2.5 senelik sanal ilişkim var ve ismi sahte çıktı uzum zamandır bana söylüyordu bir şey söylemesi gerektiğini en sonunda bugün söyledi arkadaşları exi hepsi gerçek adını biliyormuş ve bana geç söylemesinin sebebi benim çıkarttığım kavgalar yüzündenmiş. üzülecek bir şey değil alışman lazım dedi ama ben ona başka isimle seslenmeyi yediremiyorum? demem istemiyorum? sizce nasıl karşılamalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Partnerinin gerçek adını öğrenmenin seni rahatsız etmesi normal bir tepkidir ve bu durumda yapabileceğin en iyi şey, partnerinle açık bir şekilde konuşmak, duygularını ifade etmek ve birlikte çözüm bulmaya çalışmaktır. Konuşmanın yapıcı, nazik ve anlayışlı bir şekilde yapılması, ilişkiniz için daha olumlu sonuçlar doğuracaktır. İlişkilerde zorlukların olduğu normaldir ve bu zorlukların üstesinden gelmek, ilişkinizi daha güçlü kılabilir.
014 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden 2.5 sene sürmüş ve beni sıçluuor söylememenin 1 senesi senin kabgaladun yüzünden diyor
- +1 yıl
Bu konuda kesin bir yargıya varmak için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Ancak genel olarak, bir kişinin bir şeyi söylememe kararı kişisel tercihleri ve duruma göre değişebilir. Bu durumda, 1 senedir söylemediğiniz bir şey varsa ve bu kişi buna zarar gördüyse, konuşmanın ertelenmesiyle ilgili herhangi bir sorumluluk size ait olabilir. Ancak, söylememenizin nedeni tamamen kabalık değilse veya bunun için makul bir gerekçeniz varsa, kendinizi suçlu hissetmeniz gerekmez. Daha fazla bilgiye ihtiyacımız varsa, konuyu daha ayrıntılı bir şekilde ele alabiliriz.
Soran+1 yılhayır bana diyor ki 2.5 senedir senden bunu sakladım ama 1 senesi senin hatan çünkü kavga çıkarttın tam söyleyecekken 1. senede falan dedi 1. ayda 2. ayda da mı kavga oldu küstük bunun suçunu nasıl bana atabiliyor çok saçma bunu ben tercih etmedim ki benim hatam olsun
Soran+1 yıloyunda tanıştık biz oyuna başlarken herkese aynı şeyi söylemiş ismi falan ve bütün arkadaşları eski sevgilisi de biliyormuş adının fake olduğunu bana da diyor ki şimdi alışıcaksın benim için de kolay değil hep o isimle seslenmem vs. böyle bir yalan olabilir mi ya? diyor ki üzülecek bir şey değil eskisinden daha iyi olucaz
Soran+1 yılevet ama bu kadar uzun süre böylesine bir basit şeyden yalan çok aşırı sizce ayrılsam ne tepki verir
Soran+1 yılpişman olsun istiyorum
Soran+1 yılhayır intikam almak istemiyorum ama böyle bir yalan ne olursa olsın söylenmez mantıklı bir gerekçesi de yok bunun yaptığı açıklamada da yok
Soran+1 yılseninle ciddileşmek istiyorum ilerleyeceğini bilmiyordum dedi
Soran+1 yılgörmedik ama pazar günü yanıma gelicekti maç izlemeye şehirdışona gidiyor arkadaşıyla fotoğrafını falan biliyorum sesini de ama ne biliyim sevmek gelmiyor artık içimden çünkü bence bu çok büyük bir yalan
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
Bu durum oldukça zor ve karmaşık bir durum gibi görünüyor. İlk önce, kendinize ne hissettiğinizi anlamaya çalışmanız önemlidir. Bu durumda ne hissediyorsunuz? Kendinizi kandırılmış, hayal kırıklığına uğramış veya kızgın mı hissediyorsunuz? Kendinize bu soruları sormak ve duygularınızı anlamak size nasıl tepki vereceğiniz konusunda bir fikir verebilir.
