sen elin kızlarını niye seyredip duruyom akşama kadar elinde 3 telefon bilgisayar var hepsinden kadınlarla konusuyon acil işe başlaman lazım yine kadınlardan kafani kaldırmıyosun sen dedi annem kızlarla beni uygunsuz şekilde yakaladı odamda hemde 🤣🤣🤣ne düşünüyorsunuz kizlar bu konuda
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
kaç kızla konuşuyon aynı anda ben mi yanlış anladım 😂 ve trans erkek olunmaz doğulur çok iyi dedin <3
valla aynı anda hem bilgisayar hem tablet hem 3 tane telefon babaminkinide ben kullaniyom arada
babamin annemin telefonu bende duruyo
nisaninkinide gelince Alacam küçük veletin bile telefonu var
evde 4 tane bilgisayar 3 tane ateri bir tane PlayStation var hepsini ben kullaniyom
bir tanede tabletim var hepsiyle kızlarla konusuyom
dün babamı bı kız aradı babamın telefonundan başka kızlarla konuştum babammis gibi 🤣🤣🤣🤣
babam dediki bu kız kim beni ariyo annemle kavga ettiler ben dedimki yanlışlıkla ben caldirdim kızı ondan aradı baba dedim bişey demedi evladı çok * babam napsin evde yüzde telefon bilgisayar var oğlu çapkın adama yazık valla
babamın ve annemin bütün mesajlarını ben okuyom annemin telefonunda da kızlarla konusuyom🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
kanka bişey deyimmi çok fena biriyim ya ama yinede çok kibar adamım tek kötülüğüm çok çapkın trans erkeğim ben
kanka nisa diye yigenim var tamammi bana hayran çocuk hep varya telefonumu elime 5 dakika aliyom ya telefonunu kırarım bak diyo seni elimden hicbi kız alamaz diyo🤣🤣🤣🤣
benim neremi seviyo bu küçük velet 🤣🤣🤣🤣
azıcık bişey tatliyim kanka kabul et
bence çok tatlı ve şımarık bı insanım ben biraz fazla şımartılmış biriyim ama çok sempatigim dimi çok efendiyim
kanka bu benim yigenimi bı gör aşırı uyanık valla ben yetiştirdim ya aşırı uyanık çocuk valla cingöz gibi bişey aşırı gözü açık kurnaz kandıramazsın çocuk gibi değil benim yanımda dura dura seytanlasti sıpa biraz zekası fazla calisiyo aşırı üstün zekalı amcası gibi biraz fena ama varya benim yanımda yetişen yigenlerimin hepsi böyle Kurt gibiler bizim sülale cin gibi maşallah 🤣🤣benide o cinlerden biri yetiştirdi dedem benim dedem çok akıllı ve çok zeki adamdı zekasini dedem benden almış
genetik ya ondan dolayı aile boyu zeka var soy ağacımız kuvvetli bizim dagliyiz biz
nisaya bide futbol öğretimmi tamamdır bize bı gelsin maç ogretecem ona kız çocuğu olabilir ama ben onu biraz antreman yaptırmam lazım evde biraz ben ona şinav falan çektiriyim hayata hazırlansın çok hiperaktif ben gibi enerjisini atması lazim kanka
ben gibi amcayi buldu çok sempatik tatlı ve çapkın bir amcası var komigimde daha nolsun şeker gibi adamim
dedem varya dedem benim dedem bana hayatı öğretti herzaman bahsederim nisayada ben hayatı ogretiyom alışsın biraz
bizim sulalede genetiktir zeka ben mesela aşırı zeki hir adamım beni kimse kandiramaz mesela ben ne dersem o olur bir kişi bile aklımı celemez zeka budur
geçen ablam diyoki misafirliğe gittim akrabalara diyoki Zeynep diyo sende zekisin diyo niye ablam dedim seni kurtlar yetistirdi diyo yok şöyle böyle diye seni alıştıra alıştıra kurt oldun basimiza diyo🤣🤣🤣
ben aren koçak konusmadigim kız kalmayacak dünyada yemin ettim kendi kendime
çapkınlıkta çok hizliyimdir ağzım iyi laf yapar ve kadınlar benim baş tacimdir
kadınlara aşırı ilgiliyimdir çok iyi davranırım ulan o kadar iyi davraniyorumki aşık oluyolar ama ben dünyadaki bütün kadınlara iyi davraniyom kizlar da hemen etkileniyo ben napiyim iyi kalpli bı adamsam
iyi kalpli olmak sucmu kanka
ömrüm boyunca kadınlarin hepsine iyi ve kibar davranacam hayatım boyunca onlara sesimi bile yukseltmicem çünkü kadınlar herşeyin en güzelini hakediyolar
kizlar hepiniz benim prensesimsiniz
kızların hepsini el üstünde tutuyorum
kızların hepsine yardım ediyorum neden biliyomusun aşığım onlara
aren koçak sadece sanalda kadınlara iyi davranmaz reeldede kadınlara çok kibarimdir kapilarini açarım yol veririm istedikleri şeyi yaparım güldürmeyi severim sakalasmayi severim reelde kızlarla çok sakalasirim ben sonuçta trans erkek olarak aşık olduğum cinsiyet kızlarla sakalasmak çok eğlenceli ya eğlenmek güzel vakit geçirmek kizlarla kavga etmek iğrenç bişey erkek adam kızlarla kavga etmez eğlenir güzel vakit geçirir akıllı bir adam kızlarla coşar zekasını kullanan bı adam kızlarla hoş vakit geçirir bunların hepsi benim kopyam biyolojik erkeklerin hepsi benim yazdıklarımı okuyup okuyup bana benzemeye calisiyolar özenti kopyalar
kızları el üstünde tutarım ömür boyu hepsini ben simartirim tek başıma iltifat üstüne iltifat kizlar benim bebeklerim gibiler
kanka sana bişi deyimmi kanka ben çok şımarık ve tatlı bir adamım ya benden bitane daha yok kanka neden diye sor kadınlara karşı dört dörtlük adamım kanka ama çok da fenayim yapacak bişey yok kadınlara zaafım var bir trans erkeğin en büyük zaafı kadınlardır beni kadınların içine atsınlar bak nasıl cosuyorum kendimi kaybediyorum bir trans erkeği kadınlarla test etmeyin ben trans erkeklerin kadınlara en düşkün olaniyim aren kocagi at kadinlarin içine bak bakalım ne hale gelirim simaririm kudururum bu dünyada kendim gibisini hiç görmedim bak ne biyolojik erkekler bana benziyo bu konuda ne trans erkekler ben aşırı kadınlara düşkünüm ben varya onlar benim yanımda masum kalırlar beni bı kadınların içine atsınlar abow abowwww abowwwwwwwww kendimi kaybederim beni tanıyamassiniz ortalığı yıkarım simarikliktan hiçbir biyolojik erkek ben kadar kadın düşkünü değil 🤣🤣🤣🤣hiçbir trans erkek ben kadar kadın düşkünü değil ben aren kocagim benim hayatım sadece kadınlar üzerine kurulu kadınları gordummu simaririm zivanadan çıkarım çok komik ve eglenceli adamım daha ne istiyosunuz kizlar yaşatirim size hayatı kop kop kop🤣🤣🤣🤣🤣kizlar olsun yeter bide cilegimde olsun ya minik kızım oda benim🤣🤣🤣🤣🤣
beni kızlarla dolu bı odaya hapsedin bakalım noluyo 🤣🤣🤣🤣aren koçak bütün kızlarla eğlence hayatına düşüyor şakalar komiklikler kibarliklar romantiklikler kızlara kur yapmalar capkinliklar hepsine yeşil ışık yakmalar girişken adamım kızlardan asla. utanmam 🤣🤣🤣🤣
geçenlerde kuzenimle bı yerdeydik kuzenim varya kanka benim yanımdayken aşırı güleriz biz ben dedimki evde misafirler vardı bizim ben normalde iş yapmam evde kolay kolay kızları gördüm tamammi hemen kalktım kızlara hizmet ettim abowwwww kuzen diyoki seni hiç biyle gormediydim diyo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣bikere de kızın teki benim cayimi getircekti misafirlikteydim kıza dedimki nolur sen otur ben giturcem dedim kızları görünce asla çalıştırmam ben 🤣🤣🤣
aren koçak bu dünyada bitek kızlara hizmet eder
birtek kadınlara iyi davranırım hemde dünyadaki bütün kadınlara iyi davranırım aşık olduğum için kıyamam onlara
aren kocagin bir trans erkek olarak benim görevim 24 saat hergun kadınlara hizmet etmek ve iyi davranmak
aşık olduğum cinsiyete kiyamam
benim olduğum yerde kadınlar iş bile yapamaz erkek adam dediğin kadının elini bulasiga bile sokmaz erkek adam kadınına hizmet eder ben kibar bir erkek olarak kadınlara iş yaptırmam ben kafeye gittiğimde dışarda çay içtiğim zaman garson kadınsa kalkar yardım ederim
hiçbir kadın bana hizmet edemez benim aşık olduğum cinsiyet bana hizmet edemez izin vermem ben omLara hizmet ederim
benim aşık olduğum cinsiyetin elini sıcak sudan soğuk suya sokmam
asla kıyamam sevdiğim kadına asla
ben sevdiğim kadına çok iyi davranıyorum genelde o bana bagiriyo ben napiyom alttan aliyom bu kadar basit kadınlar bana bağırdığı anda susuyorum ben hiç konuşmuyorum sınırı geçince konuşuyorum o değilde aşırı derecede uslu bir adammisim ben
çok gevezeyim demi kanka 🤣🤣🤣
kadınlara yapmayacagim 3 önemli kural var kanka 1. si kadınlara ölene kadar bana ne yaparlarsa yapsınlar küfür etmedim bu yaşıma kadar bundan sonrada ölene kadar ağzımdan tek küfür kadınlara çıkmaz eğer biri küfür ediyorsa o fake hesaptır ben asla ölsem de kadınlara küfür etmem bunu allahda bilir annemde babamda bilir herkes bilir asla ölene kadar aşık oldugim cinsiyete küfür etmem 2. si ayriliyim veya ayrilmayim hiçbir eski sevgilimin arkasindan veya suanki sevgilim hakkında namusu hakkında asla konuşmam konuşturmam konuşanın kafasını kirarim sustururum3. su bunlar aren koçak kanunudur 3. su asla ve asla kadınlarla bağırarak konuşmam sesimi asla yukseltmem asla 4. su ve önemlisi bu işte 4. su ben asla aşık olduğum cinsiyetin dedikodusunu anneme bile yaptırmam kız kardeşim bile yanımda kadınlar hakkında konuşamaz babamda konuşamaz hickimse benim olduğum ortamlarda kadınlar hakkında kötü konuşamaz hemen kadınların tarafini tutar korurum ömür boyuda kadınları savunacam çünkü aşığım onlara ben çünkü ben biyolojik erkek değilim ben bel altımı doyurmak için sevmem kadınları ben kalpten sevip korurum ki ben biyolojik erkeklerden de trans erkeklerden de daha çok kadınları severim onlar ben kadar sabırlı davranamazlar kadınlara ama ben dünyanın kadınlara en aşık adamiyim en çok değer veren adamıyım dünyada benden bitanede daha yok dogmayacak
bir şey olmaz
bişey olmadı zaten dediki niye akşama kadar kızlara bakiyon dedi 🤣🤣🤣
elin kızlarına niye bakıp duruyon diyo🤣🤣🤣🤣
Çıplak m gördü
nisayla annem ikiside kıskanç 🤣🤣🤣beni kızlardan kiskaniyolar ve haklılar gerçekten tek bir kadınla yetiniyorum 3 tane telefonla kızlarla konusuyom haklılar bence
kız çıplaktı gördüğünde kamerada
erkek adamım bana bişey olmaz ben trans erkeğim kızın annesi babası kizabilir ben kızı korumak için şey yaptım yoksa bana bişey olmaz
küçük yigenim var nisa diye o telefonumu sürekli elimden almaya ugrasiyo beni kızlardan kiskaniyo küçük sipa çok fena bı gorcen telefonumu almak için elinden geleni yapiyo kızlarla konusmalarina bakacam diyo 🤣🤣🤣kızlarla konusma diyo kıskanç sıpa annemle ikiside kıskanç 🤣🤣
Neden kıskanaın
çünkü kızlarla akşama kadar elimde telefon mesajlasiyo konuştuğum için kiskaniyolar annemde nisada 🤣🤣🤣
kızlara karşı çok ilgiliyim kibarim ya kıskançlıktan deliriyolar babam bile bişey demiyo bana annem karisiyo
Annen neden karışsın
karisiyo işte neden sürekli kadınlarla oynasiyosun diye annem karisiyo babam ağzını bile acmiyo
babam alıştı capkinligima annem alışamadı oğlunu kiskaniyo kadın
Sonuç da erkek sin
aynen
Nasılsın trans erkek oldun
meltem gözünü seveyim susarmisin
doğuştan kız olarak doğdum kendimi erkek gibi hissediyom kadınlardan hoşlanıyom ameliyat olup bedenimi değiştirip bedenende erkek olacam
yani trans erkek kelimesini yaz Google öğren neden bu kadar zor mu yani internet var bilmediginiz kelimeleri yazın internete söylesin size herşeyi Google biliyo siz hala bana soruyosunuz
benim ailem biliyo bana bişey olmaz
ben karşımdaki kızları koruyorum benim babam görse de değişmez annem gorsede değişmez kızlarla konustugumu sevgili olduğumu biliyolarki
kıza derlerki sen bilmiyomuydun trans erkek olduğunu ne oldugunu kim olduğunu kendin kabul etmişsin derler
bana hicbizaman bişey olmaz bu konuda
benim annem babam herşeyi biliyolarki benim kadınlardan hoslandigimi biliyolar son 3 senedir benden çok çektiler konuşmadığım kız kalmadı ailemde herşeyi biliyo
kadınlara aşırı ilgili olduğumu annem çok net biliyo
annem benim bu dünyada kadınlardan başka kimseyle konusmayacagimi sevmeyecegimi çok net biliyo annem benim erkek düşmani olduğumu da biliyor
ben ailemden saklamam hicbiseyimi
trans erkek olunmaz doğulur doğuştan gelen bişey çocukluğumdan beri kadınlardan başka kimseyle konuşmazdim çocukluğumdan beri kadınlara aşıktım sonsuza kadar da sadece kadınlara aşık olacak ölecem ailemde biliyo allahda biliyo tüm dünya biliyo bunu benim kadınlara olan askimi
Çok kötü bi durum cok
aynen kötü bı durum ama benim için değil annem beni kaç kere kızlarla bastı bişey olmaz
benim annem bana bişey demezki sadece dediki yine akşama kadar elinde telefon bilgisayar tablet kızlara bakiyon işin gücün kadınlar diyo🤣🤣🤣
benim annem benim kızlarla konusmama alışkın evladını biliyo çünkü