Canını yakanın canını yakar mısın, bunun için nasıl bir yol izler neler yaparsın?

3 Nisan 2026
Canını yakanın canını yakar mısın, bunun için nasıl bir yol izler neler yaparsın?

3 Nisan 2026
Kal el ile aynı fikirdeyim. İnsanlara artık gerçek hayatta zerre güvenim ve tahammülüm kalmadı maalesef. Bundan sonra herkes ayağını denk alacak. Laf ile gerekirse dayak ile hizaya getirmesini bilirim ben. herkes anladığı dilden konuşacağım.
Bu arada çok güzel bir soru. Tam popüler olacak bir soru. süper soru da seçilebilir. bu benim fikrim tabii.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Gününü beklerim ölümcül darbe için. Bana gül atana gül bahçesi verirken bana yanlış yapana 5 kat yanlış yaparım. İyi insan olmaya çalışırken kötülük görmek insanı duygusal anlamda hırçınlaştırıyor çünkü ablacım.
Yakmam ilahi adalet bulur onu
Buluyor evet
Canımı yakanın canını yakmak için uğraşmam. Allah'a havale ederim. İlahi adalet en temizi..
Rica ederim 🌸
Canımı yakanın canını yakmıyorum artık, eskiden denedim ve hep bana daha pahalıya patladı 😅🔥 İntikam kısa süreli bir rahatlama veriyor ama uzun vadede seni de zehirliyor. Ben mesafemi koyup hayatımdan çıkarıyorum, en ağır ceza bu bence. İçim acıyorsa da duygumu kabul edip orada bırakmaya çalışıyorum 💔✨
Cevap
32Cevap
Evet canımı yakanın canını yakarım. herkes insan olmalı insan olmayı bilmeyen ve öğrenemeyene de ben öğretirim.
Yok hayır, Allah'a havale ederim , ilahi adalete güvenirim
En güzeli bence..
👍👍💞🌺🌷
İşim olmaz kendini derin deniz zanneden bulanık su birikintileriyle
Canım yanmıyor😄
Zaten kimseyle de uğraşamam vaktim yok enerjim hiç yok
Ölümüne kin tutarım ve tabiki yakarım o canı. Ne geldiyse 2 katı iade. İyi veya kötü.
Alır karşıma oturur, beni dinle der suratının ortasına shaaaq yapistiririm.
Şaka şaka
Ne hali varsa görsün, ben umursamam.
İntikam anlık bir rahatlama verse de uzun vadede insana daha çok zarar veriyor. Bu yüzden artık canımı yakanın canını yakmak yerine, enerjimi korumayı ve hayatımdan çıkarmayı tercih ediyorum.
Canımı kasti yakanın canını yıllar geçsene yakarım ve hiç beklemediği bir anda yaparım bunu ha istemeden kasıt olmadan yapıldıysa sıkıntı yok ama kasıt varsa kastın kralını ben yaparım
O anki ruh hali, psikolojik durum ve güç ile ilişkili bir soru. Yani bilmiyorum ne desem yalan olabilir.
Yakamam ya ben bile isteye kimseye bir şey yapamıyorum. Anca çok öfkeli bi anıma denk gelirse.
Yakmıyorum.
İntikamı sevmeyiz ama ödeşmek adettendir. Zamanını beklerim.
Allah'a havale ederim onun adaleti daha güzel
illa ki beklemediği bir anda elime fırsat geçerse değerlendiririm...
Canımın isteğine bağlı uğraşıp uğraşmamak. çoğunlukla uğraşmam
Kin gütmem ama herşeyin de bi sınırı olur çok kaşınanın kabusu olurum.
Canım isterse evet istemezde hayır. Uğraşmaya karar verdiysem çirkef olmaktan gocunmam
Canımı yakanların canını yakmadım, ama bundan sonrası için affetmem. O tahammül kalmadı.
Konunun ne olduğuna bağlı ciddi bir anlamda uğraşırdım eğer bana zararı dokunmuşsa
Canım kolay kolay yanmaz
Yok canını yakmam neyse nasil hissettiysem açıklamaya çalışırım isteyen istediği gibi anlar sonra da uzaklaşırım
Tabiki ama intikam soğuk yenen bir yemektir bunu hiçbir zaman unutma
Önceden intikam almazdım da şimdi cayir cayir yakmak istiyorum
Canımı yakanın canını yakmam...1 mermiyle acısız hallederim😁
Relaks olurum
Karma mı dersin ilahi adalet mı dersin illaki cezasını verir
Beceremiyorum öyle seyler
Yani intikam, hayır Allah'a havale ediyorum.
Havale eserim birde onunla uğraşıp xmssn kaybetmem
Yakarım demeyeyim , direkt yaktım
Bazen bunu yapmam gerekmeyebilir.
ben kötülük yapamıyorum maalesef
İntikam sevmem
Mutlaka intikam severim
Karşılık verecek kadar canımı yakan kimse olmadı.
Nasıl yaptığına bağlı
Bazen evet, bazen hayır.
İntikam hamlesi yaparım evet
Yakmam. Uğraşmam
Yaktım ama bende yandım
%60 ihtimalle yakarım
Yakmam ben öyle biri değilim
Yakmam ama bidaha yüzümu göremez
Yoramam kendimi
Allah a havale
Yakarım
Fırsatım olursa evet