4 aylık evliyiz ve eşim bir kavga sonrası ayrı yatmaya başladı kavga sebebi de benim eski sevgilim bana yazdı selam küllerimizden yeniden doğsun mu aşkımız bebeğim yazdı eşim de mesajı görmüş gereksiz kıskançlık yaptı ve dedi ki neden engellemedin onu biz evlendik onu unutamadın mı ona söylemedin mi evlendiğini dedi ben de saçmalama engelleyip çocukça davranmak istemedim o kadar da takmıyorum dedim o da evden çekti gitti o akşamdan sonra da sabaha karşı alkollü geldi eve filan napacağım ben? 2 gündür küs bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Maalesef seninle ilgili bir konuda tavsiye verebilecek kadar bilgi sahibi değilim. İşlerin nasıl ilerlediğini bilemiyorum ve geçmişte yaşadığınız bir olayı anlatıyorsun. Ancak evliliğinizde yaşadığınız bir krizde iletişimin önemini vurgulamak istiyorum. Eşinle iletişim kurarak problemlerinizi tartışmaya çalışın ve neden kavga ettiğinizi anlamaya çalışın. Belki de bir terapist ya da danışmana başvurarak sorunlarınızı çözmeye çalışabilirsiniz. Her ne kadar geçmişte yaşadığınız bir olaydan dolayı kavga ettiğinizi söylesen de, aslında kavganın sebebi daha derinlerde yatabilir. İletişim kurarak bu sorunları çözmeye çalışın ve evliliğinizi kurtarmaya çalışın. İyi şanslar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına nedir bu kadınların kendine bu kadar güvenmesi ve kimseyi takmaması? Aynı şeyi o yapsa taş taş üstünde kalmazdı, ortalığı yakar kavururdunuz hanfendi. Evet evlendiğiniz andan itibaren artık seçiminizi yapmışsınızdır ve geçmiş geçti bitti artık der bazı ilişkilerinizin sizi ve huzurunuzu bozmaması adına engeller, gömer geleceğinize, hayatınıza bakarsınız. Kim olsa bunu yapar da sen neden bu adamı anlamıyor da olaya çocukluk deyip hala yaraya asit döküyorsun? Tama aşkım, haklısın ve öyle de yaptım artık rahatsız edemez, zaten evlendiğimi ve aramızda bir dahası asla olamayacağını da sonkez söyleyip meseleyi kapattım desen ölürmüydün?
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Oha eski sevgilinde hala senin numaran var? Evlendin hattı değişmedin. Birde engellemedin. Az bile yapmış. Hele bu tavırlarından sonra. Benim cevabım öyle olmaz di. Yatak ayırmak neki? Senin kıyafetleri bavula doldurup camdan atmak olurdu. Ve şunu derdim git küllerinden aşkını doğur. O yatakta da yayıla yayıla tek başıma uyurdum. Boşanma davasını açar. Sms si kanit olarak sunarım.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Fazla ofansif bir mesaj. Normalde duruma böyle bakmam, ama gerçekten nereden buluyor bu yüzü eski sevgilin? Ya da bu ilk mesajı mı? Eşinin görmediği başka mesajlar attı mı? Bunlar hep soru işareti. Eee bende bile soru işareti yarattıysa eşinin aklında 40 tilki dolanıyordur. Adam haklı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBence hatalısın içten içe sende bunu biliyorsun ki buraya yazdın.
Sana mesaj atabilecek cesareti nerden buluyor neden engelli değil sen kendinden eminsen neden senden ayrı yatacak kadar mesele çözülemez duruma geldi.
Kendimi eşinin yerine koyduğum an o evlilik bitme noktasına gelirdi.
Hadi diyelim sen haklı bile olsan değişen bir şey yok sonuçta kim olsa kötü olur tamam aşkım diye devam edinecek bir durum değil.
