Siz şunu neden anlamak istemiyorsunuz bir insanı asla ve asla değiştiremezsiniz o istemeden sende hayat sürdürülecek biri değilmişsin yani Tamamıyla fiziksel duruma göre değerlendiriyorsun sadakat nerde bu evlilikte kocan acısından bak bazı seylere birşeylere olmuştur bıkmıştır yorulmuştur tek rahat ettiği durum bu şekilde olmasıdır belki sen tutulsun kocam söyle Değişti artık igreniyorum felan çok yanlış birde utanmadan iş yerindeki erkeklerden etkilendiğinden bahsediyorsun bir olay kocanın değişmesi değil senin ona olan ilgin değiştiği için şu an gözüne farklı gözüküyor etkilendiğin erkekle ya da erkeklerle beraber olabilmek için kocandan ayrılman gerek binada bahane olarak bunu bulmuşsun bence biraz kendi bir kenara çek aynaya bak ne gördüğüne iyi bak kim oluveriyorsun iyi bir Eş mi yoksa ileride seni farklı isimlerle çağıracakları bir kadın mı iyi karar ver sen eğer sırf fiziği Değişti diye kocandan tiksiniyorsan sen onu zaten hiç sevmemiştin ki burada suç sende kısacası
11 Yorumla
Soran+1 yılben tanıdıgımda o boyle degildi madem degisti yine degisebilir ! fiziksel durum benim icin cok onemli o zaman sıradan biriyle evlenebilirdim bu onu sevmedigim anlamına gelmiyor ama bu onun bir parcası koparırsan kalanı da yavas yavas yok olur ! Sogumam onun hatası benim degil baska erkekler icin boyle dusunmem hos olmayabilir ama bunu dusundurende yine o ! ben yeteince iyi bir eş oldugumu dusunuyorum onla ilgili sorunumu sevmedigim seyi o da bana istemedigi birsey oldugunda soyler bende kendimi degistiririm hersey karsılıklı ama o yapmıyor bunun benim icin onemli oldugunu biliyor ! tekrar tekrar oku lütfen !
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. Bence boş işlerle ugrasıyorsun yahu sen adamımı sevdin fiziğini mi tipini mi sen imza atmaıdın her koşulda bu evliliğe şimdi ne olduda böyle oldu çok boş işlerle ugrasıyorsunuz bu dünya hayatı size sürekli tatlı geliyor başka şeylere yöneliyorsunuz. Birazda insanı oldugu gibi kabul edip öyle sevin. Hemen laf yok ayrılmalımıyım bilmem ne bir sürü erkek var bakımlı bilmem ne o erkekler tayt giyse eşinde mi giysin isticeksin insan nasil rahatsa öyle takılmalı bence eşini değiştirmeye çalişma biraz onun açısından bak evliliği bile oyuncağa çevirdiniz gerçekten yazık günah ya herşeyde birşey arar oldunuz hiç bişey sizi mutlu memnun etmiyor şurda zamanla yarışıyor herkez kimin yarın yaşayıp yaşamayacağı belli değil etrafa bak biraz engellisi var körü var sakatı var sağlığına şükr et boşver sen bunlar bunlar gelip geçici değişken şeyler yıkıcı olma yapıcı ol görende sanki seni her gün dövüyor zulm ediyor zannetcek gerçekten insanlar çok tuhaf ya anlamak zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle davranmasının sebeplerini öğrenmeye çalış eğer üstüne gidersen zıtlaşır ve yapmaz benzer durumu bende yaşıyorum kilo konusu özellikle. aşırı tartışmalarımız oldu ve bana sonunda dedi ki sen böyle konuştukça yapmak istemiyorum hevesim kaçıyor dedi. bende artık tatlı tatlı uyarıyorum benim gözümde daha yakışıklı olmak istemez misin tarzı şekillerde konuşuyorum ve artık zıtlaşma kısmını aştık kendisi artık spora başlayacağını daha dikkatli olacağını söylüyor. hiç bir şey için ayrılmaya değmez yapma böyle yuvayı dişi kuş yapar erkekler çocuktur onu şevklendirerek istediğin her şeyi yaptırabilirsin üslubunu değiştir sabrını arttır faydasını göreceksin
03 Yorumla
Soran+1 yıldişi kuşluk oynayamam bacım herkes kendini bilecek ! lafla anlatamıyorum tatlı tatlıda olmuyor malesef sabrediyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin ilişki bitmiş benim diyecek bir şeyim yok artık farklı yorumları da okudum biraz evvel Allah yardımcınız olsun yanlış kararlar verdirtmesin kimseye... Evlilik zor zanaat.
Soran+1 yılsagol bacım insallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılButun erkekler seni yargilamis ve ayril da demisler ama oysaki bn en buyuk sucu esinizde buluyorum. Madem oyle sen de killarini alma o zmn hicbir yerde, oldu mu simdi? Kilo da al hatta. Allah boyle bisey gostermesin ama kotu yaa. Ya kadin bunu yapsa nolur? Esi ya ayrilir bakimli degilsin diye ya da aldatir ve ustelik bunun suclusi kadin olur bakim yapmiyor diye, bu ne zihniyet yaa!!!
117 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum sonuna kadar hemde !! ve bunu benim uyarım olmadan kendi dusunmesi gerekirdi
Cevap sahibi+1 yılYaa hadi kendisi dusunsun demesek de uyarmisin yaa :(((
Cevap sahibi+1 yılAma sn yinede ayrilma bence, hicbir iliski mukemmel olamaz, konusarak cozmeye calisin, olmadi hersey beyinde bitiyor artik bir sekilde kabulen derim, kafanda bir sekilde coz derim
Soran+1 yılmalesef:/
Soran+1 yılkafamda cozemem belki yani bu mumkun degil gibi daha simdiden tahammul edememeye basladım ama onundegismesini bir sekilde saglayabilirim bunun icin ugrasıcam tesekkur ederim yazın icin :)
Cevap sahibi+1 yılIns olur ama ayrilik falan dusunmeyon bnce yinede, kimse dort dortluk degil... Neyse bilmiyorum, hayirlisi
Soran+1 yıltesekkur ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
+1 yılBence öncelikle onunla güzelce konuşmalı ve tüm duygularını açıkça anlatmalısın. Mesela ona; "seni artık beğenmiyorum, sana sıcaklık hissedemiyorum" gibi realist ve can yakıcı cümleler kurmalısın. Bu tehlikeli bir durum seni eşini aldatmaya kadar götürür. Yapmam deme! Çünkü insanın bilinçaltında her zaman ne atıyorsa onu yaşar. Sana karizmatik ve sempatik gelen bir adamla aynı yatakta bulabilirsin kendini. En doğrusu gerçekçi bir şekilde konuşmak.