İkinci olarak, bu kişiye ne hissettiğinizi anlamaya çalışın. Ona hala güvenebilir misiniz? Onunla devam etmek istiyor musunuz? Kendinize bu soruları sormak size ne yapacağınıza karar vermenize yardımcı olabilir.
Üçüncü olarak, herhangi bir karar vermeden önce, bu kişiyle doğrudan konuşmanız önemlidir. Onun neden gerçek adını size söylemediğini, neden diğerlerine söylediğini ve size ne hissettirdiğini açıklamasını isteyin. Açık bir iletişim ve dürüstlük, bu durumun üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.
Son olarak, karar vermek size kalmış. Eğer bu kişiye hala güveniyorsanız ve onunla devam etmek istiyorsanız, ona yeni adını kullanmaya başlamakta sorun yok. Ancak, kendinizi hala rahatsız hissediyorsanız veya ona güvenmiyorsanız, ilişkinizi sonlandırmak en iyi seçenek olabilir.
Unutmayın, her insanın farklı bir durumla başa çıkma şekli vardır. Bu nedenle, sizin için en doğru olan kararı vermeniz önemlidir.01 Yorumla
Soran+1 yılhayır bu olaydan sonra güvenmiyorum böyle bir yalanı olmasa düşüncem beni asla bırakmayacağı olurdu ama şimdi onu affedersem beni daha sonrasında terk edicekmiş gibi hissediyorum ve neden böyle düşünmeye başladım anlayamadım. kendisi için de zormuş hep üstünde yük varmış söylemek o kadar kolay değilmiş konuşmak istemediğimi belirttim en son ama ben 6 kişi gömdüm depremde korkuyorum bir şey olmasından üzgün ölürse diye öyle bir şeyden korkuyorum sevip sevmediğimi de bilmiyorum sadece içimden ona sürekli sert davranmak geliyor bensiz yapamazmış eskisinden daha iyi olucakmış her şey ama işte güvenmiyorum ve içime çok da sinmiyor nedense sence ne yapmalıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÖncelikle, duygularınızı anlıyorum ve bu durumda nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Uzun süredir sanal bir ilişki yaşamış olmanız, gerçek ismini öğrendiğinizde şok yaşamanız oldukça normaldir. Bu durumu kabul etmeniz ve onun gerçek ismini kullanmaya alışmanız zaman alabilir. Ancak, iletişim konusunda açık olmak önemlidir. Ona hissettiklerinizi dürüstçe söyleyin ve onun da sizin hislerinizi anlaması için zaman verin. İlişkinizin gerçek adını öğrenmeniz nedeniyle üzgün olduğunuzu söyleyin ve ne kadar zaman alacağını bilemeyeceğinizi ancak zamana ihtiyacınız olduğunu ifade edin. Ancak, aynı zamanda, onun da neden geç söylediğini anlamaya çalışın. Onun endişelerini, düşüncelerini ve hislerini de dinleyin. Belki de, sizinle gerçek adını paylaşmanın onun için zor olduğunu düşünüyor olabilir. Bu durumda, önemli olan iletişim kurmak ve anlayışlı olmaktır. İlişkinizdeki duygusal bağın güçlü olduğunu düşünüyorsanız, birbirinize verdiğiniz desteği koruyarak bu durumun üstesinden gelebilirsiniz. Son olarak, affetmek ya da affetmemek size kalmış bir karardır. Ancak, ilişkinizin devam etmesini istiyorsanız, ona verdiğiniz tepkileri iyi düşünün ve duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışın.