Adamın içine kurt düştü ve içine düşen kurt onu daha fazla kemirmeden bu durumu çözmen gerekiyordu ama senden hala ayrı yatacak durumda mevzu. Evliliğin iyi bir noktaya varmaz bu gidişle ben sana diyeyim. Adam psikolojik açıdan kendini senden uzaklaştırdıkça senden vazgeçmesi an meselesi olur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla sadece ayrı yatiyorsa ona şükret başka bir şey yapmamış sen evlenmişsin eski sevgilinin numarasinin rehberde işi ne Allah aşkına bu nasıl bir şeydir o adam sana nasıl güvensin birdaha degiyormu onun erkeklik gururunu rencide ediyorsun bunu yapmaya hakkın mi var mı
55 Yorumla
Soran+1 yılRehberde değil instagramdan yazmış
- +1 yıl
Senden ricam o kişiyi hemen engelle ve eşinin gönlünü tekrar kazan hiç bir şey senin aile saadetinden önemli değil...
- +1 yıl
Bir tanem kim olursa olsun tepki gösterir sende gösterirsin bende hiç hoş bir durum değil çünkü evlilikte en büyük temel güvendir
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
siz safsınız gerçekten. Benim eşime eski sevgilisi veya başkası öyle diyecek o adamın ağzına biber sürerim. Onu da geçtim eşim de engellemeyip böyle tavırda olursa doğal olarak bir süre o yatağa girmem. Bu eşinin sana gücenmemesi değil senin güven vermemen. Eşinin eski sevgilisi yazsa o şekilde sen ne tepki verirdin?
25 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kafam dağınık
Soran+1 yılBilmiyorum ya üzülüyorum hayır eşimle konuşacağım ama hiç pas vermiyor bana
+1 yılGereksiz kıskançlık mı abla sen kafayı mı yedin ben evliyim ve eşimi çok seviyorum konusunda uzun Bi mesaj yaz yazamam diyosan yardim ederim esin seni çok seviyor ve bu gereksiz bir kıskançlık değil bildiğin ayıp etmişsin bu mesajı at görüldü olduğu anda ss al engel at eşine at onu ne kadar sevdiğini söyle barış abla valla ben olsam daha ağır tepki verirdim bence dediklerimi yap yardıma ihtiyacın olursa ederi.
26 Yorumla
Soran+1 yılİspat etmek zorunda değilim. Bizimki bana güven duymalı hemen unutamadın mı dedi böyle mi demeliydi
- +1 yıl
Abla tamamda eğer cinsiyetcilik yapıyorsam adam değilim her zaman objektif baktım olaylara sen kendini onun yerine koy lafta hersey basit ama gerçekten abinin eski sevgilisi mesaj atsa ve böyle bir mesaj atsa esinde takmıyorum dese ne düşünürsün bu konuda güvenle alakalı değil senden birsey beklemiş adam bir tepki vermeni sen tepki vermemişsin adamda haklı olarak acaba hala onu mu seviyor diye düşünmüş bunu aklına düşüren senin hiç bisey yapmaman şöyle düşün eşinin kucağında başka bir kadını yakalasan ne yaparsın buda aynen öyle gözünün önünde oluyor adamın saygısızlık ettiysem özür dilerim ama yemin ederim objektif baktım
Soran+1 yılBak canım ben mutfaktaydım o da instagramdan yazmış önce selam sonra da açıklamaya yazdığımı eşim de bunu görünce mutfağa geldi gösterdi böyle böyle diye dedi ben de eski sevgili o dedim biraz takıntılı dedim eşim niye engellemedin dedi ben de o kadar takmıyorum onu dedim sonra da aşırı yükseldi unutamadın mı dedi bağırdı ben de sinirlendim bağırdım sonra alkole vurmuş kendini böyle çok üzülüyorum
- +1 yıl
Abla valla bak saygısızlık olarak algılama ama bence sen hatalisin burada çünkü orada bir tepki vermen gerekiyordu hani dedinya güvenmiyor mu bana güvendiği için zaten tepki veriyor sana guvenmese daha kötü noktalara gelir bence abla eğer yanlış buluyorsan bile düşüncemi seni bu kadar seven adamın gönlünü al eski sevgiline bir mesaj at açıkla durumu bir daha yazmaması eşinle mutlu olduğunu onu istemediğini belirt göstermek zorunda da değilsin ama sen gene de ss al dursun sende eşine git anlat hoşgörülü davran bir ömür birbirinden nefret eden 2 insana dönüşmesin ilişkiniz ufak ufak noyle şeyler üst üste gelince çok yıpratır sizi biraz sen tevazu göster eminim o da gösterecektir
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim umarım aranız düzelir
Ablacim kötü bir niyetin senin yoktur eminim ama açıkçası çok modern bir kafa yapım olsa da benim eşime böyle bir şey denilse sinirlenirdim, o yüzden bence en doğrusu o çocuğu engellemek olur. Bir daha sana ulaşırsa da evli olduğunu dile getir çünkü ahir zaman zor yani artık evli olmakta yetmiyor bu tür insanlara. Eşin senden soğumadı ki o da abartmasın bi zahmet ilk kavga da böyle yapmasın. Ama üzüldüğü belli ve eminim bu yüzden böyle yaptı. Hayat çok kısa bu tür şeyler için böyle yapmayın. Bakın benim teyzem yaptı da noldu? Kaybetti çocuğu 20 yıldır kimseye kalbini açmıyor ve çok pişman. Sizde gidin karşılıklı konuşun sarılın çözün
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım
+1 yılBaya koymuş adama… sen eskilerini eskide bırak kapat o defterleri kimse sana ulaşamazsın ve eskilerin senin için bir önemi olmadığını eşine güzelce söyle hatta engelle herkesi gönlünü al aynısını o yapsa sende üzülürdün bence durduk yere ne yazıyor eskiler yani? Huzurunuz kaçmasın ve aynı yastıkta kocayın inşallah ❤️
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Değimez bak bir engel eşinden daha mi önemli o seni nasıl önceliği görüyorsa sende ona öyle olmalısın. Senin yeni bir hayatın var artık ve geçmişe değil geleceğe odaklanmalısın. Hemen şimdi gönlünü al adamın ve sarılarak uyuyun. Söyle ona ben seni çok kırdım farkındayım yanlış anlaşılma oldu sanırım benim eskilerim beni ilgilendirmiyor ben geleceğime bakıyorum onun elini tut benim çok sevdiğim bir adamım var burada ve hiç bir şey bizden daha değerli ve önemli olamaz huzurumuzu kaçıramaz ve sonra o kişiyi yan yanyanayken engelle o da görsün çünkü güvenini kırdın böyle kolayca toparlayabilirsin
Soran+1 yılTamam kuzum iyi geceler
Gereksiz kıskançlık çocukça davranmak üstüne birde takmıyorum böyle bı cevaba adamın ne yapmasını bekliyorsun sen ya boşandım davayı açtığım gün onu bütün hesaplarimdan sildim engelledim bı numarasını silemedim cocuklarimdan dolayı sen nasıl bı kafa yaşıyorsun anlamadım böyle saçma seymi olur ya diyelim dediğin gibi oldu o anda telefonu eşime verir istediğini yaz engelle derdim beklentin olmasa net dururdun
14 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıl oldu ayrılalı?
- +1 yıl
Kaç çocuk var?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılAptalca bir şey yapıp eski sevgilinle iletişime geçme.
O şimdi senden ikinci bir adım bekleyecek, onunla iletişime geçecek misin, geçmeyecek misin diye.
Soğuma demeyelim, ister istemez tereddüte düşmüş. Her erkek tereddüte düşer. Zamana bırakın ve eş olarak sorumluluklarınızı yerine getirin.