23 Yorumla
Soran+1 yılaldatmak istemiyorum ama sonu senin dedigin gibi olur mu diye dusunuyorum kimse aldatılmayı haketmez ama gercekten benim durumumda olmanız lazım anlamak icin anlaması icin kac kez uyardım onu aynı malesef
- +1 yıl
Biraz daha uyarmalısın neden en çok etkilenirse onunla örnek vermelisin. Diyelim ki din konusunda taviz veremiyorsa ona Peygamber Efendimiz'in hadislerinden örnek verebilirsin. Temiz olmak, bakımlı olmak dinimizin emridir. Kadın ya da erkek fark etmez eşine güzel görünmelidir. Ya da yakınlaştığınız zamanlarda beğenmediğin ne ise onu düzeltmeden yanına almayacağını söyle bazen tehdit işe yarar.
Soran+1 yılzorla oldugu icin sonra tekrar istedigi gibi olucak ve ben onun nasıl olması gerektigi icin surekli onu uyarmak zorunda degilim kendisi bunu anlamalı ama deniyicem bunu da tesekkur ederim
Biri çenemi toplasın. :O yaşınızı öğrenebilir miyim? bir tanıdığım var eşinden bahsederken şöyle dedi: " çok hataları oldu, ne kadar sinirlensem de sonra unuttum. Çok seviyorum. Sevmeseydim katlanamazdım herhalde." Şimdi evet, eşinin kendine özen göstermesini istemen en doğal hakkın. Hatta bu geçerli de bir boşanma sebebi. Ama değmeyecek ucuz bir sebep. Yuva kolay kurulmuyor, sevilecek insan kolay bulunmuyor. Eğer seviyorsan konuşarak ikna edebilirsin. Ha dersen ikna edemem, o zaman senin sevgin de ilişkinize inancın da kalmamış bildiğini yap.
20 YorumlaAşk çok garip bir olaydır. Evvel zamanca aşık olursunuz onun en kötü huyları size çok çekici gelebilir. Evlenirsiniz onun yastığındaki ağıZ suyunu bile koklayarak yatarsınız. Lakin bir gün o yastıktan iğrenmeye başlarsınız. Yazık ki işte o an aşk bitmiş demektir. Aşkınız bitmiş, artık ne yapsa nafile. Üzgünüm.
22 Yorumla
Soran+1 yılben uyardım onu eğer ask bittiyse bu onun elinde olan biseydi
Senin bu yazdıklarını bir erkek karısı için yazsaydı cevaplar tam tersi olur adamı desteklerlerdi bu ayrı. Ama senin yaptığında pek hoş kocan kendine bakmaya bilir. peki ama şunu hiç düşündün mü. Bu adam sabahtan akşama kadar çalışıyor, ister istemez fast food besleniyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende sabahtan aksama kadar calısıyorum ama sporumu yapıyorum dikkat ediyorum kendime onem veriyorum o aynısını kendine yapmıyor erkek kadın olması farketmiyor karsı taraf kendine bakmıyorsa suclu olan ben olamam
Öncelikle Bu duruma çok üzüldüğümü belirtmek isterim sen onu zaten zihninde aldatmışsın ve aldatmak istemiyorum diye kendini avutuyorsun. Daha Çok Cahilsin benim anladığım kadarıyla ve gençsin hayat sana daha çok şey öğretecek buna emin ol umarım öğrendiğin şeyler bir hiçten ibaret olmaz sormak istediğim sana çocuk var mı? varsa derhal destek al ve kendine gel eğer yoksa kendinden emin olana kadar çocuk filan yapma çünkü sen o adamı sevmiyorsun seven insanın gözü kapalıdır görür ama kapalı görür bu durumda senin ayrılman gerekiyor ama ben hiç ayrılmanı istemem keza ayrıldıktan sonraki hayatın pek hoş olmayacak bu kafayla gidersen bir kere seni o çok bakımlı dediğin erkekler hiç sevmeyecek sana hep bir obje olarak bakacaklar obje derken sen anla gerisini sevmeyecek diyorum çünkü sen hayatındaki o hakkı kullanmışsın bir kere bunu unutma o fit erkeklerin hayatında kullan at olursun bunu bil aklını başına al eşine sahip çık
00 YorumlaKusura bakmayın ama dışarida ki beyleri gözünüz görüyor ise zaten bitmiş bir evliliği devam ettiriyorsunuz demekki. Evliligi ne saniyorsunuz anlamiyorum gercekten. Kendinize dönüp bakiyormusunuz peki belki sizde cok degismissinizidr. Kocanizla vucudu icin mi evlendiniz yuregi icin mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim kendimle ilgili bir problemim yok kardesim evliligide dusundugun gibi hafife almıyorum ama bunun benim icin ne kadar onemli oldugunu biliyor ve dikkat etmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılSorun eşini göbeğinde , kıllarınds değil senin beyninde sen bitirmişsin evliliğini kafanda bu hep böyle olu uzatmaya gerek yok ne durumdasınız ne kadar medenisiniz öz güveniniz ne durumda eşinin senin konuş ayrıl ben bu durumlarda taviz vermem bitir adamada yazık senden bu saatten sonra ona karı olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıldurum onu gosteriyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsen kendine bakıyor musun acaba onu merak ettim şimdi.. çünkü hiç kimse yanında daha iyi görünen biri varken rahat etmez ben bakımlı bakımlı şıkır şıkır iken kocam paspal olmayı tercih etmez.. insan şöyle bir bakar kendine ister istemez ben de bir şekil yapayım falan der yani onu etkin altında bırakamıyorsun diye düşünüyorum sevgili üyemiz.