00 Yorumla
Sinirin geçsin uzak dur, sen uzak durmak isteyince nasıl karşılıyor ona bak. Anlayışsızsa sal gitsin, sinirlenmeye özellikle hiç hakkı yok sinirlenirse kocaman bir red flag. Eğer ki insan gibi karşılar saygı duyarsa sonra kendi içine bak özlersen içindeki sinir öfke soğursa yazarsın. Belki tekrar samimiyete kavuşmanız zaman alır belki kavuşamazsınız belki hemen tekrardan eski halinize dönersiniz ama duygusal bakış açından çıkıp gözden geçirmen gereken şeyler var gibi duruyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılyaptım ilk önce ayrılıp geri yazdım vicdan azabı için ama fotoğraf vs attığında sonradan baltığımda bana sadece yalancı gibi geliyor bazı zamanlar biz sanal üzerindeki cinsellik de yaşıyorduk düşününce bütün her şeyi sahte bir ad ile yapmak bana gerçekten koyuyor
Soran+1 yıl1 ay olacak
Soran+1 yılÖAĞAÖAŞSKDĞ benim de sorunlarım baslıyo galiba…! özlem eski haline yalanından önceki halini özlemiştim çünkü o andan itibaren yalan söylediği aklıma geldiğinde nefret ediyodum ben depremzedeyim ve o da yaşadığı şehirde depremi hissetti fakat enkaz vs olmadan atlattı onun şehiri çok şükür
Soran+1 yılhani eğer bir şey olur da allah korusun kötü bir şey olur diye kendi kendime düşündüm çünkü ayrılmıştım ve üzülmüştü seni hiç asla unutmicam vs demişti 6 kişi gömdükten sonra içime battı bu durum ama sonra geri döndüğümde onunla buluşma konusunu kendisi açınca tedirgin oldum ya bir şey yaparsa vs (avmde kavga görmüştüm o da etkilemiş olabilir ) o şekilde yani fakat şu an arada ona kızmak istiyorum mesela eskiye göre çok farklıyım ona karşı oyunlara tek giriyorım çağırmıyorum birlikte girmek sarmıyor bazen bazen çağırıyorum bazen görüldü atasım geliyor
- +1 yıl
Sana bişey yapıcağını sanmıyorum kalabalık yerlerde buluşursanız. Belki buluşunca duygusal olarak biraz daha normale dönersin. Ancak yine de eğer içinden gelmiyorsa kendini zorlama, bittiyse içinde bişeyler bitmiştir. Hala seviyorsan ama kırgınsan bunu onunla paylaşabilirsin olay çıkarmadan. O da geri kazanmak için efor sarf etmeli bu durumda, eğer sinirlenir kızar alınır ve seni haksız görürse bu durumda uzaklaşmanda biraz fayda var bence
Soran+1 yılsaygı gösterdiğini söyledi kaybetmemek için her şeyi yapacağını da söyledi ama ben hep böyle olmasını istiyorum önemsenmek istiyorum
Soran+1 yıldoğum günümde gelmek istiyor da ben istemiyorum evimde değilim çünkü bilmiyorum ya
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTüm ex’leri adını biliyormuş, fakat sana söyleme gereği duymamış bu çok kırıcı. 2,5 sene sanal da olsa. Çok şey yaşadınız paylaştınız. Bunun ileriye dönük ilişki olma ihtimali var. Birbirinizi kırmadan gönül alın. Bir şans ver. Kaybetmek istemiyorsun farkındayım. Seviyorsun sen bu çocuğu.
011 Yorumla
Soran+1 yılama hiç güvenmiyorum yanıma gelmek istediğini söylediğinde normal bakıyordum ama yalanını öğrendikten sonra bunu dediğinde korkmaya başladım ya kötü bir şey yaparsa kaçırırsa vs. neden böylr düşünmeye başladım sence anlamadım
- +1 yıl
Çünkü bir yalanını yakaladın. Güvenin sarsıldı. Hayatı kendisi her şey yalan 🤥 olma ihtimali seni korkuttu. Bu çok normal. Kendisi olduğundan emin ol. Görüntülü tel konuşmalarında falan. Sanal ilişki sonuçta bunak ihtiyarın biride çıkmasın. Çok var öyle yaşını küçültüp 55 yaş üstü bunaklar. Dikkat et.
Soran+1 yılhayır söylediği yaşta gerçi ne kadar kesin desem de yalan çıkabilir haklısın :) peki neden eğer buluşursam bana kötü bir şey yapacağından korkar oldum?
- +1 yıl
Genç birisi olduğundan dikkat et. Bu yüzeen dedim görüntülü tel konuşmalarında kimin nesi gör bundan emin ol.
- +1 yıl
içine korku girmiş.
Soran+1 yılevet işte ama neden oldu o korku
- +1 yıl
bilemiyorum.
- +1 yıl
Belkide iç
sesin seni uyarıyordur kimbilebilir.
Soran+1 yılbana vesikalık fotosunu attı aslında ordaki bakışı hiç hoşuma gitmedi.
- +1 yıl
huzursuz olduğun için korku olmuş. içsel bir dürtü. sezgilerin iyi bir şey sezmemiş.
- +1 yıl
yine de dikkat et. iç sesini dinle hep.
+1 yılİsmi hakkında yalan söylediyse, ondan soğuman ve eskisi gibi sevmemen gayet doğal ama bunu ona düzgün bir şekilde anlatman lazım. Direkt iletişimi kesip, engelleyerek değil. O da kendi içinde sana kendini anlatmak için çabalamasın. Zaten sende sormuşsun. O da takılmak için falan demiş, cevabı yetersiz. Mantıklı bir açıklaması yok. O yüzden karar senin. Kararsızsan bunu biz çözemeyiz
00 Yorumla
+1 yılAdını bile bilmediğin birine 2 buçuk seneni vermişsin bu nasıl bi kafa yapısı ya şok oluyorum İKİ BUÇUK SENE SANALL
00 Yorumla
+1 yıl2.5 sene büyük bir yalandan bahsediyoruz bu cidden aşırı saçma olmuş insan düşünmeden edemez ismi bile yalan çıktıysa devamında neler gelir diye neden böyle yaptığı hakkında birçok sebep olabilir belki o zaman ilişkisi vardı ve ilgi için başka kızlara koşmuş olabilir hedefte sen olmuşsun hâliyle
011 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum her şey olabilir güvenim kalmadı ben eski tanıdığım kişiyi istiyorum bana diyor ki geç öğrenmenin sebebi sensin neden dedim kavga çıkartıyorsun 1 ay konuşmamıştık vs dedi 1 sene olmuşken yani bilmiyorum şimdi de bir şey yokmuş gibi davranıyor ama ben o isimle seslenmeyi özlüyorum ve öyle işte bilmiyorum çok üzüldüm ama
- +1 yıl
Manipüle yeteneği gelişmiş bir insandan bahsediyorsun sakın bu tuzağa düşme
Soran+1 yılresmen ayakta uyutmuş böyle bir yalanı asla bunca sene söyleyemezdim gerçekten düşündükçe daha çok üzülüyorum
- +1 yıl
Bebeğim kesinlikle onda bir şüphe yok ama bu senin saflığından kaynaklı değil emin ol bende uyanık diye gecinirdim birkaç gün önce aldatıldıgımı öğrendim çok iyi manipüle ediyorlar
Soran+1 yılgerçekten mi senin adına da üzüldüm umarım çabucak atlatırsın diypr ki hala aynı kişiyim hala aynı seviyorsun ama bemce saçma
- +1 yıl
Hâlâ aynı kişi değil hâlâ sana kendini tanıttığı kişi rol yapmayı iyi biliyor seviyorsun ayrılma içinde ukte kalır sonra pişman olursun ama temkinli ol
Soran+1 yılayrılmayı istiyorum ama kararsızım bilmiyorum üzülürüm evet ama 2.5 sene yalan söylemek nedir çok ağır
- +1 yıl
Tabiki çok ağır ama şu an hâlâ seviyor gibisin sadece ilerde keşke diyiceğin bir şey yapma önce kendi içinde bitir
Soran+1 yılevet öyleyim ama ben ona yeni ismi ile seslenmek istemiyorum aramızda sanal üzerinden cinsellik de vardı düşünsene başkasının adını düşünmüşüm 2.5 sene ya da ne biliyim taktığım takma adlar ettiğim dualarda ayrılmamak için söylediğim adın sahte olması
- +1 yıl
Başka bir erkeği düşletmiş sana cidden ağır bir mevzu ama bir an önce duygularını köreltmeye çalış
Soran+1 yılevet öyle yapmış sanki başından söylese bir şey diyecektim arkadaşları exi de biliyormuş :)
Bu hikaye gerçekse baya komikmiş jdkd
Sanal ortamda birine güvenirken 100 defa düşünmek gerek türlü türlü insan var, adını bile doğru söyleyemeyen biriyle daha fazla vakit kaybetme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten sanalmış geneldede seks muhabbetidir neye şans vermicen 2 yılda görüşmeyen zaten bi araya gelemez ister ver ister verme sanalda birsürü arkadaş var
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle böyle birşeyi kabul etme.."baştan senle takılmalık düşünüyordum" cümlesini kuran bir erkekten hayır gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmek istemiyorum ama içimde neden burukluk oluyor
2.5 sene ismini bile sakladıysa bundan bir bk olmaz artık saflığına yan ve kopar iletişimi yapacak bişey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle bir yalan söylenir
Soran+1 yılve 2.5 sene ya
iki buçuk sene konuştunuz ve hiç buluşmadınız mı? adı da sahteymiş... sanal ilişki işte, uzak mesafe değil sizinki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek adam o kadar korkak olmamali yol ver o ezigee
04 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmak istemiyorum dedim sevip sevmediğimi bilmiyorum ama iiçime batıyor üzülüyorum nedense
Soran+1 yılevet biliyorum ben de bunu kaldıramıyorum işte zoruma gidiyor
Direk iletişimi kes her şey beklenir böyle tiplerden Allah muhafaza
06 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmak istemiyorum dedim ama bu şekilde de üzülüyorum bilmiyorum sanki sevmiyor gibiyim ama içime batıyor seviyor da gibiyim
Soran+1 yılevet biliyorum of ne yapsam çok buruk hissediyorum sadece
Soran+1 yılpeki sence dediği gibi bensiz yapamama durumu olur mu
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBos mevzu ver gitsin de baska yalanlar da cikabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmayı sürdürme 2.5 sene az zaman değil
Yalan en sevmediğim şey affetmrm, sen de affetme bırsk engelle her yerden
Kimle konuşurda konuşsun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNerden buluyosun böyle çocuk davranışlı birini?
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç bu arada?
+1 yılKusura bakma s. alaklık sende,2.5 sene sanal ilişki mi yürütülür. Birde buna ilişki mi diyorsun?
00 Yorumla
+1 yıl2.5 senedır ınsan sıkılır sanal kalmaya.. Hıcmı bulusalım demediniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsmini yalan soyleyen baska neler söylüyodur de yapistir engeli
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2.5 sene senden adını bile gizleyen adam daha ne haltlar yemiştir...
017 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle bir şey yapmış olabilir çok saçma ben yıllarca o ismi bildim sayıkladım
Cevap sahibi+1 yılEn başta takılmalık olarak görüp işletmiştir sonrada söyleyememiştir ama 2.5 sene bunu saklama gereği duyması çok saçma ve bu kadar basit birşeyde bile yalan söyleyen her konuda söyleyebilir.
Soran+1 yılevet öyle yazmıştı ilerleyeceğini bilmiyorsun diye
Cevap sahibi+1 yılOlsun 2.5 sene nedir...
Soran+1 yılyani bu takılmalık baktığına çıkıyor dediği şey değil mi
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle zaten. Bunu bile sakladıysa doğru bildiğin her şey yalan olabilir
Soran+1 yılben gerçekten ismini çok sevip benimsemiştim ama bunu yani bilmiyorum ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılAyrılıp ayrılmamak sana kalmış ama benim yalana tahammülüm yok o yüzden ben olsam hiç düşünmeden ayrılırdım
Soran+1 yılpeki sen olsan böyle bir yalanı söylemiş olsan ve sevgilin senden ayrılsa ne düşünürdün bu hareketi için
Cevap sahibi+1 yılHak ettim derim
Soran+1 yıleski sevgilisi bütün arkadaşları biliyormuş yani ne biliyim ben birsürü dua ettim bizi ayırma vs diye birlikte olalım hep diye ama ettiğim isim sahteymiş
Cevap sahibi+1 yılBende onu diyorum. Hadi başta yalan söyledi anladım, nasıl oluyorda bunu 2.5 sene devam ettirebiliyor? Ben senin yerinde olsam herşeyinden şüphe ederdim adını bile söylememiş bunca zamandır daha neleri sakladı acaba diye
Soran+1 yılediyorum sordum ama başka bir şey yok dedi sanki konuştuğum kişi aynı değilmiş gibi geliyor ama ona böyle söylesem abartıyorsun der
Cevap sahibi+1 yılAyrılmaman için diğer gerçekleri itiraf etmek etmek istemiyordur belkide. Çünkü adı ilişki devam ettiği sürece bir gün mutlaka ortaya çıkmak zorundaydı ama diğer bilmediğin şeyleri saklamaya devam edebilir.
Soran+1 yılbilmiyorum diyor ki iyi ki hayatımdasın işte bana cok iyi geliyorsun vs diyor tabi bunları 3,4 gün önceden demeye başladı bence küsmemem için etkileöeye çalıştı
Cevap sahibi+1 yılÖzgürce düşünmene bile izin vermiyor bu mu sevgi
Soran+1 yılbilmiyorum kü
Sana bu yalani söylediyse ne mahlum baska yalanlarda olmadigindan? Ayrica güvenebilirmisin artik ona?
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an hiç güvenmiyorum ama üzüldüğü için bi şans vermek istiyorum
2.5 yil yalan soyleyen adamdan adam demisim pardon olur mu sence
010 Yorumla
Soran+1 yılALALAŞWPDOWPQLEĞF güldürdün
Soran+1 yılistek atıyım yaz tamam
Soran+1 yıltamam dur
İsim sahteyse her şey sahtedir
06 Yorumla
Soran+1 yılyani bilmiyorum hiç aklıma gelmezdi böyle bir olay ama korkuyorum sanırım ondan
Soran+1 yılayrılmak istediğimi söyledim ama akşamında ileride vicdan azabı çekmemek için geri yazdım
Soran+1 yılevet bence de öyle ama elimde değil bitsin dedikten sonra hüzünlü hissettim
Görüşmeyi anında sonlandırırdım
04 Yorumla
Soran+1 yılseninle konuşmak içimden gelmiyor dedim şaka mısın sen ya ciddi değilsin şu anlık böyle konuşuyorsun beni üzmek istiyorsun falan dedi inanmıyor neden
Soran+1 yılşu an öyle yapıyorum eskisi gibi hissetmiyorum sana karşı dedim yine çıkıştı bana bir daha böyle şeyler deme tamam mı işte şaka mısın ya falan ciddi misin dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYuh 2.5 yil nasıl kandırmıs seni bence evlidir o
09 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında üniversiteye gidiyor onlardan emimim ama öylr bir şey yapmış işte sen olsan ne yapardın
- +1 yıl
Evlidir 18 yaşında olanlar evleniyor seni kandırmak amacı en batan adı yanlıs ise hayatı yalandır
Soran+1 yılbana diyor ki üzülecek bir şey değil işte sürekli yanına gelicem biz farklıyız falan diyor konuşmak içimden gelmiyor seninle dedim şaka mısın sen ya falan dedi ciddi değilmişim
- +1 yıl
Seni kullanmıs Bayaa bi
Soran+1 yılne konuda
- +1 yıl
Sana sormak laizm neler ettiyse dana o konularda
Soran+1 yılonu bıraksam tepkisi ne olur senc
- +1 yıl
Sen saf mısınn 😂 anlamıyordun bir şeyi
Soran+1 yılnasıl yani açıkla
2.5 yıl yalan iyi idare etmiş ya
013 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir şey yapılır mı 2.5 sene ya
Soran+1 yılevet kalmadı
Soran+1 yılsen olsan ne yapardın
Soran+1 yılbilmiyorum seninle konuşasıö hiç yok dedim şaka mısın sen ya falan yazdı
Soran+1 yılneden öylr bir tepki vermiş peki
Soran+1 yılo zaman neden bunca zaman yalan söylemiş
Soran+1 yılbilmiyorum ben de ama çok üzüldüm
+1 yılSenin aslında bir ilişkin yok
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
1) sanal
2) her bilgi sahte
Senin bir ilişkin var mı
Soran+1 yılsanaldan çıkıyordu ama bu yalan yani üzüldüm
- +1 yıl
2.5 sene sonra çok iyi. Bu kadar saçmalamayın. Doğru düzgün bir hayat bakın kendinize sokakta
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi araştır evli çocuklu bile cikar
00 Yorumla
+1 yıl2.5 senede hiç görüştünüz mu reelde
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır geçenlerde yanıma gelecekti fakat olmadı şimdi gelmek istiyor
- +1 yıl
2.5 sene nasıl güvendin 😬
Soran+1 yılbilmem içteniçe güveniyoduö ama şimdi öyle değil
- +1 yıl
Seni çok iyi anlayabiliyorum. Sanki bambaşka biri. herşeyi yalan olabilir şüphesi var içinde. Sende herşeyi öttün dürüstçe kesin
Soran+1 yılneyi örttüm anlamadım onu ama bilmiyorum önceden buluşmayı düşündüğümde tedirgij olmazdım ama şimdi öyle oluyorum gittiğim avmde kavga çıktı mesela acaba dedim o da öyle bir şey yapar mı tedirgin oldum bırakmalı mıyım diye ya zarar verirse vs. neden böylr oluyor sence
- +1 yıl
Bı cacık olmaz merak etme sal gitsin içinde yoksa
Soran+1 yılvar ama biraz
+1 yılVer.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
+1 yılYenisinş bul
03 Yorumla
Soran+1 yılyeni ilişki de istemiyorum
- +1 yıl
Gel bi
Soran+1 yılneye
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Abartmış oda
011 Yorumla
Soran+1 yılbana diyor ki üzülecek bir şey değil
Soran+1 yılbilmiyorum konuşmak istemiyorum desem ne düşünür sence
Soran+1 yılbence de öyleyim ve bana dedi ki biliyorum hatalıyım ama 1,2 hafta trip atıcaksan çekemem işte falan dedi soğuk tek kelime yazmanı falan
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılsoğuk yapıp sonrasında anlatmayı düşünüyorum şu an tatilde bozulsun istemiyorum keyfi
Soran+1 yılben eski onu istiyorum yeni tanıdığım kişiyi değil ben değişiklikten nefret ediyorum
+1 yılyine aynısını söyle isminin sinir olsun :d
01 Yorumla
Soran+1 yıl😆
+1 yılNormal yani.. büyütme
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl normal
- +1 yıl
Ne var ki bunda... nikahmi kiyiyorsun sanki...
Soran+1 yılama 2.5 sene
- +1 yıl
Kocanmi sani... ne takintilisin ya
Soran+1 yıltamam abi
+1 yılAyrıl
06 Yorumla
Soran+1 yılayrılanacak kadar büyük bir şey değilmiş. ben abartıyormuşum bazı olayları
- +1 yıl
2.5 senelik sanal ilişkim var ve ismi sahte çıktı
Bu ne ya. Hadi ismini 1 ay vermezsin. Yıllarca vermemek ne
Soran+1 yılneden böyle bir şey yapmış
- +1 yıl
Nedenini sorgulamam. sahtekarla işim olmaz
Soran+1 yılama ben şu an kızgın olduğuöu belirttim soğuk da yapıyorum geri nasıl bu kararımı söyleyeceğim
- +1 yıl
Ayrılıyoz dicen
Gizli Üye(30-35)+1 yılEx? O da mi var
05 Yorumla
Soran+1 yılevet ona da söylemiş
Cevap sahibi+1 yılHayatı yalan ben bile sinir oldum nasıl katlaniyosun bir kaşık suda bogmalik tam da. 😑 Yalan bir kere insiyatife uğradı mi gerisi gelir. Gün gelir sen kabul ettin zaten der
Soran+1 yılben de sinir oluyorum telefonu elime aldığımda yazasım gelmiyor hiç ama kopasım da gelmiyor çok üzücü ben yıllarca onu öyle bildim ismini çok seviyordum ben
Cevap sahibi+1 yılboş ver yokluguna alış demek ki yokmuş öyle biri de
Soran+1 yılevet
Verme
02 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
Edmemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
+1 yılDevam et görüşmeye
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında