Diğer Sizin tepkiniz ne olur? u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Siz kafede oturmuşsun garsona çağırıp içecek siparişi rica etmişsin daha sonra wc'ye gidip 5 dk sonra tekrar masaya geçmişsin karşında masanın üstüne bir dal gül bırakılmış sizin tepkiniz ne olur? 🤔☺ Sizin tepkiniz ne olur? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Yanlışlıkla konduğunu düşünür garsona kimin koyduğunu sorardım. 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Bir erkek olarak.. garsonu cagirir kameralari ac derdim. 1 3 Yorumla u Bahar_555 +1 yıl Iyi fikir..😃Ortaya çıkarır. Yorumla LALOGLAN +1 yıl Yani.. hangi hasta bana gül birakmis onu ögrenirdim.. bu arada profilindeki yazlar mukemmel! Yorumla u Bahar_555 +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
Aşkı-ıMimar Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bende yanına bir gül bırakır üzerine de bir dahaki sefere hesabı ben ödemek kaydıyla, oturmayı tercih ederim derim. ☺️ 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kimse böyle bir şeye cesaret edemez.. Bunu yapabilecek tek kişi sevdiğim adam olabilir.. 2 1 Yorumla oɿƚꙅɘɒm +1 yıl Kesinlikle öyle. 👍 Yorumla
Tartelette Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İçten bir mutluluk, bi merak , bi sevinç olurdu , acaba kim diye 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kimin yaptığını sorardım bulursam neden yaptığını sorardım. Bulamazsam alır anneme verirdim. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 483 cevap paylaştı. Bir tepkim olmaz etrafıma bakar sonra da alır gülü kenara koyarım. 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 908 cevap paylaştı. Vallaha biz erkeğiz %99'umuz ilk çiçeğini mezara girdiğinde alıyor o yüzden bilemedim :) 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Gülü bırakan erler kendini belli etmezse kalkarken gülü masa da tekrar bırakırdım 1 0 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 988 cevap paylaştı. Hoşuma gider kalkarken bir not bırakırım bende gizli biriyse 1 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şaşırırdım ama fazla tepki vereceğimi düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 956 cevap paylaştı. Bırakanın ortaya çıkmasını beklerim. Ortaya çıkmasa da dokunmam güle. 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. terbiyesiz :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yanlışlıkla konduğunu düşünür garsona kimin koyduğunu sorardım.
Bir erkek olarak.. garsonu cagirir kameralari ac derdim.
Iyi fikir..😃
Ortaya çıkarır.
Yani.. hangi hasta bana gül birakmis onu ögrenirdim.. bu arada profilindeki yazlar mukemmel!
Teşekkür ederim 🙏🏻
Bende yanına bir gül bırakır üzerine de bir dahaki sefere hesabı ben ödemek kaydıyla, oturmayı tercih ederim derim. ☺️
Kimse böyle bir şeye cesaret edemez.. Bunu yapabilecek tek kişi sevdiğim adam olabilir..
Kesinlikle öyle. 👍
İçten bir mutluluk, bi merak , bi sevinç olurdu , acaba kim diye
Kimin yaptığını sorardım bulursam neden yaptığını sorardım. Bulamazsam alır anneme verirdim.
Bir tepkim olmaz etrafıma bakar sonra da alır gülü kenara koyarım.
Vallaha biz erkeğiz %99'umuz ilk çiçeğini mezara girdiğinde alıyor o yüzden bilemedim :)
Gülü bırakan erler kendini belli etmezse kalkarken gülü masa da tekrar bırakırdım
Hoşuma gider kalkarken bir not bırakırım bende gizli biriyse
Şaşırırdım ama fazla tepki vereceğimi düşünmüyorum.
Bırakanın ortaya çıkmasını beklerim. Ortaya çıkmasa da dokunmam güle.
Alır atardım uğraşmam gülüyle falan
Garson bırakmıştır.
Bize büyük sürpriz olur herhalde :D
Sevinirdim
terbiyesiz :)
Numara bırakıp çıkarız
Bu ne aq derdim