cut.10 Yorumla öncelikle karşıdakinin yazması seni suçun değil ama buna dikkat edebilirdin be daha önceden engelleyebilirdin bir insanı engellemek hiç de ergence bir davranış değil kim çıkardı ki bu saçmalığı konuşmak görüşmek istemezsin rahatsız oluyorsundur vs engellersin ohh kafa mis.. eşinle konuş gönlünü al açıklamani yap mantıklı bir açıklama da oda bunu uzatmayacaktir diye düşünüyorum. daha sonra da telefon numarani değiştir kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri için yuvanı yıkıyorsun engelle yol ver sonra da onun gönlüne alabilmek için en iyi haraket yeni bir numara almak hatta ona söyle beraber gidip alın ya da kendisi alsın bak ozaman nasıl ona olan aşkını gösteriyorsun tabi gerçekten eşini seviyorsan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Ben seni seçtim seninle evlendim. O eski arkadaş ne yazdığını bilmediğini onu istiyorsan engellemeyin benim sevdiğim seçtiğim sensin dersin adamı al yatağına güzel bir ilişki öyle sinirlerini al
00 YorumlaBirincisi gereksiz kıskançlık yapmamış adam gibi karısını kiskanmis seni bosamadigina şükür et senin hala onunla görüştüğünü düşünüyor olabilir sen de özür dile git yanına gözünün önünde engelle sil sarıl kocana
00 Yorumla
+1 yılKıskançlığı gereksiz değil bir kere fazla normal bakıyorsun. Yatak ayırmak da doğru değil. Ama engel konusunda da haklı
Özür dile ve üzerine gitme engelle o iti de10 YorumlaEskidense senin bi suçun yok eğer karşılık verdiysen bilmem engellemek zorunda değilsin. Ama yeni bitip hemen evlendiysen iletişimi bitirmek için engelleyebilirsin yani olaya bagli. Sakın o eski sevgiline yazayim falan deme eşine anlat tatli dille durumu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sen evlendikten sonra mı aklı başına gelmiş çakalın?
Kocan çok olgun karşılamış, kıymetini bil ve onunla konuş. Bir daha böyle bir terbiyesizlikle karşılaşmayacağını söyle
00 YorumlaBu durum benim başıma gelseydi, yatağı değil nikahı ayırırdım.
Gereksiz kıskançlık diyecek, laflara bak.
Geniş karıları bu yüzden sevmiyorum! Kadın dediğin namusuna düşkün olacak.
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilini engelle ve engellediğini söyle, ayrı kalmaya dayanamıyorum de ve yatağa davet et. Romantik bir sürpriz yapıp bu gece özlem giderelim kocamı çok özledim diyebilirsin. Bence barışır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. adam haklı
bitmiş bir ilişkide sen hala neden adamı aktif tutuyorsun. seninki boook yemek.
hatalı sensin
o adamın şimdi boşanma hakkı doğmuş.16 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım düşünelimki benim 2 yıllık bir ilişkim oldu ve daha sonrasinda o ilişki bitti hicbirsekilse konuşmuyoruz ve ben 6 ay sonra evlendim. Ona gidip ben evlendim diye söylemen ki Ha bide bana mesaj atsa benim suçum ne? Evlenirken ona gidip ben evleniyorum mu yazayim. Olayın ne oldugunu bilmiyoruz lütfen detaylı bilmedikce oramizdan buramizdan yargilamayalim. Eğer irtibat halindeyse evlenene kadar engellemediyse sorun ama daha öncesinde olan birseyi evlenince engellememeyebilir
- +1 yıl
@buseer4
hala anlamıyorsunuz değil mi
ısrar ediyorsunuz hatada
bittiği an engelleyeceksiniz yeni yaşamınıza engel olmaması için
o adam sizi tekip eder tüm sosyal medya hareketlerinizi görür. böylece evlendiğinizi de bilir.
mesele şu
siz o kapıyı aralık bırakmayacaksınız tam kapayacaksınız. ulaşmasına engel olacaksınız
yahu aynı şeyi siz yaşasanız. erkeğe sürekli birilerinden aşkım sevgilim gel yniden başlayalım mesajları gelse siz katlanır mısınız - +1 yıl
Ben sizi anlıyorum ama siz beni anlamıyorsunuz. Eskiden yaşanmış bir konu olabilir olayi tam anlamiyla bilemiyoruz belkide sosyal medyadan takiplesmiyorlar numarası vardı ve yazdı belki kızda yoktu numarası bir an yazdı. İşte olayı bilmediğimiz için ben size bu şekilde yazdım demişsiniz ya boşanma sebebi diye bilmiyorsunuz olayın ne olduğunu yorum yapıyorsunuz. Belkide sosyal medyalari yok o kişi bilmiyor evlendiğini nereden biliyorsunuz şu ihtimaller üzerine konuşuyoruz. Belkide sosyal medyadalari var hesapları gizli bunlari bilmiyoruz.
