Bazen yapılması gerekeni yapmak için, doğrusunu yapmak için tabiri caizse acımasız olmak gerekir. Duyguları kenara bırakıp, o şekilde davranmak gerekir. Siz bunu başarabiliyor musunuz?
Başardım. Ancak vicdanımın rahat etmediği durumlar oluyor onu da susturmanın yolunu buldum. İçimden merhameti söküp atsam daha farklı bir hal alırım. Bu yüzden sadece hak ettiğini düşündüğüm kişilere acımam. Kötünün iyisi
Bazen aşırı acımasız olabiliyorum. Bu aslında kişiliğimde olan tahammül etmeme olayıyla örtüşüyor. 'Banane' demeyi iyi öğrenmişim zamanında. Duyguları bırakıp gerçeğe odaklanmalı.
Gerektiği zaman duygularımı bir kenara bırakarak hareket ederim. Bu acımasızlıksa evet acımasız bir yanım var. Ki herkes aynı aslında. Hepimiz sınırlarımız zorladığı zaman acımasız davranabiliyoruz.
Evet, olabilirim. Zorlanır mıyım? Zorlanırım. Ama istersem eğer o zorluğu da aşabilirim. Canı yanan can yakmakta hiç zorlanmaz. Zorlanan insanların da tam anlamıyla canı canmamış demektir.
Acımasız istesem de olamam.. Ama kararlı olurum hemde çok net bir şekilde Birilerinin davranışları süreklilik arz edecek şekilde bana zarar veriyorsa kim olduğu /hangi sıfata sahip olduğu umurumda olmaz o kişi ve benzer nedenler hayatımdan geri dönüşümsüz bir şekilde çıkar.. Ben kimseye karşı acımasız olamam benim fıtratım şefkat ve merhamet ile dolu, ama aklın izinden de gitmeyi iyi bilir duygularımı görmezden gelebilirim
Acımasız? Her insan kendini korumak adına acımasız davranın. Sonun hüsran olmaması için gereken neyse yaparım. Bu zalimce değil, kendimi korumak amaçlı
Gerektiğinde acımasız olabilirim sanırım olunmalı ben bazı şeylerin en başından olayları acımasızca belki karşıyı dinlemiyorum çünkü kendimi kandıra biliyorum. En başında acımasızca davranıyorum sonra daha çok üzülmüyorum.
Genelde biri bana bşyler dediğinde sessiz kalırım ama bana bşy yaparsa üzücek ona karşılık verir ve mesafe koyarım çok pis takmam jmcjcmdjcmdmdm tabi artık onun için geçtir
Hayır olamam asla sadece morelim bozuk olunca evde gram çöp kımıldatmam annemle tartisiriz vicdansız der bende üstüme gelme derim morelim bozuk zaten derim