İnsanları bir kalemde silebilir misin? Bazı insanlar yalana ve yapılan hataya tahammülü yoktur. Ne hatır bilirler ne de gönül.. Lafını asla esirgemezler.. Yani kırılır incilir diye düşünmezler...
Acımasız olmayı sevmem. Hataları her zaman göz ardı ederim. Sonuçta hatasız kul yok. Bizim de hatalarımız oluyor ancak yanlışa tahammül edemem. Kırılan taraftır bence yanlışa maruz kalan. Lafını ondan esirgemezler. Belki incinir diye düşünse de aynı yanlışa maruz kalma riski de vardır. Onun için insanlar bence bir kalkanı kullanıyorsa onun sebebi olmalıdır. Bunun adı acımasız olmak değildir. Yeri geldiğinde hatır gönül dinlemek iyidir.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Kolay kolay acımasız olmam. Ama olursam yakar yıkarım. Öfkemin ardından acımasızlık oluşuyor, siler geçerim. Umrumda olmaz. Acıma acınacak hale düşersin demişler :) hep insanların merhametini ve acıma duygusunu sömürüyorlar zaten. Bi insana sana kıyamıyorum, başına bir şey gelsin istemem, beni bırakma, kendine dikkat et dediğin anda “tamam ya bu bana kıyamaz” ben bunun anasından emdiği sütü burnundan getireyim devri başlıyor. Böyle insanlar yüzünden acıma duygumu kaybettim.