- +1 yıl
Engellememesi kapıyı açık bırakması anlamına geldiğini ilk defa sizden duydum. Düşünün lütfen bundan 2 yıl önce bir ilişkiniz oldu zaman gecti siz unuttunuz bile engellemediniz gecti gitti yeni ilişkiniz oldu dönüpte o kişinin numarasını bulup sosyal medya hesaplarını araştırıp engelleme çabasına girermisiniz? Öyleyse birsey diyemeyeceğim size katılmıyorum. Kesin yargilarla geliyorsunuz olayı tam anlamiyla bilmeden bana göre yanlış
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem sanırım ilk başta yataklar bir sonra ayrı demek ki sorun var desem ilk baştan ayrı yataklar o zaman sorun değil yani herkes nasıl daha rahat olursa
00 Yorumla
+1 yılÇocukluk ne alaka peki daha farklı şeyler yazsaydı seni unutamadığını teninin kokusunu falan filan bence engelememekte hata etmişsin gidip özür dile eşinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Adam haklı çocukluk değil söylediği
Birde senin ne sülük tipli eski sevgilin varmış s. r. fs. z adma01 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğimi biliyor olmalı
+1 yılEşler ayrı yatmamalı zaten o yatağa küs bile girilse araya soğukluk girer hele bide ayrı yatmak çok kötü...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Okadar normal anlatıyorsun ki ama normal olmayan birsey varsa oda sensin
16 Yorumla
Soran+1 yılBen naptım?
Soran+1 yılSaçmalama ya
Soran+1 yılBen konuşmadım. Ben mutfaktaydım mesaj yazmış instagram bunu da eşim görmüş. Önce selam yazmış sonra açıklamadakini eşim de merak etmiş bakmış bakınca da mutfağa geldi yanıma atıştık çıktı gitti evden saat 5 gibi alkollü geldi şu durumda en az onun kadar ben de haklıyım
Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Adam senin evlendiğini biliyor ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Sakın iletişime geçme hiçbir şekilde sadece engelle ve kocanın gönlünü al
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hadi engellemedin diyelim okey ama bu mesajı kendisine gösterseydin şu an aranız çok daha iyi olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mutfaktaydım ama bildiri gelince bakmış eşim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili aşk mesajı atıyor ve sen kocam gereksiz kıskançlık yaptı diyorsun tamam hayatım önemli değil demesinimi bekliyordun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Walla adamın eski sevgilisi çıksa aynısını yapsa sen napardın, aşkım bişey olmaz deyip boynuna sarılıp yatarmıydın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mısın sen ya yuh diyorum başka da bir şey demiyorum adam az bile yapmış umarım iki ay barışmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılYazmasi gereksiz
Silmemen gereksiz
Ayrı yatıp tavır takinmasi yerinde
Yanlış yapıyorsun00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseymiş o zaman. Karısı yatakta onu bekliyor, o başka bir yerde yatıyor. Saçmalık 😂
00 YorumlaDemekki geçmişteki ilişkinin boyutunu biliyor neler yaşadın o zaman geçmişte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı adam. adamın karısına yürüyor eski sevgilin. hala adamı engellemiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılDediğin gbiyse sanmam sadece kırılmış sinir olmuştur ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sadece 4 ay ve ayrı yatıyorsunuz resmen facia
00 Yorumla20 senelik evli olsanız anlarımda 4 aylık evli çift ayrı yatiyorsa bir sorun vardır diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılYani suçun yoktur kabul ama yine de bı şekilde gönlünü almalısın kiskanmis ve üzülmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocana üzülüyorum kim bilir eskinle neler neler yaşamışsın da buraya yazmamışsın. Seni boşasa haklı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimle yaşadım herşeyi
Cevap sahibi+1 yılO zaman o eskine hakaret et ki eşin senin onda nefret ettiğini anlasın. Adamın içine soğutman lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık açık konuş bir daha iletişime geçmeyeceğimiz için engellemedim. Haklısın ama bana küsme böyle yazacağını bilemezdim falan falan de. Giy dantelli geceliği ver ateşi...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar önlem alın, aldırın bunu her yerde paylaşın. Seçime yakın iç savaş geliyor...
https://vm. tiktok. com/ZMFpUdWh9/00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence haklı yani engellemenin nesi çocukça ya sen evlisin ve sana bebeğim yazmış sen kocanın yerine koy kendini düşün
00 Yorumla
+1 yılBen 10 yıldır ayrı uyuyorum. Tek yatmanın verdiği mutluluk başka.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. eski manitayı engelle engellediğini kocana göster aranı düzelt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilim engelli mesaj atamaz. adam haklı
00 YorumlaAdam haklı, çocukluk değil bu aptallık. burada önemli olan ilişkin, gerekirse çocuk gerekirse hiç istemediğin bir kılığa bürünürsün. Git gönlünü al, yazık günah...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam ya ne kadar üzülmüş adam..
Neyi bekliyorsun 2 gündür gönlünü almak için.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılo çocuğu engellemen bu sorunu ortadan kaldıracaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam da kavga etmissiniz birak da adami bi rahat etsin ayri yatcak tabi gurursuz mu bu adam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı ben olsam ana avrat söver adamı engeller yatağı ayirirdm
00 Yorumla
+1 yılBoşamadığına şükret. Bukadar geniş olma normal bişey gibi cvp vermişsin birde yalvar eşine arayı düzelt sana yazan itide uyar
00 Yorumla
+1 yılAdam senin gibi birini Nası karısı yapar anlamıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılNe var ben de?
- +1 yıl
Gevşeksin bir kere
- +1 yıl
Bu konuşmandan ilerde aldatıcağının habercisi
Soran+1 yılÖnyargısız konuş önce
- +1 yıl
Yook ben anlarım siz
- +1 yıl
İlerdede ilgizidi bende aldattım yazarsın buraya🤮
+1 yılGereksiz bir durum değil bence o zaman kocaninda sevgilisi mesaj atsın beni söndür diye olur mu öyle şey ya
00 Yorumla
+1 yıl4 ay içinde oluyorsa bunlar evet büyük sorun bunlar
00 YorumlaEşimin telefonuna eski manitasından mesaj gelse boşardım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen boşanır bir daha asla sana güvenmeyeceği için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yıl4 aylık evliyken ayrı yatıyorsa sıkıntı
02 Yorumla
Soran+1 yılYatağa gelmesini istiyorum artık
- +1 yıl
Konuşmayı denediniz mi? Engelle heryerden eşinede göster benim için önemli olan sensin saçma sapan şey için küsmeyelim de özür dile erdemliktir
+1 yılEşin sağlam bir karar alıcak hazırlıklı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılKorkutma beni
- +1 yıl
Adamın aklına kurt düşmüş bir kere, her zaman senin hakkında şüphe duyacak
Soran+1 yılYeni evli sayılırız üstüme düşkünlüğü belki de onu hassas yapıyor ve öyle davrandı?
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yarın sevişin unutur
03 Yorumla
Soran+1 yılPas vermiyor suratı asık cesaret edemiyorum
Soran+1 yılÖzledim onu ama olmuyor işte ne yapsam doğru olur bilmiyorum kafam dağınık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz kıskançlık?
01 Yorumla
Soran+1 yılAşırı Yükseldi bana
+1 yılBen olsam boşardım seni
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya
- +1 yıl
Empati kur ilk aklına ne gelirdi düşün
+1 yılSeni evden göndermediğini şükür et otur 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim benden ayrı yatıyor. Ayrı yatmak soğumanın habercisi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler