Hayır tabi k ide.. ben istediğimi elde etmek için asla karakterime yakışmayan şeyler yapmam.. ya da yalan söylemem ya da hak yemem.. acımasız olmam.. sadece elimden geleni yaparım o şeyi başarmak için.. ama olmuyorsa da olmuyordur..
Daha çok metanet ve sabırla istediğim şeyin bir gün gelip beni bulacağına inanıyorum. Hırsla, acımasızlıkla nereye varılabilir ki? Hadi diyelim o yollarıla istesiğine kavuştun, o andan itibaren elde ettiğin şeyle mutlu olunulabilir mi sanmam. Güzelliklerle sabret işte gelmiyorsa da vardır muhakkak bir hayır
Konu burada kendimsem evet acımasız davranabilirim. Gerekirse uykusuz kalır yorulurum, çalışırım. İstediğim şey olana kadar da biraz psikolojik olarak yük ederim kendime. Kötü bir şey biliyorum ama benim beynimde biraz işler böyle ilerliyor. Başkasına falan böyle huylarım yoktur.
Hayır. Elbette istediğim şeyler olur. Ve acımasızca (kendinden geçmişçesine) yaklaşmam. Kazanmak önemlidir. Ama ellerini kirleterek değil. Kazanılmış bir şey iyi hissettirmelidir. İyi hissetmeden kazanmak bana göre bir kazanç değildir...