Bende o yürek var... Peki beni üzenlerde incitenlerde benim kadar yürekli olabilirler mi acaba. Sanmıyorum çünkü insan yaptığını yaşattığını çok iyi biliyor. Gün geliyor yüzüne karşı acımasızca davrandığını bile söyleyebiliyor. Neye yarar... Bukadar kolay incinmemek için çabalıyorum. Duygusal biri olmayacağım. Canımı yaktıkları kadar canları yansın istiyorum. Ama intikam duygusundan nefret ediyorum. Üşeniyorum, soğuyorum, sıkılıyorum. Ben üzüldüm boşver onlarda uzak dursun diyorum. Daha az uğraş ile vazgeçiyorum. Ama duygularım körelmiyor. Nefret kin ceza gibi durumları karşındakine yaşatmadığın sürece insanın içindeki duygusallık gitmiyor. Duygusuz olmak için bedel ödetmek gerekiyor. Ben bunu yapamıyorum...🤷♀️
ne güzel demiş can yücel: sevdiğin kadar sevilirsin... çok haklı bir söz ama hayır ben incittiğim kadar incitilmeye hazır değilim. umarım hiç incitilen taraf olmam<3
Sevdiğin kadar sevilmiyorsun malesef hep bir taraf daha çok değer veriyor ödün veriyor ayrıca aşk sevgi bunlar masum şeyler seks tarzı şeyler katıldığı an masumluğunu yitiriyor benim kendi düşüncem böyle
insanların çoğu gerçeklerden korktuğu için gözleri kapalı bakıyor dünyaya. asıl resmi göremiyor o yüzden çoğunluk haklıdır diye bir şeye maalesef inanmıyorum:) ama saygılıyım düşüncelerinize<3
İncitenler oldu, incitmeye kıyamıyorum veya uğraşmıyorum veya Allah'a havale ediyorum... Ama bir gün incitecek olursam karşımdakine Allah yardım etsin derim.
Razı olurum, hatta çok isterim. İmsanları bilerek ve ya bilmeden incittiğimde vicdan azabı çekiyorum, hatta aniden aklıma geldikçe gecelerce ağlıyorum, o yüzden bedelini ödemeye hazır olurum.