Tiktok fenomeni Kader Yıldız AVM'nin terasından atlayarak canına kıymıştı! İhanetin fotoğrafı sonu oldu. İhanet çok acı ama kimse için canına kıymaya asla değmez

Tiktok fenomeni Kader Yıldız AVM'nin terasından atlayarak canına kıymıştı! İhanetin fotoğrafı sonu oldu. İhanet çok acı ama kimse için canına kıymaya asla değmez
İhanete uğradım canıma kıymadım. Bunlar psikolojik yenilgiler ve mağlubiyetlerdir. Asıl Zafer mutlu yaşamaya devam edebilmektir. Gülümsemek en büyük zevk benim için
Kendi ederini ve değersizliğini gösteren insnalar için kendi varlığının özünden vazgeçmek depresyonun karanlık dünyasıdır. Bunu bazıları geçmiyor ve üzücü sonuçlar doğuruyor
maalesef insan hayatının değerli olduğunu depresif bozukluk varken asla bilemeyiz. Kimse kendini iyim diye kandırmamalı... Çünkü sen iyi değilsin egerki bir kişide depresyon belirtileri varsa en büyük destekçisi ailesi sonra profesyonel destek almalı. Böyle durumlarla yoksa daha çok karşılaşırız.
Katılıyorum. Sevgi çözer bu tarz sorunları o yüzden aile hep yanında olmalı. Arkadaşları vs güç vermeli insana ki tekrar ayağa kalkabilsin
Aile her şeydir derdi Çukur dizisindeki İdris Baba doğru der
Ah be Böyle Şeref yoksunu için kendi canına kıymaya değer mi? Be 😥 yazık kıza gerçekten o ihanet eden de bunun bedelini ödesin senin yüzünden öldü lan kız it herif ulan madem sevmiyor sunuz kimsenin hayatına girip duygularıyla oynamayın kalp oynamak eğlenceye gelmez sen sevmezsin ama karşı taraf gerçekten sana bağlanır aşık olabilir ki ben asla aşık olmadım kızın hayatına girmem sevgili olarak yani çünkü onun kalbiyle psikolojisi ile oynamaya hakkım yok benim
Kıymak istemem kiymam asla demek istemiyorum hayatın ne göstereceğini bilmeden büyük konuşamam. Belki her şey üst üste gelmiştir de dayanamamış tır üzüldüm keşke yapmasaydi her şey duzelebilirdi daha iyisi karsisina çıkabilirdi
Cevap
10Cevap
Can tatlıdır, tabii ki kıymam. İhanet kolay değil, çok da üzücü hatta travma ama böyle bir karaktersiz için kendi canıma kıymam.
Hayır tabi ki hiç bir değersiz insan için canıma kıymam. ihanet eden kişinin karaktersizliğidir. benden bir şey eksilmez
Valla bende aldatıldım hemde iki kişi ile hiçte bir şey yapmadım. Aldatan sümüklü erkeğin biri için canıma kıymayı geç saçımı bile kesmem.
Asla değmez hemde, yazık olmadı, ah niye annesini düşünmedi, geride kalanları düşünmedi, ayrılırdı, olur biterdi yani
Sevdiğini kurtarmak için canından geçebilir insan ama sevdiği onu aldattı diye canından geçmemeli
Benim için canına kıyacak âptal varsa seve seve aldatırım.
Yok artık öyle bir şey yapmam tabiki yapanın da aklından şüphe ederim
Asla. İhanet eden kişiye yol verir, hayatıma devam ederim.
Belli bir süre depresyon olur ama sonu intihar olmaz.
hayır kıymam, önüme ilk çıkanla ödeşirim.
Çok sevmişsem kıyarım
Karşı tarafın canını alırım ben
Eksi atmak çok ayıp nıç nıç engelliyim de bi daha denk gelmiyek
yok ama senin için canıma kıyarım berki
Hayır kıymam. 🤦♀️
Asla
Cok yazik cok..
Asla
Hayır tabikis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?