir böylece mide yorulmamış planlı mesai yapmış olur
Tamam doktor
Doktor değilim hele bu aralar hiç dememek lazım malum gündemde patlama yapan biri oldu ben sadece bilgi paylaşımı yaptım 😁
Sen kaç yaşındasın? 🙄 Sorumun msjla ilgisi yok cidden çocuk gibisin..
bu yazıyşa alakası yok sizler sadece bir kusur arayan trolden başka hicsiniz bu cümlem bir soru oldu sordm
Sen gerçekten çocuksun yaa🙄
Sen gerçekten beyinsiz karısın yaaa bir cümle kurdum bunu da soru yaptm soru sorarken örnek foto vs atarlar sayın insansız beyinsiz kadın.
Pembeli olan ağır vakada diğerinin inatla devam etmeside ayrı bir m anyaklık
Bizim manyaklığımız soruya bak gizli kadın
konuşmak istemediğim kişinin mesajlarına cevap vermiyorum genelde, unutmam da 4 sn falan sürüyor
😂😂😂
Pembeli özürlü mavili ondan daha da özürlü kafadan sakat ikisi de
He ruh hastasıyız da bu yazıyşa alakası yok sizler sadece bir kusur arayan trolden başka hicsiniz bu cümlem bir soru oldu sordm
bunlara böyle olacaksın yoksa 2 saat olmadan iç çamaşırının rengini sorar bu haysiyetsiz d. ümbükler
Yoo🤣🤣🤣
valla bana şeyime kadar sordular bacımsu her şey toz pembiş değil
Yoo öyle ama arkadaşım ciddi iyii sadece delirdik
Cocuklar eglenıyor
😂😂😂
Ne okudum ben az önce, nalaka
Sana oku demedm bir soru örnekleme
Pembeli abartmadın mi?
He ruh hastasıyız da bu yazıyşa alakası yok sizler sadece bir kusur arayan trolden başka hicsiniz bu cümlem bir soru oldu sordm
Suç mu ist da yaşamak
😂😂😂
Karşı tarafın pisikolojik sorunu var galiba
Hangi taraf😂😂😂
Sence hangisinin 😅
bu yazıyşa alakası yok sizler sadece bir kusur arayan trolden başka hicsiniz bu cümlem bir soru oldu sordm
Neden bu kadar gerginsin
Gergin değilim sadece anlamamanıza anlatıyom anladnmı Tamammı
Bi kere sorduğun soru soru değil saçma bir yazışmayı soru olarak sormuşsun
Sen daha emeklerden burada soru soruyordum
Şimdi gelmiş trolden bahsediyorsun
Trolsünüz takıntılı narsistlsrsiniz ve soru soru tepkin ne yazı foto örnekleme şema getirebilir sen beyinsiz olduğun için anlamazsn tepkim tam bir net cümle olunca soru yaptım bu kadar kuduruyorsan bide soru cevaplayacak beyin açık değilse cevaplama
Şizofren olup halüsinasyon falan görüp sayfaya giriyorsundur kessin
Yazık cahil ağlama
İlgi manyağı bir ergen görüyorum
Tamam ergenus
Oke moruk
Hayatım kumar bayım çok fazla zarardayım
, iyimiş
Karanlıktan kaçamazsın eğer kör değilsen
Vay be
Çok uzun hikaye bu sözlerin anlamları , rahatsızlık vermek değil amacım
Çok özel müko sözler adamsn
Tekin değilken sokaklar teki miyim delinin izliyorum ekranı içindeyim flimin
Fakat duyamazsın , ruhumdaki sireni
Keşke aklımda kalsaydın ucundasın diliminnn
Bunlar bazı no1e verdiğim parçalar
Söz yazarıyım kendisinin , albümün adına kadar ben verdim ve yılın en iyi albümü seçildi , 10 dk da yazdığım parça 5 milyon
İzlendi , neden anlattım sana duyarsan sozleri araba da veya YouTube da
Alfa vay alkış
Kardeşim benim
Eheheh
Bu ne la
Senin kına gecen
Ne kadar velet doldu bu siteye mk
Aferin sana
🙄🙄
Bu ne
Soru gay bey pavyonda değilis
Gay değilim mk