01 Yorumla
Soran+1 yılyeteri kadar bakıyorum ben kendime onunda boyle olmasını istiyorum bir kac kez uyardım ama o degismek icin bir cabası yok benim fazla umursamadıgımı mı dusunuyor bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insanın hangi halini sevdiysen hep o halini seversin, değişmeye başladımmı soğumaya gider bu yol, o yüzden evlenmeden önce neysen, evlendikten sonrada o olacaksın.
Yani uzun lafın kısası, boşveer sana kocamı yok, ciddi ciddi hoşlanmadığını bakımlı halini sevdiğini bakımsız halinden tiksindiğini açık açık söyle, baktın olmuyor ayrıl ne uğraşacan şu kısacık ömürde..21 Yorumla
Soran+1 yılilk cümlene sonuna kadar katılıyorum!
+1 yılBence o adam halinden memnunsa buna sen karışamazsın ister eş ister başkası. Sen onla fiziksel yönleri için evlenmişsen bence bu sevgi değil. ayrıca yok iş yerine ilgili hoş erkekler var bunu diyebiliyorsa o adamı bile haketmiyorsun. hiç ırzlı namuslu evli bir bayana yakışmıycak kelimeler kullanıyorsun. Bence suçu kendinde ara
012 Yorumla
Soran+1 yılkimseye karısmak haddim degil ama o benim kocam ben kendime bakıyorsam oda bakmalı sevgimin icinde onun gorunusude var buda onun bir parcası anlaman icin olayın tam tersini düşün benim yerimde sen ol ve ne yapardın bana bir soyle ama durust ol lütfen
- +1 yıl
ben birşey yapmazdım onu oldugu gibi kabul ederdim. yalnız evlenmeyi düşünmüyorum bunuda belirtiiym
Soran+1 yılillaki evleniceksin bir gün basına gelirse umarım oyle yapabilirsin ama ben yapamıyorum malesef yani o sekilde kabul edemiyorum
- +1 yıl
evlenmicem bu benim kararım. kadınlara güvenmiyorum. istemiyorum bu yüzden kardeş. umarımda evlenmem
Soran+1 yılsimdi boyle dusunuyorsun seversen birini evlenirsin ama buldugun kisiyi dikkatli sec sen neden güvenmiyorsun?
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1595052-arkadaslar-sevgilimle-bugun-ayrildik-surekli-ayrilip-barisiyoruz-bu
bu yüzden güvenmiyorum açıkçası ve istemiyorum evlenmek o yüzden
Soran+1 yılokudum sorunu gecmis olsun oncelikle kardesim ilk sevgiline uzuldum ama olan olmus ücüncüsünden ayrıldıgın iyi olmus okurken cok sinirlendim seni hic haketmemis onun icin yaptıklarını okurken cok duygulandım ama soyle dusun erkeklerde nasıl guvenilmeyecek tipler cıkıyosa kadınlarda da cıkıyo bunlar icin yapıcak birsey yok seni hakeden birini bulduguna inanırsan o zaman bırakma sakın o kisiyi.
- +1 yıl
teşekkür ederim ama öyle birinin olduguna inansam ama inancım yok şu an
Soran+1 yılemin ol vardır senin gibi birini arayan cok kız var ve bunların icinde senin istedigin gibi biri vardır illaki sen kendi degerini bil :)
- +1 yıl
inşallah öyledir ama evlilikten vazgeçtim :) o kişinin beni inandırması lazım oda çok zor
Soran+1 yılinsallah karsına oyle biri cıkar :)
- +1 yıl
inşallah diyelim o zaman kader kısmet :)
- 27 Yorumla
Soran+1 yılöyle :)
Soran+1 yılo ilgili adamları derken zaten ciddi bisey istemiyorum bosanınca istedigimi yaparım ciddi olarak bakmıyorum bende yani onlara karsı duygusal bisey hissetmiyorum
- +1 yıl
yani yinede biraz daha sabretmeye çalış belki düzelir, dışarıda senle zevkine takılacak kocandan daha yakışıklı daha seksi daha romantik adamlar hep olacaktır.. çoğu kadın artık kıymet bilmiyor onlara daha fazla değer veriyor ama senle evlenip evinde sana kocalık babalık yapan insan her zaman daha üstündür unutma.. yeter ki kötü niyetli olmasın
Soran+1 yılduzelmesini istedigim icin cozum arıyorum zaten onlara da daha fazla deger vermiyorum benim icin o kadar onemli degiller tek cekici gelen tarafları goruntu sadece elimde olanında oyle olmasını istiyorum
Soran+1 yıltesekkur ederim zaten spora baslamaya ikna olsa hersey iyi olmaya baslıycak ama...
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Göbek ve göğüs kılı pek yeterli sebepler değil. Öyle olsa her doğuran, kilo alan kadın gözden düşerdi. Asıl onun sana olan ilgisinden hiç bahsetmedin, iltifatlar var mı, muhabbetiniz ne derece değişti. Yoksa şu söylediklerinden dolayı seni ve iş yerindeki hoş erkekleri suçluyorum ben! Eşini sevmiyorsun zaten ve aşık olarak evlendiğini de düşünmüyorum...
13 Yorumla
Soran+1 yılmuhabbetimiz normal eskisi gibi degil iltifatlarda eskisi gibi degil daha nadir ama hepsinden cok beni bu goruntusu rahatsız ediyor
Soran+1 yılilk basta ona olan sevgimi hatırlıyorum birlikte oldugumuz zamanları biz 6 senedir tanıyoruz birbirimizi o zamanları hatırlayınca suanki durum icin cok uzuluyorum cok seviyodum onu ama simdi oyle hissedemiyorum bakım gercekten cok onemli ama o anlamıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlenince mı ve tü saliyorlar
erkek bayan farketmiyor
bence dikkatli olmali evlendiginde herkes oh artik rahatiz kafasi yasadigi icin oluyor bunlar...15 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın ben dikkat ediyorsam karsımdakide zorunda ayrıca tuy demissin eskiden aldırıyordu artık ugrasmıyor
Soran+1 yılhahaha yanlıs okumusum tesekkur ederim konustum ama daha ciddi olmam lazım heralde
Soran+1 yıltesekkur ederim :)
En başta eşin şuçlu. Seninde gözün dışarıda ki erkekleri görmeye başlamış. Ayrılın evliliğin boku çıkmadan daha iyi. Bekara karı boşamak ne kadar kolay harbiden hee. Çok rahat söylüyorum :)
25 Yorumla
Soran+1 yılhahaha aslında durum oraya geldi neredeyse :)
Soran+1 yılen kotu ihtimal:D
Soran+1 yılevet ama bir sure cabalıycam olmazsa daha fazla katlanamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmem bended tersi kocam kilo aldikca seviniyorum kiskanirim
yakisklida degil hatta skype acmistim resmini koyordum yakisklimiym diye soruyordum kadinlara yok diyorladi sevniyordum kocama cirkin diyolar diye
nasilsa benim gözüme güzel baskasi begensin istmem12 Yorumla
Soran+1 yılhahahah keske o sekilde sevebilseydim emin ol asık olurdum kocama :D
evlilik aşkı öldürür diye boşuna dememişler
sen bir çocuk doğurup kilo alsan kırk kez burnundan getirmeyi bilir kilo ver diye ya da kendine bak diye11 Yorumla
Soran+1 yıl+1 !
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ablacım zor bir konu gerçekten ama onu bir şekilde spor yapmaya veya kendine bakmaya çekmek için uğraşmanız lazım. Bende kendime bakmiyordum hiç sevgilim beni terk etti. Ama su an kendime çok fazla bakiyorum. Kilo vermeye başladım. Cilt bakımı falan yapıyorum. Kıl sorunm zaten yoktu. Demekki onu kaybetmek beni tetikledi. Şimdi sizde ayrılma gibi bir durum olmaz ama onu tetiklemeniz lazım. Tabi bu güzellikle olmalı sonuçta evlisiniz.
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor malesef iyiyim ben boyle diyor bozulmasın diye cok kotu gozukuyosun diyemiyorum aman kardesim devam et kendine iyi vak cok onemli
Cevap sahibi+1 yılBenim sevgilimde cok soyledi gobegin var iste sacin soyle boyle diye ama dikkat etmesdim ben simdi pismanim. Size tavsiyem iliskinizi kurtarmaya calismanizdir seviyorsaniz tabi. Cunku her sey dis gorunus degil. İlerde uzulmekte var dis gorunuse aldanip
Soran+1 yılSeviyordum. Ama şu an ona baktıkca bu aklıma bile gelmiyor malesef evet dıs gorunus hersey degil ama insan bitlikte oldugu kisinin hos gorunmesini istiyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın. Sevgilimde benden bahanelerle ayrıldı. Ama ben dış görünüş yüzünden olabilecegini dusunuyorum. Cunku surekli laf ederdi gobegime filan.
Soran+1 yılDevam et boyle kendine bakmayı ihmal etme:)
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim. Umarım sende en iyi yolu bulursun.
Soran+1 yılTesekkur ederim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil bir insanla hayat gecmez. Sevgi yoksa ask yoksa nye evli durasin ki onu kendi memnuniyetiyle birak. Guzel seyler yasamak seninde hakkin. Birak o gobegiyle bir omur mutlu olsun killarina deger versin. Sen sana deger vereni hakediyon.
33 Yorumla
Soran+1 yıliste bu ya bir sen anladın burada asıl deger vermeyip beni umursamayan o umursasaydı kendine bakardı ve beni boyle dusundurmezdi !
Cevap sahibi+1 yılCok hakli oldugun icin anliom. Milet karisi begensn diye neler yapio. Ben cekemezdm boyle kendinden baskasini dusunmeyen birini
Soran+1 yıltesekkur ederim cok haklısın !
+1 yılNe olmus gobegi tuyu varsa sen sirf disgorunusune aldanmissin kendine bakmiyor tamm bu durum kotu ama seninde sirf bu yuzden ayrilsammi die sorman sacma otesi seni seven birini bulmussun varsin gobegi olsun bu kadar takiyorsan tesvik et beraber spora falan gidin
=^-^=01 Yorumla
Soran+1 yılgitmiyor iste ben cok sogudum ve dıs gorunum benim icin onemli
Adam spora yazılsın.
vücud yapmak zor değil.
senin öyle düşünmen yanlış.11 Yorumla
Soran+1 yılyapması gerek ama bir cabası yok malesef benim boyle dusunmeme sebep olan o malesef
+1 yılbuna uzelceğin yerine sevinmelisin ,, eşin demekki hiç başka bayanların peşinden gitmiyor demektır ,, beni alan aldı satan sattı ,, benim bir eşim var ve kendimi birilerine begendirmeyeyim diyordur oyle bak olumlu yanından bak
01 Yorumla
Soran+1 yılkendine bakarak dediginiz gibi biri olmalı bir adam.
+1 yılsen erken evlenmişsin. seni bir erkek değil işyerindeki bütün erkekler tatmin etmeli. hepsi, ni beğeniyorsun çünkü ilginç
42 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :DD
Soran+1 yılKarsımdaki kendine bakmayınca ister istemez bakanlara bakıyoruz tatminle bir ilgisi yok
+1 yılBaşka erkekler ile eşini kıyaslaman çok çirkin bir davranış.
O seni başka kadınlar ile kıyasla ne kadar hoşuna giderdi bir düşün.
İşte bas bas bağırıyorum ve diyorum ki, erken yaşta evlenilmez !411 Yorumla
Soran+1 yılKıyaslamak istemiyorum ama onlar gibi olmasını cok isterdim bunu demeye calıstım
- +1 yıl
Yanlış düşüncedesin.
Soran+1 yılbu benim sucum degil
- +1 yıl
Kıyaslarsan senin suçundur.
Soran+1 yılsebebiyet verenin sucudur
- +1 yıl
Kendi üstünden sorumluluğu atmaya çalışıyorsun fakat yaptığın sadece kendini avutmak.
Herkes bakımlı insan ister bu ayrı bir konu.
Fakat sırf kendine bakmıyor diye bütün o güzel şeyler silinmemelidir.
Ne diyeyim sana, o halde aldat.
Soran+1 yılguzel hicbirsey gelmiyor aklıma malesef benim icin bu konu cok onemli ve onu daha once bir cok kez uyardım
- +1 yıl
Görüntü için bunlar bana göre çok yersiz. Kendimi yerine koyuyorum hak vermiyor da değilim. Ama görüntü insanı aldatan bir durum.
Tekrar tekrar düşünmelisin, bana göre hava hoş :)
Soran+1 yılaldatan bir durum ama benim icin cok onemli tekrar tekrar dusundum ama yanında durmaya bile tahammul edemiyorum bazen
- +1 yıl
Senin için en güzeli olsun ne diyeyim.
Hayat senin madem memnun değilsin keyfini çıkartmaya bak.
Soran+1 yılaynen bakalım ne olucak
+1 yılBu boşanma sebebi, senin gençliğini güzelliğini heba ediyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılbaskası olsa bu sebep icin bosanılır mı derdim ama isin icinde olunca oyle olmuyormus
- +1 yıl
Başına gelmeden kimse anlamaz.
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Kadınların ilgiye ihtiyacı vardır, kendine bakmayan, kendine ilgisiz biri sanamı ilgi gösterecek, bitir evliliğini bak hayatına. Herkes kendi hayatını ve seçimlerini yaşar. Şimdi birçok kişi eksiliyecek beni ama umrumda değil.
Soran+1 yıldediklerine tek tek katılıyorum sonu oyle gibi gozukuyo ama yinede bencil duruma dusmemek icin duzeltmeye calısıcam tesekkur ederim
- +1 yıl
Sen elinden geleni yap ve elinden gelen sabrı göster sonuna kadarki sonradan geriye dönük pişmanlıkların olmasın, en azından vicdanın rahat olur, elimden geleni yaptım dersin. Mutlu olmanı dilerim...
Soran+1 yılcok tesekkur ederim oyle olur insallah
- +1 yıl
İnş...
hocam o iş yerinde gözüne kestirdiğin beyefendi bakımlı olabilir ama sadakat burada başlıyor eşinize ALLAH sabır versin derim sizde inşallah eşinize odaklanırsınız.
25 Yorumla
Soran+1 yılbenim sadık olmam biraz da onun elinde değil mi? kendini bana hos göstererek buna engel olabilir ama ben ona bu soyledigim halde ben iyiyim diye konuyu kapatıyor biraz bu taraftan bakın lütfen!
- +1 yıl
Bu tür olayları yaşamamış hiç kimse kendini ne kadar sizin yerinize koysada empati yapsada sizi anlayamaz.
Eşiniz sizinle duygusal anlamda bağ kurmuyor kuramıyorsa haklısınız ama bu sizin elinizde ancak bu durum giyim kuşamı bolkon gibi göbeği çekici erkek vücutları veya size özel isteklerinizde eksilerde ise birazda abartıyor olabilirsiniz hatalısınız demiyorum yanlış anlamayın Lütfen aşılamayacak şeyler değil. onun yerine bakımsız ev kadını olarak kendinizi koyun öyle düşünün sonuçta siz bayansınız istediğinizi (zor değil ) elde edersiniz ki eminim eşinizide elde edeceksiniz dir.
Gerçekten sizi düşünerek yazdım sakın yanlış anlamayın karar tabiki sizin ama aldatmayın Lütfen umarım iyi olursunuz.
Soran+1 yıltesekkur ederim yazı icin ne dediginiz anladım ama inanınki uc nokta birsey istemiyorum dediklerimi yapmak o kadar da zor degil ve ben onun yapması gereken seyler icin ugrasmak istemiyorum zaten calısıyorum yoruluyorum ona ragmen kendime nasıl baktıgımı gorseniz onun bu halde oldugu icin siz utanırsınız. tam tersini dusunun demissiniz ama ben onun yaptıgı bu hatayı yapmazdım :)
Soran+1 yıltesekkur ederim izliyicem :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Esin nedenini bilmedin bir durum icin kendini salmis ya huyu suyu nasil yani dis görüs icin ayrilmaz. bir Dönem yasiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir donem oldugunu bilsem beklerim ama sonsuza kadar iyice salıcak ve ben boyle devam edebilicegimden emin degilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocasını aldatan bir kadınla berbaer olmuş bir kişi olarak diyorumki bunlar sadece bahaneler birini sevdiysen seklini sevmemişssindir hani dersiniz ya ben onun yüregini sevdim ha işte odur belliki sen zaten esini hicbizaman sevmemişssin ve sevmeyeceksinde aldattınmı bilmem ama kafanda bu soru varsa aldatırsında eminim
16 Yorumla
Soran+1 yılyanılıyorsun evlendigimizden beri cok seviyordum yuzu hos ama oyle aman aman yakısıklıda degil dedigin gibi sevmeden evlensem dısı cok daha iyi olan biriyle evlenirdim. beni kendinden sogutan o oldu benim icin onemli seyler bunlar ve bunu ona kac kere dedim sen dusun simdi karın iyice kilo alıyor ve tuylerini aldırmıyor yapmamaktada ısrar ediyor ne yaparsın soyle?
Cevap sahibi+1 yılhe he ben bilirim sen haklısın tamam git aldat kocanı ya da bosan sonra bak bakalım daha cokmu mutlu olacaksın
Soran+1 yılaldatmak icin soylemedim ama emin ol ayrılırdın ve ben şu an bu kararı dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılSevmeyene karınca yük, sevene filler karınca. Dağı bile taşır insan âşık olup, inanınca..
Soran+1 yılasık degilim suanda o bunu bitirdi
Cevap sahibi+1 yılpeki ozamn madem öyle basksıyla ol
ne kadinlar var ya.. yani erkek düsmaniyimdir ama böyle bir kadini en nefret ettigim adam bile hak etmiyor
23 Yorumla
Soran+1 yılneden boyle yazdıgını anlamadım cunku kotu durumda olan kisi benim o durumundan cok memnun
Soran+1 yılsende bu kafa varken cevap vermeseydin keske
Sen evliliği kirletme.
Boşan adamı da kirletme.
Hatta öl yaşamı da kirletme.
Bizim bacı dediklerimiz bırak çevresinde yakışıklı erkek var diye ağzının sulanmasını.
Başını yerden kaldırmaz yürürken.
Yazıklar olsun senin zihniyetine.95 Yorumla
Soran+1 yılkarsımdaki bana onem verip kendini salmasa bende baskasına bakmayı dusunmezdim belkide
Soran+1 yıloyle kadınlara bir de ben siddet uygulamak isterdim ama baskalarına bakmıyolar diye degil onlara tahammul edebiliyorlar diye
Soran+1 yılben gayrimesru birseyden sozetmedim surekli yazmıssın cozum arıyorum kardesim
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. biraz ayrı kalmalısınız. ani bir hevesle evlenmemişsindir umarım. her ne ise aklında başka insanları çizdiysen eğer sorun büyük.
07 Yorumla
Soran+1 yılBaskalarını cizmedim ama karsımdaki bana erkek gibi gelmiyo bile hic bir cekiciligi yok artık ama bunun icin ayrılmak ne kadar dogru bilmiyorum
Soran+1 yılkendini benim istedigim gibi duzeltmemesi zaten benim icin ne kadar derin duygular besledigini dusundurur :) ikincisi evet cekici olması onun sevmem icin onemli sebeplerden biri sevmiyorum demiyorum seviyorum ama kendine bakmaması sevgimi sonduruyo bu acıdan bakarsan anlarsın :)
Soran+1 yılyoldan gecen her cekici erkege asık olmuyorum ama ona oldum sorun bir kisinin hem icini seversin hemde dısını seversin oldugu gibi oyle aman aman bir guzelligi olmasına gerek yok sevmen yeter o dıs goruntusunu ama iste ben onu o sekilde sevdim o sekilde kalmasını istiyorum bakımsızlasmasını degil ve bu benim icin cok cok onemli
Soran+1 yıltesekkur ederim biraz ayrı kalma fikri fena degil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kocan alan almış satan satmış mantığında emin adımlarla ilerliyor anlaşılan
19 Yorumla
Soran+1 yılöyle oldu biraz
- +1 yıl
Seni kaybetme korkusunu yaşat ona bir şekilde. her gün İlk buluşmaya gelir gibi gelir eve o zaman bence
Soran+1 yılnasıl olucak o peki?
- +1 yıl
Orasını bilemem senin marifetine kalmış o. Ama kendimi toparlamassam elimden uçup gidecek korkusu olmalı.
Soran+1 yıliste o nasıl olucak bir fikir soyle mesela sana neler yaparsa oyle hissedersin
- +1 yıl
Mesela bir bayan arkadaşından örnek ver. Falanca bir arkadasim vardı boşanmış de. Çok üzüldüm de. Illaki nedenini soracak. Adam bildiğin öküz çıkmış de. Kendine hiç bakmıyormus Afedersin kokuyormus artık de. Kadında içine atmış atmış bişey dememiş bir patlamış tam patlamış boşanma davası açmış işte de. Etraftaki ilişkilerden örnek verirsen daha iyi olur.
Soran+1 yılanladım deniyicem tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Kendimi Güzin anne gibj hissettim birden ;)
Soran+1 yılhahahah :)
+1 yılen kısa sürede dipçik gibi birine vereceğine bahse varım bahanedir bu işler. Hadi hadiiiii...
34 Yorumla
Soran+1 yılaldatma olsa amacım istedigim kisiyle yapabilirim eger dedigin olsa cozum aramak icin buraya yazmazdım direk yapardım
- +1 yıl
Biz buna günah çıkarma diyoruz. Ayıbı haklılıkla harmanlayıp...
Soran+1 yılayıp olan birsey yok sorumsuzluk var bir tane
- +1 yıl
Hı hı.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence lazer merkezinden ve spor salonundan kayıt kartı alıp hediye et :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha mantıklı ama gitmiyor malesef:D
+1 yılona iyicene anlat malisin bence ayrilacaginida soylemisisin yine:/
10 Yorumlaiş yerimde gercekten cok ilgili ve hos erkekler var onları gördükten sonra demişsin sana karşı mı ilgi ve hoşluk?
09 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarakta bana da ilgililer anlayıslılar ve bakımlılar eve gelince hangisi erkek bunların diye dusunuyorum cok sogudum
Soran+1 yılBen guzel bir sekilde soyluyorum zaten ama o fazla kotu olan birseyim yok memnunum ben diyor
Soran+1 yılBunun icin ayrılmayı dusundugumu soylesem onu sevmedigimi dusunup benden sogumazmı? Diget erkekleri dusunmuyorum zaten ama hep gozumun onundeler ister istemez kendi kendime kıyaslıyorum
Soran+1 yılEvet bu sekilde de konusucam
Soran+1 yılinsallah kardesim
kaç yılık evlisin? çocuk varmı? yaşlarınız kaç? bide daha ciddi uyar onu. sen iyisinde ben eski halini daha çok beğeniyordum filan de. gerekirse birlikte rejim uygula. spor yürüyüş yapın.
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 bucuk sene oldu cocuk yok ben 24 o 27
Soran+1 yılyapsa zorlıycam ama istemiyor
Soran+1 yılyemegi zaten ortak yapıyodukda ilgisiz kalsam daha sogumaz mı
Soran+1 yıltamam tesekkur ederim :)
+1 yıleminim iliski yasarkende is yerindekileri hayal ediyorsun... bu bir ihanettir, aldatmadir. aldatmak illa fizikle temasla olmaz .. erken evlenmek ii degil
04 Yorumla
Soran+1 yılis yerindekiler olmasada o haric birini hayal ediyorum yoksa iliski yasamamın bir anlamı yok hicbirsey hissettirmiyor anlatamaya calıstıgım bu ve sorumlusu o
- +1 yıl
onunla konusmayi denedin mi, veya yazsana bana bir konusalim.. üzüldüm yani ne diyeyim
Soran+1 yılkonustum ama umursamıyor malesef
- +1 yıl
yazsana bana,
sende kendine bakma dikkat etme bir süre bakalım ne tepki wericek. kendinide salma tabiki. bir anda bitirilmez ki
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha kotu olur
Sen bu adamla sirf fiziksel ozelikleri icin mi evlendin de simdi degisince itici geliyor bu evlilik bastan yanlismis kizim ayril
33 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel kısmıda isin bir parcası degil mi?
Soran+1 yılbenim icinde yarı yarıya neredeyse aynı sekilde terside olsa sorun olurdu benim icin onun boyle olması beni sogutuyo ondan gercekten birsey hissedemiyorum kendimide zorlayamıyorum :/
- Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılsenin gözler yuvasindan kaymiş bir kere daha istersede 10 kat baklavasi olsun birşey değişmez
10 Yorumla Seven insan iş yerindeki adamlar çok iyi ve hoş diye bir laf etmez sen adamdan sıkılmışsın bakım bahane
11 Yorumla
Soran+1 yılsebep kim karseşim?
+1 yılBumudur yani sebeb sen zaten karar vermissin işyerinde ki bakimli erkeklerle bol bol ihanet diliyorum sana
114 Yorumla
Soran+1 yılİhanetle bir ilgisi yok
- +1 yıl
Olacagi o sonunda inkar bizleri kandirmak guncellemen anlatıyor zaten
Soran+1 yılfiziksel olarak aldatmadım oyle olsa burada sormazdım bunu direk aldatırdım
- +1 yıl
Ben beyinsel fiziksel demedim zaten bol ihanetler diledim sadece
dip not; dileğim halen geçerlidir
Soran+1 yılbeyinsele care yok
- +1 yıl
Hayir !!!
Sen oyle olmasini istedigin icin oyle düşünüyorsun yoksa çaresi yok diye birsey yok
Soran+1 yılonu dusunemiyorum iste sorun var ortada ama o cozmek icin hicbirsey yapmıyor elimde olmadan dusunuyorum
- +1 yıl
Aslinda kocan senden daha beter haksiz ama onu bu durumundan ancak sen kurtarirsin at aklindaki kotu fikirleri biz erkekler icin bir kere yatmak yeterli o seks yasanana kadar her türlü yalan dolan bittikten sonra eskiye devam yapma sende yakma kendini allah var yukarida hesap vereceksin yazik degilmi sana
Soran+1 yılhaksız olanın o oldugunu biliyorumda burdan sekse nerden geldin kardesim
- +1 yıl
Seks e genel olarak erkeklerden bahsettim sadece seviyor gibi gorunen ama tek amacı seks olanlardan geldim
Soran+1 yılonları tanıyabiliyorum kendilerini eleveriyorlar da onlarla konumuzun ne ilgisi var
- +1 yıl
Kafami actin ya
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Kafam guzeldi sarhoş dum kafami actin ayildim yani ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini salsan o senin gozunun yasina bakmadan aldatir
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım getcrkten cok sogudum aldatmak istemiyorum ama cekici bir erkek gorunce keske bu benim kocam olsa diyorum
Cevap sahibi+1 yılYalan mi peki ayrica ben bosan falan mi yazdim beynin yok onu anladim dusunemiyosun da oku yazmadada da mi ozurlusun
bence esınden ayrılma ama sende yapıcagından gerı kalma :=)
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapmalıyım?
Soran+1 yılaklıma geliyo ama durduruyorum kendimi surekli
Bence bir adam. bilerek kendine bakmiyorsa sorun kadindadir. Bence sen once bir kendine bak
25 Yorumla
Soran+1 yılkendime yeterince bakıyorum sorun ben degilim
Soran+1 yılhayır soyledigin sekilde algıladım her turlu kendimi biliyorum ben sayın celiskim :)
- +1 yıl
Adam kendine bakabilecekken bilerek bunu yapmiyor aslinda bunu yaparsa senin ona. daha cok. yaklasacaginin ve boyle oldugu icin. sogudugunun. farkinda ama adam. yapmiyor. Kesin altinda senden. kaynaklanan. birsey var. Belkide kirmissindir veya herhangi. bisy amman banane. ne. haliniz varsa gorun artik
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yüzden ayrılmak doğru gelmedi bana. Ama tabi karar sizin.
11 Yorumla
Soran+1 yılben de bu yuzden ayrılmak istemiyorum onun yerine onun duzelmesini istiyorum ama bir cabası yok ve bu benim icin cok onemli eger devam ederse simdi tahammul edemedigim birine gelecekte hic edemem
sizi seven, peşinizden koşan, hergün sizi görmek için deli olan insanı terk edip malın biriyle evlenenlerin hazin sonu_hd_izle_full_izle
02 Yorumla
Soran+1 yılesim ilk basta tarif ettigin kisiydi buna ne diyiceksin o zaman:)
kocanız müneccin değilse bunu onada söylemeniz gerekiyor. ha eğer müneccinse o zaman no problem ayrılın gitsin.
00 Yorumlayatağa gitme de ki artık cekici gelmiyorsun buda ise yaramazsa bilmiyorum :D
11 Yorumla
Soran+1 yılcekici gelmiyorsun degilde bu halin hosuma gitmiyo gibi daha yumusak sekilde soyledim
Boyle baslar iki gün sonra isyerindeki tuvalette ***********
16 Yorumla
Soran+1 yılsebep kim?
Soran+1 yılsoyliyim... o kadar tatli dille soyledim ki sanki hersey normalmis gibi umursamıyor. bana aynı sey yapılsa konusuna gelirsek bunu dusundugum icin simdiye kadar hicbirsey yapmadım fiziksel olarak
Soran+1 yılne yaparsam aynı malesef degismeye cabalamıyor
+1 yılNasıl bir işyeri orası peki olayların tam tersi yaşansa ne düşünürdün
01 Yorumla
Soran+1 yılben onun yaptıgı hatayı yapmazdım kendimi hersekilde duzeltmeye calısıyorum her konuda bir tek ona karsı degil cevremede ama o benim icin bir sey yapmıyor
eşinizle daha ikna edici bir dille konuşmanız lazım ayrılık çözüm olmamalı bence
03 Yorumla
Soran+1 yılNe dersen ikna olur ki
Soran+1 yılSoylememe ragmen aynı malesef
+1 yılsanki 15 20 yılolmuş eis zevleneli ama kısa dimi demek ki artık boşvermiş heyecanlanmıyor adam bişeyler yap bence
010 Yorumla
Soran+1 yılbenle ilgili bir problem yok iste sorun o
- +1 yıl
kaç yıldır evlisiniz peki
Soran+1 yıl1 bucuk sene neredeyse
- +1 yıl
bu kadar erken pes etmiş demek ki benim eşim aksine bana hep bakımlı olmayı bırakırsan sevmem der ve 4 yıldır o lafı sölediginde bile kendi kendime diorum ki bir insan nasıl kendine bakmaz muhtemelen bütün yaşantınızı etkilyordur bakımsız olması yani yatak odasını bile bir yol bulmak gerek
Soran+1 yılaman kendine bakmayı ihmal etme gercekten evde durmak istemiyorum bile cok sogudum aynen cogu seyi etkiliyor yatak odasında da onu hayal edemiyorum
- +1 yıl
Zaten vücut temizligime çok önem veririm hastalık bende titizlik yani peki farklı bir hayalmi var yatakta büyük ihtimal istemezzsin yani onu iliskide
Soran+1 yılfarklı bir hayal mi derken onu degilde etrafımda gordugum kisileri dusunuyorum o esnada ona bakmıyorum bile
- +1 yıl
Bende ondan bahsediyordum işte o zaman zorla yapıyor gibi olur ama temizlik gerçekten önemli yani hiç gelisme yok mu yani
Soran+1 yılpek zorla degil illaki iliski yasıyoruz zaten baskasını dusundugumde zor olmaktan cıkıyor ama ben onu o sekilde istiyorum simdilik degisicek gibi durmuyor ama biraz cabalıycam tavsiyelerle olmazsa bilmiyorum bir cozum bulucam
- +1 yıl
Çözüm var aslında cabalamak gerek işte tabi daha kolay oluor işte onu istemek hakkın kocan çünkü ama bir erkek neden yapar bilmiyorum kadını istemiyor dice sanmıyorum bu arada yazabilirsin bana bu konuda yardımcı olmak isterim
+1 yılsonra da vay efendim neden ülkemizde kadina siddet artiyor...
sen elalimim kocasina, nisanlisina, sevgilisine göz dik, sonra vay efenim cok mutsuzum, vay efendim kocam eve gelmiyor, vay efendim kocam cok bakimsiz ilgisiz..42 Yorumla- +1 yıl
Iyi sacmaladi.
Soran+1 yılsakin ol sampiyon
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe desemm hiç bilemedim gerçekten sana her damga yakışır gerçekten cunkü sen o adamı sevmemişsin hiç sen yollusun o bir gerçek :)
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKim veriyormuş pardon erkeğe öyle hakkı doğaçlama yapıpta boş boş konuşmayın aldatanda şu lafı söyleyende karakterinde kişiliğinde problem var derim seven insan hiç bir şekilde gelipde bunları söylemez bırak karısını bıle aldatmam erkek kadın farketmez. Kocasının eski halini özlediği falan yok aranıyor baksana çok hoş erkekler var ayrılıp başkasına gıtmeyı kafasında tasarlamış sen ne diyorsun?
Soran+1 yılben onu cok sevdim oda beni seviyor biliyorum ama bu sekilde olmasını ben istemedim kac kez uyardım ama kendini duzeltmek icin hicbirsey yapmıyor beni boyle dusundurdugu icin suclu olan o
Evlilik toplum olarak ne hale gelmis boyle ornekler gordukce uzulyorum :( evlenmiycem.
21 Yorumla
Soran+1 yılbunlar evliligin bir parcası suanda bile tahammul edemedigin birine omur boyu nasıl tahammul edebilicegini bir dusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılilahi adalet diyorum sadece. kaza geç, r, p sakat kalırsın yüzüne bakmaması lazım senin fikrine göre. çok yazık.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHala aynı düşüncede misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılAllah islah eylesin Allaha havale ediyorum sizin gibileri altta bir yorum vardı zihniyetten bahsediyordu +1 Destek.
10 Yorumla Sen cokmu iyisin ki soguyon goster bakalim belki seninde gobek vardir:)))
01 Yorumla
Soran+1 yılben bakımlıyım ama bunu onun icin degil kendim icin yapıyorum göbek konusuna gelince fazla 5 6 kilom var ama bu birsey degil onun yanında :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Artık evliliğe yüklediğiniz anlam bu kadar.
85 Yorumla
Soran+1 yılevlilige bir bu anlamı yuklemiyorum ama bu da onun onemli bir parcası o zaman dıs goruntusune bakmadan dunyanın en iyi insanıyla evlenebilirdim !
Soran+1 yıltam tersi olsa dıs gorunusu mukemmel olsa dunyanın en yakısıklı ve fit erkegi olsa ama ici kotu olsa yine boyle dusunurdum
Soran+1 yılama bu konu benim icin cok onemli oda bunu biliyordu bastan beri uyarmıstım
- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat